لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/14 - شماره 2603
نسخه چاپی

«سریع و خشمگین ۱۱» در برزخ مالی

«سریع و خشمگین ۱۱» در برزخ مالی گیر افتاده زیرا یونیورسال می‌گوید ۱۴۰ میلیون دلار از بودجه باید کم شود.
به گزارش مهر به نقل از ورلد آف ریل، اوایل امسال بود که وین دیزل روی صحنه رفت و با افتخار گفت مدیران یونیورسال التماس کرده‌اند او «سریع و خشمگین» بعدی را تا آوریل ۲۰۲۷ تحویل دهد.
وی با غرور گفت که ۳ شرط داشته است و در ادامه تاکید کرد که خواست او این بود که مجموعه به لس‌آنجلس برگردد، فرهنگ مسابقات خیابانی که آن را به وجود آورده بود دوباره بر داستان مسلط باشد و تورتو را با شخصیت پل واکر دوباره متحد کند. دیزل هنگام رفتن فریاد زد: «این چیزی است که به دست خواهید آورد!»
و حالا معلوم شد که بیشتر این حرف‌ها درست نبود.
اکنون خبر جنجالی که وال استریت ژورنال منتشر کرده رویاهای دیزل را نقش بر آب کرده است. به گفته منابع داخلی استودیو یونیورسال، دنباله بعدی حتی فیلمنامه کاملی ندارد. تاریخ انتشاری تعیین نشده و بیشتر بازیگران هنوز قرارداد امضا نکرده‌اند و یونیورسال حتی مطمئن نیست بخواهد فیلم دیگری ساخته شود مگر اینکه حدود ۱۴۰ میلیون دلار از بودجه را در مقایسه با «سریع ایکس» کاهش دهند. فیلم‌های «سریع وخشمگین» در مجموع ۷.۳ میلیارد دلار فروش جهانی داشته‌اند و اکنون ناگهان این برند در حال نابودی است. به نظر می‌رسد در سال ۲۰۲۵، فرنچایزهای بزرگ مانند دومینو در حال سقوط هستند؛ مارول هم یکی دیگر!
اعداد دروغ نمی‌گویند. «سریع ایکس» با ۷۰۵ میلیون دلار فروش جهانی، کم‌فروش‌ترین فیلم در بیش از یک دهه این مجموعه بود و همچنین گران‌ترین آنها زیرا هزینه ساختش از مرز ۳۰۰ میلیون دلار عبور کرد. یونیورسال همان نمایش را می‌خواهد، اما با بودجه‌ای محدودتر. طبق گزارش، آخرین پیش‌نویس «سریع ایکس: قسمت ۲» بسیار گران بود و برای ساخته شدنش به حدود ۵۰ میلیون دلار کاهش نیاز داشت.
در همین حال، دیزل برای هر قسمت ۲۵ میلیون دلار دستمزد درخواست می‌کند، درحالی که آخرین فیلم که تولیدش تحت نظارت او بود، شکست خورد و جاستین لین کارگردان قدیمی، به دلیل «اختلافات خلاقانه» با دیزل، در اواسط فیلمبرداری کنار کشید و لوئیس لتریر وارد عمل شد. اما بودجه از کنترل خارج شده بود و جدول زمانی به‌هم ریخت. دیزل زمانی قسم خورد که فصل بعدی سال ۲۰۲۵ اکران خواهد شد. سپس لتریر سال ۲۰۲۶ را اعلام کرد و پس از آن دیزل دوباره آوریل ۲۰۲۷ را زمان اکران خواند. در این میان یونیورسال هیچ حرفی نمی‌زند.

بازگشت «پیکی بلایندرز» به تلویزیون 
سریال «پیکی بلایندرز» با نسل جدیدی از شلبی‌ها به صفحه نمایش کوچک بازمی‌گردد.
به گزارش ورایتی، سریال «پیکی بلایندرز» به سفارش نتفلیکس در ۲ فصل جدید ساخته می‌شود و تهیه‌کننده اجرایی آن کسی نیست جز: کیلین مورفی. گفته شده سفارش ساخت سریال «پیکی بلایندرز» به نویسنده و خالق این سریال محبوب یعنی استیون نایت داده شده است. این سفارش از سوی نتفلیکس و بی‌بی‌سی شامل ۲ فصل جدید، قرار است ماجرای این خانواده را در بریتانیای سال ۱۹۵۳ دنبال کند. درباره بازیگران ۲ فصل جدید فعلاً اطلاعاتی منتشر نشده، اما کیلین مورفی، ستاره اصلی «پیکی بلایندرز»، به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در این سریال حضور خواهد داشت. در شرح داستان آمده: بیرمنگام پس از بمباران شدید در جنگ جهانی دوم، در حال ساختن آینده‌ای بهتر از بتن و فولاد است. در دوره جدید سریال «پیکی بلایندرز» استیون نایت، رقابت برای تصاحب پروژه عظیم بازسازی بیرمنگام را به رقابتی بی‌رحمانه با ابعاد افسانه‌ای بدل می‌کند. رقابت در شهری با فرصت‌ها و خطرات بی‌سابقه با خانواده شلبی که درست در قلب خونین آن قرار دارد. فیلمبرداری ۲ فصل جدید در بیرمنگام انجام می‌شود. نایت با انتشار بیانیه‌ای گفت: از فصل جدید داستان «پیکی بلایندرز» بسیار هیجان‌زده‌ام. این فصل دوباره ریشه در بیرمنگام خواهد داشت و داستان شهری را روایت خواهد کرد که از خاکستر حمله‌ای برق‌آسای برمی‌خیزد. نسل جدید شلبی‌ها سکان را به دست گرفته‌اند و سفری جهنمی خواهد بود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • «آغوشِ شکسته‌ درختِ توت» در جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • جمع‌آوری آثار تقلبی «دالی» از موزه
  • سایه‌های گمشده
  • بازگشایی موزه ملی ایران
  • انتشار کتاب «هگل و بنیادهای نظریه ادبی»
  • «سریع و خشمگین ۱۱» در برزخ مالی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.