لوگو
1404 پنج‌شنبه 27 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/06/26 - شماره 2590
نسخه چاپی

جکی چان همچنان صدرنشین گیشه چین

فیلم «لبه سایه» با بازی جکی چان برای چهارمین هفته متوالی صدرنشین گیشه چین شد و مجموع فروش خود را به بیش از ۱۵۷ میلیون دلار رساند. به گزارش ایسنا، فیلم «لبه سایه» همچنان در صدر جدول فروش سینمای چین باقی ماند و با فروش ۶۱.۳ میلیون یوان (۸.۵ میلیون دلار)، مجموع فروش خود را به ۱.۱۳۳ میلیارد یوان (۱۵۷.۴ میلیون دلار) رساند. این فیلم هیجانی با بازی جکی چان به کارگردانی لری یانگ ساخته شده است و داستان «وونگ تاک چونگ» (چان)، کارشناس بازنشسته نظارت در ماکائو را روایت می‌کند که برای مقابله با یک سرقت پیشرفته به رهبری جنایتکاری مرموز با نام «شاه گرگ» دوباره وارد عمل می‌شود. در این مأموریت، یک پلیس تازه‌کار به نام «هه کیوگو» (ژانگ زیفنگ) او را همراهی می‌کند. فیلم انیمیشن «هیچ‌کس»  نیز با ۵.۶ میلیون دلار رتبه دوم گیشه سینمای چین را به خود اختصاص داد. این اثر پس از هفت هفته اکران به فروش ۲۲۲.۸ میلیون دلار رسیده است.
به گزارش ورایتی، فیلم «محکوم به مرگ» هم با ۳ میلیون دلار در رتبه سوم قرار گرفت و مجموع فروش خود را به ۴۱۴ میلیون دلار رساند. این فیلم به کارگردانی شن ائو و نویسندگی او به همراه ژانگ‌که و شو لویانگ ساخته شده و در بستر تاریخی کشتار نانجینگ در سال ۱۹۳۷ روایت می‌شود.
در میان فیلم‌های خارجی نیز «مقصد نهایی: تبارهای خون» با ۱.۷ میلیون دلار فروش، مجموع فروش خود را به ۲۴.۷ میلیون دلار رساند. همچنین «آدم‌بدها ۲» محصول یونیورسال، ۱.۳ میلیون دلار دیگر فروخت و فروش کلی‌اش به ۲۶.۵ میلیون دلار رسید.
 کل فروش سینمای چین در سال ۲۰۲۵ تاکنون به عدد ۵.۵۶۵ میلیارد دلار رسیده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸.۸ درصد رشد نشان می‌دهد.

داستان زندگی کافکا در رقابت اسکار
سینمای لهستان فیلم سینمایی «فرانتس» روایت زندگی فرانتس کافکا نویسنده سرشناس را به عنوان نماینده رسمی خود در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ برگزید.
به گزارش ایسنا، کمیته انتخاب اسکار لهستان، فیلم زندگینامه‌ای «فرانتس» به کارگردانی آگنیشکا هولاند را به‌عنوان نماینده این کشور در بخش بهترین فیلم بین‌المللی جوایز نود و هشتمین اسکار معرفی کرد.
هولاند پیش‌تر با فیلم‌های نامزد اسکار چون «برداشت خشمگین»، «اروپا اروپا» و «در تاریکی» شناخته می‌شود.
این فیلم زندگی فرانتس کافکا را به تصویر می‌کشد؛ جوانی گرفتار در کابوس بروکراسی روزمره که شباهتی هولناک به دنیای امروز دارد، فرزند پدری سخت‌گیر و درگیر روابطی شکننده با زنان. مارک اپستین نویسنده فیلمنامه این اثر است و شارکا سیمبالووا نیز همراه با هولاند آن را در کمپانی «Marlene Film Production» جمهوری چک تهیه کرده است.
فیلم «فرانتس» نخستین بار در بخش نمایش‌های ویژه جشنواره فیلم تورنتو به نمایش درآمد.
داستان‌های زیادی از کافکا به ‌جا مانده‌اند که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به «توصیف جنگ» (۱۹۰۴)، «مقدمات عروسی در ییلاق» (۱۹۰۷)، «تفکر» (۱۹۱۲)، «در تبعیدگاه» (۱۹۱۴)، «رییس آرامگاه» (۱۹۱۷)، «دیوار بزرگ چین» (۱۹۱۷)، «پیامی از سوی امپراتور» (۱۹۱۹) و «محاکمه» (۱۹۲۵). «قصر» (۱۹۲۶) و «آمریکا» (۱۹۲۷) اشاره کرد.
آخرین مهلت ارسال آثار از سوی کشورها برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و هشتمین دوره جوایز سینمایی اسکار، اول اکتبر (۹ مهرماه) اعلام شده است وتا کنون نزدیک به ۵۰ کشور از جمله کانادا، بلژیک، آلمان، نروژ، فلسطین، سوئد، سوئیس، جمهوری چک، تایوان، اوکراین و ترکیه، فیلم‌های منتخب خود را به آکادمی معرفی کرده‌اند.
آکادمی اسکار فهرست کوتاه ۱۵ فیلم بخش بین‌المللی را در تاریخ ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) اعلام خواهد کرد و نامزدهای نهایی در ۲۲ ژانویه (سوم بهمن) معرفی خواهند شد. مراسم اسکار هم در تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • انتشار چاپ اول «خدا و کیهان‌شناسی نوین»
  • «علت مرگ نامعلوم» مسافر اسکار شد
  • پیکر امید جهان به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • راز آبی نقاشی پولاک پس از ۷۷ سال فاش شد
  • اختتامیه نخستین جشنواره کاریکاتور «باج نیوزها»
  • جکی چان همچنان صدرنشین گیشه چین
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.