گروه اقتصاد: قیمت برخی انواع برنج ایرانی از جمله طارم و هاشمی در بازار آزاد تا مرز ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم رسید. این در حالی است که بر اساس گزارش ‌های میدانی، قیمت خرید از کشاورزان در فصل گذشته حدود ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده است. افزایش قیمت برنج، یکی از کالاهای اساسی سفره خانوار، باعث شده قدرت خرید بسیاری از خانواده‌ها کاهش یافته و سفره‌ها کوچک ‌تر از قبل شود. کارشناسان کمبود عرضه، ضعف نظارت در توزیع، نبود شفافیت در سامانه‌ های انبارداری و خشکسالی را از دلایل اصلی شکل‌ گیری حباب قیمتی در این بخش می ‌دانند.