آقاى [سیدمحمد]خاتمى، بالاخره امروز ثبت نام کرد و در مصاحبهاى با رسانهها، اعتراف به تردید و دغدغه به خاطر نگرانى از عدم توان انجام وظایف کرد. رسانههاى غربى، پوشش زیادى به اقدام و حرفهاى ایشان دادند. بعضى فکر مىکنند، این شیوه تبلیغاتى ناز وکرشمه، تأثیر منفى در افکار مردم گذاشته و بعضى فکر مىکنند، براى جذب آرای بیشتر مفید بوده است.چند سازمان حقوق بشرى، این روزها علیه آیتالله خامنهاى، نظرهاى تُندى ابراز کردهاند و ایشان را در رأس ده نفر از سران کشورها که با مطبوعات دشمنى دارند، معرفى کردهاند؛ افراد دیگرى، چون [ولادیمیر]پوتین، [رییسجمهور روسیه]و جیانگ زمین، [رییسجمهور چین]و [فیدل]کاسترو، [رییسجمهور کوبا]و بشار اسد، [رییسجمهور سوریه]و ملاعمر، [رهبر طالبان]و ملک فهد، [پادشاه عربستان]و... در این لیست هستند.
ايزوله كردن عنصر راديواكتيو
در اين روز از سال ۱۹۰۲«پير» و «ماري» كوري ـ زن و شوهر فيزيكدان فرانسوي ـ موفق شدند عنصر راديواكتيو «راديوم Radium» را ايزوله كنند. با اين عمل، راه براي گسترش فيزيك اتمي و دستيابي به انرژي اتمي و نيز ساخت بمب آن باز شد. با اين پيروزي، سال بعد جايزه نوبل فيزيك به پير و ماري کوري Marie Curie تعلق گرفت. مادام کوري در سال ۱۹۱۱ نيز به خاطر کارهايش روي عنصر Plonium برنده جايزه نوبل در شيمي شد.
سقوط رئيس جمهور كمونيست افغانستان
بَبْرَك كارمِل رئيس جمهور پيشين افغانستان در سال 1929م متولد شد و تحصيلات خود را در مدرسه آلمانيهاي كابل و سپس دانشگاه كابل به پايان رساند. وي از جواني وارد فعاليتهاي سياسي شد و با گرايش به كمونيسم، به دليل فعاليتهاي كمونيستي و مبارزات مخفي عليه رژيم پادشاهي ظاهر شاه، در دهه 1950م به مدت پنج سال را در زندان به سر برد. با اين حال وي از سال 1956م به مدت 17 سال در مجلس افغانستان موسوم به لويه جرگه عضويت داشت.
ويراني شهر لار در اثر وقوع زلزله
لار نام شهریست در جنوب استان فارس. شهر لار در فاصله ۵۷ فرسنگی جنوب شرقی شهر شیراز قرار دارد. ودر حد فاصل شهرستانهای داراب، جهرم، خنج، فیروزآباد و استان بوشهر و استان هرمزگان واقع شدهاست. این شهر در استان فارس قرار دارد و ارتفاعش از سطح دریا ۹۱۵ متر است. در میان ۷۵ بلوک فارس «بلوک لار» تحت عنوان (لارستان بزرگ) وسیعترین از همه و۴۵x۵۷ فرسخ یعنی در حدود ۱۲۶۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد.
استعفاي شريف امامي به دنبال اوجگيري تظاهرات
ادامه اعتصاب فرهنگيان كه از روزهاي قبل در اعتراض به كمي حقوق خود آغاز شده بود، باعث شد كه در مجلس شوراي ملي، دو تن از نمايندگان، دولت جعفر شريف امامي را به علت عدم رسيدگي به كار فرهنگيان و قتل يكي از آنان در جريانات اخير استيضاح كرده و دولت را مسؤول حوادث پيش آمده بدانند. شريف امامي، نخست وزير نيز يكي از وكلاي مجلس كه قبلاً وزير فرهنگ بوده را مورد حمله قرار داده و او را توبيخ كرد. ولي رييس مجلس از ادامه سخنان شريف امامي جلوگيري كرد و شريف امامي نيز با اعتراض جلسه مجلس را ترك نمود.