دکتر رناتو آگیلرا(Renato Aguilera) حدس زد که ساختار یک داروی ضد مالاریا میتواند یک درمان موثر برای بیماری سرطان باشد و به نظر میرسد درست فکر میکرد.زمانی که یک پژوهشگر محقق باتجربه به نام «رناتو آگیلرا» در ساختار شیمیایی یک داروی آزمایش شده ضد مالاریا دقیق شد، با خود فکر کرد که ممکن است به شکل موثری با سرطان نیز مبارزه کند. حق با او بود و تحقیقات بعدی وی منجر به ثبت یک حق اختراع و اثبات این تاثیر شد.هنگامی که «رناتو آگیلرا» در سن 15 سالگی از مکزیک به ایالات متحده نقل مکان کرد، تقریباً نمیتوانست انگلیسی صحبت کند.
تاثیر سلولهای مغزی بر درمان آلزایمر
دانشمندان سلولهای مغزی مرموز جدیدی را کشف کردهاند که میتوانند نحوه درمان آلزایمر را تغییر دهند.کشف «سلولهای تخم مرغی» درک ما از حافظه را تغییر میدهد و ممکن است راه را برای توسعه درمانهای جدید برای بیماری آلزایمر، صرع و سایر بیماریهای عصبی هموار کند.از دیدگاه علوم اعصاب بنیادی، این واقعا درک ما از نحوه عملکرد حافظه را تغییر میدهد. این دری را به روی این ایده باز میکند که ممکن است انواع نورونهای کشف نشده دیگری در مغز وجود داشته باشد که هر کدام نقشهای تخصصی در یادگیری، حافظه و شناخت دارند. این دنیایی از گزینههای ممکن را فراهم میکند که به طور کامل نحوه برخورد با سلامت و درمان بیماریهای مغزی را تغییر میدهد.
ارتقای کیفیت و بهرهوری گندم
متخصصان شرکتی دانشبنیان، با استفاده از روشهای نوآورانه بهنژادی، تولید گندم با پایداری و کیفیت بالاتر ضمن افزایش بهرهوری زمینهای کشاورزی را ممکن کردند.رسول اسلامی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، با اشاره به فعالیت در زمینه توسعه ارقام پایدار و دارای کیفیت بالاتر، عنوان کرد: استفاده از ظرفیت ژنتیکی ارقام جدید در جهت افزایش و پایداری تولید دیم با توجه به گستردگی سطح زیر کشت آن در مناطق مختلف ایران، از مولفههای اساسی اصلاح محصولات است. بر همین اساس، تولید رقم مطلوب گندم در لاینهای جدید و نوترکیب را با استفاده روش دورگگیری توسعه دادیم.