مدیرعامل شرکت بهرهبرداری
نفت و گاز مارون :
در سال جاری 20 هزار نهال به مناطق همجوار تأسیسات اهدا شد
آئین نکوداشت روز درختکاری با حضور مدیرکل سازمان محیطزیست استان خوزستان و هیئت همراه در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون برگزار شد و مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که طی سال جاری علاوه بر کاشت بیش از 3 هزار اصله نهال در واحدهای عملیاتی، شرکت بیش از 20 هزار اصله نهال مثمر را نیز به مناطق همجوار تأسیسات فرایندی خود اهدا کرده است.
مهندس قباد ناصری بابیان اینکه این شرکت رسالت خود در تأمین و توزیع 23 هزار اصله نهال در سال را نیز تحقق بخشیده است، گفت: محیطزیست و صیانت از آن، اولویت نخست شرکت پس از تعهد تولید نفت خام بوده و همچنان در راستای دستیابی به اهداف مرتبط گام برمیدارد.
وی افزود: تنها کمتر از 8 درصد گازهای تولیدی مشعل میشود که عمدتاً تحت پروژههای کوتاهمدت پیشبینیشده، تا پایان سال آینده جمعآوری خواهند شد و میزان گازسوزی شرکت به حداقل ممکن خواهد رسید؛ افزون بر این با حفاری چاههای جدید، در سال آینده پساب کلیه واحدهای نمکزدایی نیز به چاههای دفعی تزریق خواهد شد.
محمدجواد اشرفی، مدیرکل سازمان حفاظت محیطزیست استان خوزستان نیز دستاوردهای شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون را مسرتبخش توصیف کرد و اظهار داشت که حرکت پیشگامانه این شرکت در حوزه حفاظت از محیطزیست یک الگوی کارآمد است و سازمان حفاظت محیطزیست آماده است همچون گذشته، در خصوص طرحهای زیستمحیطی پیش رو با شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون همکاری کند.
بهرهمندی زاگرس جنوبی از الگوی PIMS نفت و گاز مارون
نشست تخصصی انتقال تجربه از اداره سیستم مدیریت یکپارچه اطلاعات خطوط لوله (PIMS) شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون به کارگروه اعزامی از شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از شرکتهای تابع شرکت ملی نفت مناطق مرکزی ایران برگزار شد.
این نشست باهدف تبادل تجربیات، بررسی چالشهای عملیاتی و ارائه راهکارهای بهینه در زمینه مدیریت و پایش خطوط لوله انتقال نفت و گاز برگزار و کارشناسان دو شرکت به بررسی روند پیادهسازی دستگاههای PIMS، چالشهای اجرایی، نحوه پایش و ارزیابی ریسک خطوط لوله بر اساس مدل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون پرداختند.
رئیس هماهنگی و پیگیری نظام انسجام خطوط لوله شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون، تجربههای موفق این شرکت در زمینه افزایش بهرهوری و کاهش ریسکهای عملیاتی را زمینهساز برگزاری این جلسه دانست و گفت: پیشنهادهای سازندهای برای بهینهسازی فرآیندهای نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه نیز در این نشست ارائه شد. کامران تقی زاده بابیان اینکه انتقال تجربیات میتواند صنعت نفت را از ریسکهای عملیاتی در حوزه خطوط لوله مصون نگه دارد، اظهار داشت: مقرر شد جلسات دورهای نیز برای بررسی پیشرفتها و رفع موانع اجرایی برگزار شوند تا بتوان بهصورت قطعی از اثربخشی نتایج این نشست تخصصی اطمینان حاصل کرد. شایانذکر است کارشناسان سیستم مدیریت یکپارچه اطلاعات خطوط لوله شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیز در این جلسه توضیحاتی را در مورد سامانه سیستم اطلاعات خطوط( PDS) ارائه دادند.