مجمع تشخيص مصلحت نظام، جلسه داشت. بحث در كليات امنيت قضايى بود كه براى توجه به نظرات اعضا، به كميسيون ارجاع شد. بعد از جلسه، آقاى [قربانعلی] دُرّى [نجفآبادی، وزیر سابق اطلاعات] آمد. راجع به پذيرفتن مشاورت آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییسجمهور] كه به ايشان پيشنهاد شده، مشورت كرد و نيز در مورد دبيرخانه [مجلس] خبرگان، صحبت شد.آقاى عبدالله نورى، [رییس شورای اسلامی شهر تهران] آمد. در مورد نصب آقاى [غلامحسین] كرباسچى به شهردارى تهران مشورت كرد و گفت، اگر او را نصب نكنيم، اعضاى شورای شهر تهران، افراد تُندترى را نصب خواهند كرد. نگران است كه در صورت نصب، قوه قضایيه عكسالعمل تُندى در مورد محكوميت آقاى كرباسچى نشان دهد. تيمسار [حبیب] بقايى، فرمانده نيروى هوايى ارتش آمد و گزارشى از وضع نيرو در مورد هواپيماها و رادارها و موشكها و طرحهاى عمرانى و فنى و وضع قضايى پرسنل داد و براى تحصيل ارز جهت اورهال جمبوجتها استمداد كرد.
سازش ایران و عراق
در حاشیه سران اوپک
ششم مارس ۱۹۷۵ و در حاشیه نشست سران کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) که در الجزایر برگزارشده بود، با میانجیگری «حواری بومدین» رئیس جمهور وقت الجزایر، شاه با صدام حسین (در آن زمان معاون رئیس جمهور عراق) ملاقات کرد، پیرامون اختلافات طولانی دو کشور که چندین بار باعث زد و خوردهای خونین مرزی و کشانده شدن کار به شواری امنیت شده بود مذاکره شد و درپایان مذاکرات اعلامیه ای به امضای هرسه صادر شد که حکایت از سازش و رفع اختلافات می کرد و مقرر می داشت که نمایندگان دو دولت بعدا بنشینند و مرزهای مشترک را برپایه پروتکلهای پیشین و در مورد شط العرب (اروندرود) با توجه به ضابطه جهانی خط القعر (تالوگ) بازنگری و سازشنامه تنظیم کنند که این سازشنامه تنظیم و ۱۳ جون (ژوئن) همان سال امضا و از ۲۶ دسامبر قطعی شده بود.
حمایت دانشجویان از محمد مصدق
پانزدهم اسفند سالروز تيراندازي به مردم در ميدان بهارستان در سال ۱۳۲۳ خورشيدي ( ششم مارس ۱۹۴۵) است.در اين روز بسياري از مردم و دانشجويان دانشگاه تهران به خانه دكتر مصدق كه دو روز پيش از آن، جلسه مجلس را به حالت اعتراض ترك گفته بود رفته بودند و او را به اصرار به مجلس باز گردانده بودند.در ميدان بهارستان ماموران فرمانداري نظامي به سوي انبوه مردم كه هنوز در خارج از مجلس به حمايت از دكتر مصدق شعار مي دادند آتش گشودند و جمع كثيري را مقتول و مجروح ساختند.در پي اين تيراندازي، مردم از بيرون و نمايندگان مجلس از داخل دولت را تهديد به ادامه تظاهرات و اقدامهاي ديگر كردند كه براي حل مسئله و رفع تشنج، همان روز ژنرال گلشائيان از رياست فرمانداري نظامي تهران و حومه بركنار شد.
تاسیس سازمان هواشناسي
۱۵ اسفند سال ۱۳۳۷ (در آن سال برابر با ششم مارس ۱۹۵۹ ميلادي) دكتر محمدحسن گنجي استاد جغرافياي دانشگاه تهران براي ايران «سازمان هواشناسي» به وجود آورد و از آن پس رسانه هاي کشور به طور روزانه داراي گزارش وضع هوا شدند. تا آن زمان، ايران داراي چند هواشناس بود كه در فرودگاه مهراباد مستقر بودند و كارشان تنها دادن وضعيت هوا به خلبانان هواپيما ها بود. به تصميم دکتر گنجي که يک ايراندوست خراساني بود، تا سالها به روزنامه هايي كه در «گزارش هوا»، درياي مازندران را «خزر» مي نوشتند؛ گزارش پيش بيني وضع هوا داده نمي شد.