کارهایی که ما در زندگی روزمره انجام می دهیم می توانند آرامش درونی ما را به شدت مختل کنند و تنها راه برای یافتن دوباره شادی ممکن است رها کردن آن عادت ها باشد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از هک اسپریت، وقتی در زندگی خود احساس آرامش نمی کنید، بیشتر مواقع احساس اضطراب، خستگی یا کمی ناراحتی دارید و بزرگترین دلیلی که شما چنین احساسی دارید این است که به عادت هایی چسبیده اید که باید آنها را به مرور زمان کنار بگذارید.
کارهایی که ما در زندگی روزمره انجام می دهیم می توانند آرامش درونی ما را به شدت مختل کنند و تنها راه برای یافتن دوباره شادی ممکن است رها کردن آن عادت ها باشد.
1) تلاش برای کامل بودن
تلاش مداوم برای کمال گرایی هرگز شما را به آرامش درونی نمی رساند. کارشناسان می گویند که پیگیری بی وقفه بی عیب و نقص بودن می تواند منجر به افسردگی، اضطراب، استرس و کاهش ارزش خود شود که به جرات می توان گفت که نتیجه خوبی نیست.
از خود بپرسید: واقعاً کامل بودن به چه معناست؟ پاسخ دقیقی وجود ندارد؛ دلیلش این است که ایده کامل بودن ذهنی است. این بدان معناست که آنچه ما معتقدیم کامل است کاملاً تحت کنترل ما است. ما می توانیم همین الان تصمیم بگیریم که زندگی ما عالی است.
2) راضی و خوشنود کردن دیگران
این که مداوم سعی می کنید دیگران را خوشحال کنید تا جایی که نیازها و خواسته های خود را فدای دیگران کنید باعث نمی شود به آرامش برسید.در نهایت، شما باید این واقعیت را بپذیرید، که نیازهای خودتان را در الویت قرار دهید و لازم نیست همه را راضی نگه دارید.
شما هرگز مورد پسند همه افراد قرار نخواهید گرفت؛ همچنین قرار نیست دیگران را خوشحال کنید.
3) روابط با افراد سمی
من سال ها به کسی وابسته بودم که رفتاری سمی داشت، اما نمی خواستم آن را آنطور که بود ببینم. ما آنقدر با هم دوست بودیم که رها کردنش سخت بود اما این رابطه فقط باعث صدمه، عصبانیت و ناامیدی می شد.
درست مانند رابطه با والدین، خواهر، برادر یا همکار سمی که می تواند بیشتر از اینکه خوب باشد باعث درد شما شود، ادامه دوستی با این افراد باعث آرامش شما نمی شود. فقط هر بار که با آنها فکر می کنید، می نشینید یا صحبت می کنید باعث درد و رنج شما می شود.
4) روابط عاشقانه ای که تمام شده است
درست مانند دوستی و والدین سمی که می تواند آرامش شما را مختل کند، چسبیدن به روابط عاشقانه که مسیر خود را طی کرده است نیز می تواند موجب سلب آرامش شما شود. امید داشتن به اینکه همسر سابقتان برگردد یا وضعیتی که داشتید دوباره مثل قبل شود، راه سالمی برای زندگی نیست.
5) ترس از طرد شدن
طرد شدن در واقع یک تجربه سالم می تواند باشد. کارشناسان می گویند که طرد شدن می تواند شما را قوی تر کند، به شما صبر و شکیبایی را بیاموزد و انگیزه درونی بیشتری ایجاد کند. اما زندگی در ترس از طرد شدن برای خودسازی شما چندان خوب نیست و می تواند باعث شود احساس تنهایی کنید، عزت نفس و آرامش درونی شما را مختل کند.
6) نیاز به درست بودن
همه ما گاهی اوقات اشتباه می کنیم و اشتباه کردن فضایی را برای یادگیری ما ایجاد می کند - بیش از هر چیز دیگری در زندگی! وقتی اشتباه می کنید یا چیز جدیدی را امتحان می کنید و شکست می خورید، می توانید مهارت های جدیدی یاد بگیرید، انگیزه بیشتری پیدا کنید و اشتیاق واقعی خود را پیدا کنید.
7) کینه توزی
وقتی اشتباه می کنید، مرتکب اشتباه می شوید یا کاری انجام می دهید که به دیگری صدمه بزند، گاهی لازم است از اطرافیانتان عذرخواهی کنید.عذرخواهی فروتنی می خواهد.حتی اگر فکر نمی کنید اشتباه کرده اید، گاهی عذرخواهی تنها راه ادامه دادن است.
۸) ماندن در منطقه امن
ماندن در جایی که احساس راحتی می کنید، خوب، می تواند راحت باشد. ترس از طرد شدن و انجام ندادن یک کار جدید می تواند جلوی شکست خوردن شما را بگیرد اما همچنین می تواند باعث شود که هرگز خود واقعی خود را کشف نکنید.