رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز دشمن از طرق مختلف درصدد ایجاد ناامنی، اختلاف و نِقار در کشور ماست، گفت:باید به توطئهها و دسیسههای دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور توجه کنیم و قدر خدمات نیروهای اطلاعاتی و امنیتی را بدانیم. قاضیالقضات در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: امروز دشمن از طرق مختلف درصدد ایجاد ناامنی، اختلاف و نِقار در کشور ماست؛ باید به توطئهها و دسیسههای دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور توجه کنیم و قدر خدمات نیروهای اطلاعاتی و امنیتی را بدانیم؛ این نیروهای جان برکف برای خنثی کردن توطئههای دشمن، شبانهروز و مخلصانه تلاش میکنند، فلذا نباید به سبب مسائلی که ایجاد میشود، زحمات، خدمات و جانفشانیهای نیروهای اطلاعاتی و امنیتی فراموش شود.
ضرورت پیوستن ایران به FATF
نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت پیوستن ایران به FATF در شرایط فعلی کشور، گفت: پیوستن به FATF میتواند به کاهش فشارهای اقتصادی کمک کند. مهرداد لاهوتی در گفتوگو با ایرنا درباره واکنش تند برخی سیاسیون و نمایندگان مجلس علیه بررسی دوباره FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: پیش از این FATF در مجلس نهم به تصویب رسید و شورای نگهبان برخی از بندهای آن را تصویب کرد و برخی از بندها هم به تصویب نرسید تا این مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شود و مجمع تشخیص در آن زمان این مصوبه را بلاتکلیف گذاشت.
بررسی ترور دیوان عالی در کمیسیون امنیت ملی
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: قرار است ابعاد امنیتی حادثه ترور قضات دیوان عالی کشور در جلسه مشترک کمیسیونهای امنیت ملی و قضایی مجلس مورد بررسی قرار گیرد. به گزارش ایلنا، ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور به ملت شریف ایران، گفت: در پی دستور رئیس مجلس شورای اسلامی جهت بررسی ابعاد امنیتی حادثه ترور قضات دیوان عالی کشور، صبح روز سهشنبه (دوم بهمن ماه) کمیسیون امنیت ملی جلسه فوق العادهای با حضور مقامات ارشد دستگاههای امنیتی برگزار خواهد کرد.
برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمانهای انقلاب
علی مطهری گفت: ما میتوانیم مذاکره مستقیم با آمریکا را شروع کنیم و به توافق برسیم و حتی رابطه را با ایالات متحده از سر بگیریم و در عین حال آرمانهای انقلاب اسلامی هم پابرجا باشد. این دو منافاتی با همدیگر ندارند. آن چیزی که روشن است، دولت جدید در آمریکا تمایل خود را برای مذاکره و توافق با ایران نشان داده و جایگاه ایران هم جایگاه خوبی است. یعنی هم از نظر منطقهای و هم از نظر جهانی شرایطی به وجود آمده که اکنون ایران میتواند با برخورداری از یک جایگاه مناسب و از موضع برابر، مذاکرات با آمریکا را انجام دهد. موضوع مبهم است و این امر بستگی به رفتار دولت جدید آمریکا دارد؛ بهخصوص آنکه دونالد ترامپ ثابت کرده یک فرد غیرقابل پیشبینی است. از این جهت است که بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، هم میتواند به نفع ما در ایران تمام شود و هم میتواند به ضرر ما تمام شود.