گروه سیاسی: ادعای امامجمعه مشهد درباره یارگیری و استخدام جاسوس از مجلس با واکنش برخی نمایندگان مجلس روبرو شد. احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد گفته «دشمن برای نفوذ جاسوسی به مجلس نمیفرستد بلکه جاسوس استخدام و انتخاب میکنند، لذا مجلس محلی است که برای انتخاب جاسوس از همهجا مناسبتر هست.» دو نماینده مجلس نسبت به این ادعا واکنش داشتند. ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت مجلس دراینباره گفت: نفوذ در نهادها و جاهایی رخ میدهد که نظارت کمتری بر آنها میشود نه جایی مثل مجلس که تحت نظارت است. فرید موسوی یکی از چهرههای شاخص فراکسیون مستقلین میگوید: «باید ببینیم علم الهدی با کدام نمایندهها در ارتباط بوده که چنین احساسی را داشته، ازاینرو باید بر روی آنها تمرکز کرد.»
سطحی نگری
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به این ادعای علم الهدی که نفوذ و جاسوس از داخل صورت میگیرد و مجلس برای این کار مناسب است، گفت: موضوع نفوذ مدتها مورد تأکید رهبری است و این موضوع همیشه برای جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت بوده که با شبکههایی که به دنبال نفوذ در لایههای مختلف هستند، برخورد شود. این را نباید بهعنوان نگاه سیاسی و جریانی تلقی کرد. آنچه اهمیت دارد این است که نظام سیاسی ما و حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید با بصیرت افزایی و جریان شناسی بتواند جلوی نفوذهایی که محتمل است را در بخشهای مختلفی که تأثیرگذار است، بگیرد. باید تلاش کنیم جلوی هرگونه نفوذی که امکان دارد نظام مدیریتی را به سمت ناکارآمدی ببرد، را بگیریم. در حال حاضر دشمن تلاش میکند از ظرفیتهای مختلف استفاده کند و با اعمالنفوذ در بدنههای مختلف مدیریتی، اجرایی و حتی در بخشهایی که غیر اجرایی هستند، اهداف خود را پیش ببرد. لذا سالمسازی و جلوگیری از نفوذ میتواند به رشد، تعالی و پیشرفت کشور منتهی شود .
عزیزی در واکنش به اینکه اظهارات علم الهدی حاکی از آن است که بحث نفوذ در مجلس جدیتر از سایر نهادها است، خاطرنشان کرد: اینکه نفوذ را تنها به یک بخش از سطوح حاکمیتی ببریم برای مثال تصور شود که یک جریان نفوذ را در دولت، یا مجلس و یا دستگاههای اجرایی ببیند، این سطحینگری است. همه دستگاهها باید مراقبت کنند و اینکه صرفاً یک قوه هدف قرارگرفته شود، فکر میکنم سوگیری است. یکی از جاهایی که تا حالا جلوی نفوذ را خوب گرفته، مجلس است چراکه نهاد ناظر بر آن یعنی شورای نگهبان است و همیشه هم از ترکیب فقها و حقوقدانها بهرهمند بوده است. درنتیجه ما در مجلس کمتر با این پدیده روبرو هستیم. نفوذ بیشتر درجاهایی است که کمتر نظارت بر روی آنها صورت میگیرد.
علم الهدی شواهد و مستنداتش را ارائه کند
سید فرید موسوی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی با کنایه گفت: چشم بصیرت او معمولاً خیلی بیشتر است، ما این چشم بصیرت را نداریم.
وی در واکنش به اینکه امام جمعه مشهد بر این باور است که چون دیدگاههای مختلف در مجلس حضور دارند، بنابراین دشمن راحتتر میتواند جاسوس موردنظر خود را پیدا کند، افزود: این موردی است که خود علم الهدی باید پاسخ دهد و در مورد آن توضیحاتی ارائه کند. بهعبارتدیگر اگر اسناد، مستندات و شواهدی دارد، ارائه بدهد. من تا حالا ندیدم دشمن اینجا بیاید و اتفاقی را رقم بزند. معمولاً همه نمایندگان مراحل تائید را طی میکنند، اگر موردی است خود علم الهدی بگوید. از طرف دیگر باید دید طی فرآیندی که فرد وارد مجلس میشود چه اتفاقی میافتد که مردم افرادی که خاستگاه دشمن هستند را انتخاب میکنند . مردم به همین نمایندگان رأی دادند و کنار و همراه آنها هستند، مجلس جزو معدود نهارهایی است که ارتباط مستقیم با مردم دارد. البته باید ببینیم علم الهدی با کدام نمایندهها در ارتباط بوده که چنین احساسی را داشته، ازاینرو باید بر روی آنها تمرکز کرد.
برگرفته از خبر آنلاین