فیزیکدان دانشگاه شریف عضو آکادمی جهانی علوم
وحید کریمیپور استاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و پیشگام در معرفی علم اطلاعات کوانتومی در ایران، به عنوان عضو آکادمی جهانی علوم انتخاب شد. آکادمی جهانی علوم یا توآس در نشست عمومی اخیر خود ۷۴ عضو جدید آکادمی را معرفی کرد که در این میان کریمیپور استاد دانشکده فیزیک دانشگاه شریف نیز حضور دارد. کریمیپور در معرفی علم اطلاعات کوانتومی در ایران پیشگام بوده و نسلهای جوانی از محققان را در این حوزه آموزش داده است. این استاد دانشگاه شریف به پژوهش در جنبههای متعددی از علم اطلاعات کوانتومی از جمله پژوهش در حیطه حالتهای ضربی ماتریسی، حالتهای انتقال کوانتومی و مدل کیتایف پرداخته است.
اختلالات روان نیاز به دارو ندارند
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بسیاری از اختلالات سلامت روان به دارو نیاز ندارند و بیشتر به ارتباطات و تغییر محیط زندگی افراد بستگی دارند. علیرضا رئیسی گفت: «بسیاری از اختلالات روانی نیاز به دارو ندارند، بلکه به ارتباطات و تغییر محیط نیاز دارند. ما باید فضایی مناسب برای فرد ایجاد کنیم تا بهبود یابد.» وی در ادامه افزود: «اختلالات روان میتوانند به شکلهای مختلفی بروز کنند و سلامت روان رشتهای است که به طور دائم در حال تغییر و تحول است. این رشته ارتباط زیادی با شرایط محیطی مانند خانواده، جامعه و اقتصاد دارد، بنابراین باید به صورت جامع و کلنگر به این موضوع پرداخته شود.»
تمرین تنیس با ربات مجهز به هوش مصنوعی
تصور کنید یک مربی تنیس شخصی دارید که هرگز خسته نمیشود و همیشه بهترین ضربه را میزند. با این فناوری میتوانید هرگاه که بخواهید به تنهایی تنیس بازی کنید. ربات پونگبات(PongBot)، یک ربات تنیسباز پیشگامانه مجهز به هوش مصنوعی است که در دنیای تنیس چشمها را خیره میکند. پونگبات دارای یک حسگر گیرهدار هوشمند است که موقعیت کاربر را در زمین ردیابی میکند. این حسگر تضمین میکند که پونگبات میتواند عکسهای متناسب با موقعیت دقیق کاربر ارائه دهد و ماهیت پویایی یک مسابقه تنیس واقعی را شبیهسازی کند.