رفع نا ترازی برق با توسعه نیروگاههای تجدید پذیر محقق میشود
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: احداث نیروگاههای خورشیدی در قالب طرح تولید در توزیع یکی از ۱۴ مگا پروژه مهم برای رفع نا ترازی و تأمین برق در کشور است.
محسن ذبیحی درروند بازدید شرکت توزیع برق استان مرکزی و نشست هماندیشی با مدیران این شرکت، افزود: توزیع برق استان مرکزی، شرکت بانظم و با برنامهای است و شاهد انجام کارها با مشارکت تیمی و همدلی بودیم که این امر باعث افزایش بهرهوری و سرعت کارها میشود.
وی گفت: این شرکت دارای برنامههای استراتژیک مناسبی است اما نیازمند بازنگری هست، شرکت همراهی خوبی در اجرای برنامه گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ را داشت و شاهد اجرای دقیق برنامههای مدیریت بار در این استان بودیم.
ذبیحی بیان کرد: بحث توسعه نیروگاهها، کاهش تلفات، هوشمند سازی، کنترلپذیری فیدرهای حساس برای مدیریت بار در زمستان پیشرو و تابستان ۱۴۰۴ بسیار مهم است.
این مقام مسئول همگرایی مسئولان استانی برای توسعه احداث نیروگاههای تجدید پذیر را مهم قلمداد کرد و گفت: این امر باعث افزایش تولید استان، کاهش آلودگی و رونق اقتصادی میشود و لازمه آن حرکت و تلاش جدی در این حوزه است.
ذبیحی با اشاره به بازدید از این شرکت اظهار کرد: شرکت توزیع برق است مرکزی جزو شرکتهای پیشرو کشور است، اما جای کار خیلی زیاد است، تغییر نگاه فرآیندها، دقت نظر لازم برای بازسازی کالاها ضروری است و پروژهها باید با توجه به موجودی انبار تعریف شود.
وی گفت: پیشرفت پروژه تبدیل سیم به کابل در استان مرکزی مطلوب است و این فرایند بامهارت و تخصص نیروها بهخوبی اجراشده اما همواره باید دقت نظر کامل در تهیه تجهیزات و انواع کابل مناسب بکار گرفته شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر بابیان اینکه توجه به جزئیات مسائل اقتصادی در کنترل کیفی کالاها بسیار مهم است، افزود: اصول فنی و اجرایی باید در کارها به نحو مطلوب انجام شود.
ذبیحی توجه به منابع و محدودیتها را از موضوعات جدی دانست و بیان کرد: آنچه در توان ماست باید به انجام برسانیم.
ضرورت توجه به مدیریت داراییهای فیزیکی در صنعت برق
مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه توزیع شرکت توانیر گفت: در اجرای تمامی امور، کلیه دستورالعملهای ابلاغی از طرف شرکت توانیر باید اجرایی و گزارش پیشرفت به توانیر ارسال شود.
محمدرضا کفیلی افزود: با توجه به اهمیت داراییهای فیزیکی در صنعت برق، لزوم بازنگری و برنامهریزی برای مدیریت بهتر و نگهداری صحیح از این داراییها و بهکارگیری تمامی پتانسیلهای شرکت ضروری است.
وی اظهار کرد: اجرای کابل خود نگهدار در استان مرکزی بسیار مطلوب بود و تجهیزات بکار گرفتهشده باکیفیت و بامهارت ویژه توسط نیروهای اجرایی انجامشده بود.
کفیلی، توجه به بحث شناسایی فیدرهای حساس، تعدیل روشنایی معابر و حرکت به سمت روشنایی هوشمند، توسعه فیدرها، برنامه ریزی خودکارسازی شبکه، کنترلپذیری پستهای عمومی، بحث اطلاعرسانی مدیریت بار و سرویس شبکهها را برای عبور از ایام پیک مهم دانست. محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی هم، ضمن ارائه گزارشی جامع از فعالیتهای شرکت در حوزه بهرهبرداری، مهندسی، برنامهریزی و ...به تشریح دستاوردهای مهم این شرکت پرداخت.
برگزاری دوره آموزشی در شرکت گاز استان گلستان
با توجه به سپری کردن روزهای فصل سرد سال و کسب آمادگی لازم در مواقع بحرانی، دوره آموزشی با حضور کلیه کارکنان شرکت گاز استان گلستان در دستور کار قرار گرفت. به گزارش روابطعمومی گاز گلستان علی طالبی مدیرعامل گاز گلستان گفت: در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و آشنایی بیشتر و کسب آگاهی با مراحل قطع و وصل، توزیع گاز طبیعی، مدیریت بحرانها در مواقع حساس افت فشار گاز طبیعی، با حضور کلیه همکاران، بانوان و آقایان اعم از رسمی، قراردادی، پیمانکاری و مشاور در کارگاه آموزشی تجهیز شده توسط شرکت گاز که در سازمان فنی و حرفهای برنامهریزیشده است، در حال برگزاری است. طالبی با اشاره به اینکه این دورههای آموزشی پیامدهای مطلوبی خواهد داشت افزود: بازدید حضوری همهی کارکنان از اماکن و تأسیسات و تجهیزات گازرسانی موجب میشود تا همه شاهد زحمات عظیمی که برای گازرسانی به خانههای مردم انجام میشود، قرار گیرند و با یادگیری این فرآیند میتوانند در مواقع حساس بحران، کمکحال باشند. مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان تصریح کرد: با شروع روزهای فصل سرد سال اقدامات متنوعی جهت فرهنگسازی و مصرف بهینه گاز طبیعی در استان انجامشده که آموزش دقیق همهی همکاران شامل این اقدامات مهم میشود. وی تصریح کرد: این آموزشهای دقیق و آگاهی بخشیدن بهتمامی کارکنان ثمربخش خواهد بود و امیدواریم در زمان بحران هر یک از همکاران یاریرسان شرکت گازبر ای گذر از فصل سرد سال باشند