بازگرداندن بینایی با سلولهای بنیادی
سه فرد مبتلا به اختلال بینایی عمیق که پیوند سلولهای بنیادی بر روی آنها انجام گرفت، بهبود چشمگیری در بینایی خود شاهد بودند. این بهبودی بیش از یک سال ادامه داشت و پیشرفت قابل توجهی در زمینه بازیابی بینایی افراد نابینا بود.علاوه بر این سه نفر، یک فرد چهارم نیز که بینایی بسیار ضعیفی داشت، بهبودی را مشاهده کرد، اگرچه بهبود بینایی او زمان زیادی دوام نیاورد. این چهار نفر اولین پیوند سلولهای بنیادی برنامهریزیشده مجدد برای بهبود قرنیه آسیب دیده که سطح بیرونی شفاف چشم است را تجربه کردند.به گفته کاپیل بهارتی(Kapil Bharti) این یافتهها که در لنست منتشر شده، خیره کننده بوده است. این یک پیشرفت هیجان انگیز است.
عینک زیرنویس کننده گفتار برای ناشنوایان
عینک ایرکپس(AirCaps) با استفاده از هوش مصنوعی قادر است صحبت اطرافیان را در لحظه برای فرد ناشنوا زیرنویس کند.
محیطهای پر سر و صدا برای افراد ناشنوا چالشهایی را ایجاد میکنند، به ویژه زمانی که آنها تلاش میکنند تشخیص دهند که یک فرد خاص در چنین محیطی چه میگوید.عینک ایرکپس(AirCaps) برای کمک به این افراد طراحی شده است.این عینک توسط یک دانشجوی علوم رایانه در دانشگاه کُرنل به نام نیربای نارانگ(Nirbhay Narang) اختراع شده که اکنون در حال تجاریسازی این فناوری از طریق شرکتی است که به همین نام (AirCaps) تاسیس کرده است. این عینک فعلا با گوشیهای آیفون کار میکند.
رونمایی شبیهترین ربات به انسان
شرکت چینی ایکسپنگ(XPENG) از ربات انساننمای خود موسوم به آیرن(Iron) که با ۶۰ مفصل برای تقلید حرکات انسان ساخته شده است، رونمایی کرد.یک شرکت سازنده خودروهای الکتریکی در چین با رونمایی از اولین ربات انساننمای خود به نظر میرسد راه شرکت آمریکایی تسلا را در پیش گرفته است.شرکت ایکسپنگ(Xpeng) در رویداد جدید خود از اولین ربات انساننمای خود به نام آیرن(Iron) رونمایی کرد که جهشی بزرگ در حوزه رباتیک است. این ربات بیش از ۶۰ مفصل و ۲۰۰ درجه آزادی حرکتی دارد و از فناوری مشترک با وسایل نقلیه الکتریکی استفاده میکند. آیرن با قد ۱۷۳ سانتیمتر و ۷۰ کیلوگرم وزن در حال حاضر عملیاتی شده است.