خاطرات هاشمی رفسنجانی
6 آبان سال 1376: اخوى محمد، [معاون اجرایی رییسجمهور] آمد و گفت، مديران وزارت اطلاعات مىگويند، دو هفتهاى است كه عوامل سرويس آمريكا [CIA] با نمايندگىهاى ما تماس مىگيرند؛ با تحبيب و تهديد. عصر آقاى [غلامحسین] بلنديان، معاون امنيتى وزير كشور آمد. گزارشى از مشكلات فراوان ادارى و امنيتى داد كه در اثر نبودن ناجا [= نیروی انتظامی] در اختيار وزيركشور پيشآمده و اعلان خطركرد. پيشنهادهایى براى حل مشكل داشت. آقاى [حسن] شفتى آمد. از نحوه عزل خويش گله داشت و براى شغل جديد -كه چند وزارتخانه او را دعوتكردهاند- مشورتكرد. قرآنى آورد، از طرف حكام سعودىكه براى من هديه فرستاده بودند. آقاى [سیدمحسن] يحيوى، [نماینده تهران] آمد و خواست كه براى اجراى فكر اسكان نيروهاى ايثارگر دركنار مرزها، پيگيرىكنم و از خدمات من قدردانىكرد.
اجراي حکم اعدام
دكتر حسين فاطمي
ششم آبان ۱۳۳۳ محكمه تجديد نظر نظامي تهران حكم اعدام دكتر حسين فاطمي وزير امورخارجه دولت دكتر مصدق را تاييد كرد و اين حكم به اجرا در امد.دكتر فاطمي بارها صريحا و بابكار بردن واژه هايي تند از شاه و بستگان او انتقاد كرده بود و به همين جهت، شاه توصيه مشاهير و روحانيون اصفهان براي دادن تخفيف مجازات به او را نپذيرفته بود. انتقاد هاي دكتر فاطمي از شاه و نظام سلطنتي عمدتا در مقالات روزنامه باختر امروز منعكس مي شد كه ناشر آن دكتر فاطمي بود.
كشتار فلسطينيان در روستاي «الدّوايْمِه» توسط اسرائیل
شكلگيري و اعلام موجوديت رژيم صهيونيستي بر پايه تلاشهايى بود كه گروههاي تروريستي و حاميان اين رژيم نامشروع انجام ميدادند. سابقه جنايات واحدهاي سازمان يافته تروريستي، به اوائل قرن بيستم و سالهاي قبل از اعلام تشكيل اين رژيم باز ميگردد. قتل عام دير ياسين، الدّوايمه و صبرا و شتيلا نمونهاي از اين اقدامات ميباشد. در هنگامه جنگ اول اعراب و اسرائيل، سربازان رژيم صهيونيستي در 28 اكتبر 1948م با اشغال روستاي الدّوايْمِه در سرزمينهاي اشغالي فلسطين در ابتدا هفتاد و پنج مسلمان فلسطيني را در حال نمازگزاردن به شهادت رساندند. سپس اعضاي سي و پنج خانواده را كه براي حفظ جان خود به غاري در خارج از دهكده پناه برده بودند، قتل عام كردند. سربازان ارتش رژيم صهيونيستي، پس از آن، اين روستا را با خاك يكسان كردند. پس از مدتي، هنگامي كه مسئولان سازمان ملل متحد از نماينده رژيم نژادپرست صهيونيستي در اين سازمان، درباره حوادث روستاي الدوايمه سؤال كردند، وي براي پنهان كردن جنايات انجام شده، حتي وجود اين روستا را مُنكر شد.
تصمیم محمدعلی رجایی به قطع مستمری بازنشستگان ایرانی برون مرز
محمدعلی رجایی نخست وزیر وقت جمهوری اسلامی ایران به رغم مخالفت ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور و ادامه جنگ عراق با ایران، در نیمه اول آبان ۱۳۵۹ (۱۹۸۰میلادی) تصمیم گرفت مستمری بازنشستگانی را که از ایران خارج شده بودند چنانچه تا آذرماه آن سال باز نگردند و وضعیت خودرا روشن نسازند از دیماه ۱۳۵۹ قطع و پول به خزانه داري کل برگشت داده شود. این تصمیم به صورت اعلامیه ای در رسانه ها انتشار یافته بود. دولت موقت انقلاب به نخست وزيري مهدي بازرگان در طول حکومت خود مستمري بازنشستگان ايراني مقيم خارج را حتی به ارز پرداخت مي کرد که به محل اقامت آنان حواله مي شد.