وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که با درخواست عربستان برای خرید موشک به ارزش ۶۷۰ میلیون دلار موافقت کرده است.
وزارت خارجه آمریکا ضمن موافقت با فروش موشکهای (TOW ۲B (BGM-۷۱F-Series، سازمان همکاری امنیتی دفاعی آمریکا را برای اطلاع به کنگره از این فروش احتمالی در جریان قرار داد.
طبق گزارش میدل ایست نیوز به نقل از سی ان ان، دولت عربستان خواستار خرید حدود ۶۶۰۰ موشک (TOW ۲B (BGM-۷۱F-Series و ۹۶ موشک TOW ۲B (BGM-۷۱F-Series) و تجهیزات و مهمات و قطعات دیگر و پشتیبانی فنی و لجستیکی از سوی دولت آمریکا شده است.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این فروش احتمالی، تلاشهای عربستان برای توسعه توانایی دفاع زمینی یکپارچه را تقویت میکند و به این کشور بابت حفاظت از خود و حفظ ثبات منطقه کمک خواهد کرد.
وزارت خارجه آمریکا اشاره کرد که فروش احتمالی این تجهیزات، موازنه نظامی اساسی در منطقه را تغییر نخواهد داد.
میقاتی: حمله به خبرنگاران جنایت جنگی است
«نجیب میقاتی» در دیدار با «آنتونی بلینکن» تاکید کرد: تجاوز اسرائیل به محل اقامت خبرنگاران در «حاصیبا» فصلی از فصول جنایات جنگی اسرائیل است.«نجیب میقاتی»، نخست وزیر موقت لبنان در دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: ما بر اولویت آتشبس و جلوگیری از تجاوزات اسرائیل پافشاری میکنیم، به ویژه اینکه بیش از یک میلیون و چهارصد هزار لبنانی از مناطق مورد حمله اسرائیل آواره شدهاند. او افزود رژیم صهیونیستی با حمله به غیرنظامیان، خبرنگاران و کادر پزشکی قوانین بینالمللی را نقض میکند. میقاتی تاکید کرد: هدف تهاجم عمدی علیه روزنامه نگاران ارعاب رسانهها به منظور پنهان ساختن جنایات و ویرانیهای انجام شده توسط اسرائیل است.وی همچنین بر تعهد لبنان به اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ آنگونه که هست و بدون هیچ اصلاح و تغییری تاکید کرد. او تاکید کرد در وهله نخست آنچه لازم است تعهد واقعی اسرائیل به آتشبس است، زیرا تجربه قبلی در رابطه با فراخوان آمریکا و فرانسه، با حمایت جهان و اعراب درباره آتشبس بر صداقت همه تاثیر گذاشته است.بلینکن نیز تاکید کرد: با میقاتی بر لزوم ایجاد راه حل سیاسی توافق کردیم. از نظر ما باید قطعنامه ۱۷۰۱ اجرایی شود.
آمریکا نمیخواهد اوکراین عضوی از ناتو باشد
یک تحلیلگر روس در گفتوگویی اعلام کرد مقامها آمریکایی نمیخواهند اوکراین به ناتو ملحق شود. یکسری از کشورهای عضو این ائتلاف نظامی دوست ندارند که کییف به این اتحاد ملحق شود.
«الکساندر میخائیلوف»، رئیس دفتر تحلیل نظامی و سیاسی به شبکه خبری Zvezda گفت همین اتفاق در مورد سایر کشورهایی که میخواستند به ناتو ملحق شوند، رخ داد. برای مثال، کشورهای عضو بالکان هم با همین مساله روبرو بودند.
وی افزود اگر آمریکا واقعا میخواست اوکراین را در ناتو ببیند، هر کاری که ممکن بود برای رسیدن به این هدف انجام میداد، اما هیچ اتفاقی نیفتاد. ورود اوکراین به ائتلاف نظامی ناتو، ایالات متحده را از ابزار فشار بر روسیه محروم میکند، زیرا کییف نمیتواند بدون تشدید درگیری در مقیاس جهانی وارد جنگ شود. پیشتر پایگاه خبری پالتیکو فهرستی از کشورهایی را منتشر کرد که نمیخواهند اوکراین به ناتو ملحق شود. علاوه بر آمریکا و آلمان، کشورهایی مانند مجارستان، اسلواکی، بلژیک، اسلونی و اسپانیا هم در این فهرست هستند.