اهواز - شبنم قجاوند: رئیسجمهور با تقدیر از صنعت آب و برق خوزستان، گفت: تمامی این اقدامات باهدف تأمین رفاه و افزایش سطح بهرهمندی مردم انجام میشود.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در آیین بهرهبرداری از طرحهای صنعت آب و برق خوزستان (۳۲ پروژه شرکت برق منطقهای خوزستان) در محل گیت بوستان اهواز بیان کرد: ظرفیتهای خدادادی بسیاری در کشور وجود دارد که باید از این ظرفیتها به خوبی استفاده شود.
وی بر شناسایی و بهکارگیری این ظرفیتها در جهت تأمین رفاه مردم و همچنین تشخیص اولویتها به عنوان سه رکن اصلی در کشور تأکید کرد و گفت: مدیریت و بهرهوری آب، برق، سوخت و همچنین استفاده بهینه از این منابع همواره مورد تأکید است.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه بهرهوری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود باید اولویت دستگاههای اجرایی کشور باشد، اظهار کرد: نحوه مدیریت و بهرهگیری از نیروی انسانی، تجهیزات و منابع دستگاههای اجرایی کشور نیز باید بازنگری شود.
آیتالله رئیسی همچنین ضمن تقدیر از مجریان ۲۸ طرح در حوزه آب و برق خوزستان، گفت: تمامی این اقدامات باهدف تأمین رفاه و افزایش سطح بهرهمندی مردم انجام میشود.
وی بابیان اینکه امیدواریم این طرحها همراه با گشایش در زندگی مردم خوب و شهید داده خوزستان باشد افزود: آغاز کار دولت سیزدهم همراه با چالشهایی بود و علاوه بر این نیز استان خوزستان در بخش آب و فاضلاب با مشکلات جدی روبهرو بود.
رئیسجمهور بابیان اینکه امروز خوزستان به کارگاه عظیم عمرانی تبدیلشده است، گفت: برنامهریزی گستردهای برای کاهش تنشهای آبی در خوزستان انجامشده است که با تلاش جهادی این هدفگذاری محقق خواهد شد.
آیتالله رئیسی با تأکید بر اینکه هرگونه القای ناامیدی باید دور گذاشته شود افزود: مقام معظم رهبری منشاء امید در کشور هستند و همه باید با امید به آینده و کار مجاهدانه تلاش کنیم تا گرههای کشور باز شود.
وی با تأکید بر اینکه هدف دولت سیزدهم بهرهبرداری واقعی از طرحها است ادامه داد: برخی طرحها که درگذشته به بهرهبرداری رسیدهاند به سرمایهگذاری مجدد نیاز دارند تا به بهرهبرداری واقعی برسد.
رئیسجمهور بابیان اینکه مسئولان باید تلاش کنند در قضاوت مردم قبول و سربلند باشند تأکید کرد: آنچه اهمیت دارد موفقیت نظام جمهوری اسلامی است نه اینکه طرحها در کدام دولت به ثمر رسیده است. آیتالله رئیسی بابیان اینکه بخشی از نیاز کشور بر اثر نزولات آسمانی اخیر برطرف شده است ادامه داد: با مهار آبها به ویژه آبهای مرزی میتوان کاری کرد که سطح داشتههای آبی کشور بیشتر از منابع کنونی باشد. وی مدیریت آب، برق و سوخت را ضرورتی اجتنابناپذیر دانست و گفت: مدیریت تولید نباید مسئولان را از مدیریت مصرف غافل کند و باید برنامهریزیها بهگونهای باشد که الگوهای مصرف در کشور نهادینه شود. رئیس دولت سیزدهم افزود: اگر الگوی مصرف حاملهای سوخت، انرژی و آب در کشور وجود نداشته باشد افزایش تولید حاملهای انرژی بهتنهایی فایدهای ندارد. بر اساس این گزارش، در آیین بهرهبرداری از طرحهای صنعت آب و برق خوزستان ۳۲ پروژه زیرساختی و توسعهای شرکت برق منطقهای خوزستان باارزش سرمایهگذاری ۳۳ هزار و ۸۳۷ میلیارد ریال افتتاح شد.