لوگو
1405 جمعه 1 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/12/22 - شماره 2235
نسخه چاپی

خبرنامه

اعطای نشان فتح به فرماندهان کل ارتش و سپاه
آیت آلله خامنه‌ای فرمانده کل قوا طی مراسمی نشان فتح را به سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه اعطا کردند.اعطای این نشان به فرماندهان کل ارتش و سپاه به دلیل عملکرد آنان در ارتقای توان دفاعی و رزمی و قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح، انجام شد.نشان فتح، به‌عنوان نماد عملیات‌های پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیات‌ها انتخاب شده است. این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است.

اصرار روحانی بر اعلام مستندات رد صلاحیتش
به گزارش ایلنا، با گذشت بیش از ۴۰ روز و ارسال چهار نامه از سوی حجت‌الاسلام‌ حسن روحانی، شورای نگهبان هفته گذشته در پاسخ، موارد ردصلاحیت او در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را اعلام کرد.به دلیل اینکه پاسخ‌ شورای نگهبان فاقد مستندات بوده، آقای روحانی در نامه‌‌ای به این شورا خواستار ارائه اسناد و دلایل ردصلاحیت و خودداری از کلی‌گویی شده است.یکی از فقها و نیز سخنگوی شورای نگهبان تأکید کرده بودند که باید به نامه روحانی درباره اعلام دلایل ردصلاحیتش سریع‌تر پاسخ داده شود و پاسخ این شورا پس از ارسال نامه چهارم دکتر روحانی و گلایه از بی‌پاسخ ماندن سه نامه قبلی در ۱۵ اسفند دریافت شد.اما پاسخ شورای نگهبان بدون ارائه مستندات بوده و دکتر روحانی در نامه خود که روز (یکشنبه، ۲۰ اسفند) ارسال شده، خواستار دریافت دلایل مستند ردصلاحیت شده است.نامه روحانی به شورای نگهبان در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

ضرورت ترمیم تیم اقتصادی دولت 
سید مسعود خاتمی در نشست مجلس در تذکر شفاهی در تذکری ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم در انتخابات و اعتماد مجدد به وی برای حضور در مجلس شورای اسلامی، گفت: در روزهای حضور در حوزه انتخابیه گرانی و عدم کنترل قیمت کالاهای اساسی و بی عدالتی اقتصادی از گلایه های اصلی مردم بوده است و لازم است دولت و رئیس جمهور برای حل این معضل اقدام کنند.نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس ادامه داد: به رئیس جمهور پیشنهاد می شود برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی اقدام به تشکیل ستاد ویژه و بازسازی تیم اقتصادی خود کند و هرچه سریع تر مسئله اقتصادی، گرانی و معیشت را سامان دهد.

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران، چین و روسیه از امروز
رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴، با حضور یگان‌های سطحی و پروازی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و شناوری کشور‌های چین و روسیه برگزار میشود و نمایندگانی از کشور‌های عمان، آذربایجان، قزاقستان، پاکستان و آفریقای جنوبی نیز حضور دارند.هدف از برگزاری این رزمایش تحکیم امنیت و مبانی آن در منطقه و گسترش همکاری‌های چند جانبه میان کشور‌های شرکت کننده و نشان دادن حسن نیت و توانایی این کشور‌ها در راستای حمایت مشترک از صلح جهانی، امنیت دریایی و ایجاد یک جامعه دریایی با آینده‌ای مشترک است.از دیگر اهداف این رزمایش می‍توان به تقویت امنیت تجارت دریایی بین المللی، مقابله با دزدی دریایی و تروریسم دریایی، اقدامات بشردوستانه، تبادل اطلاعات در حوزه امداد و نجات دریایی و تبادل تجربیات عملیاتی و تاکتیکی اشاره کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش حقوق کارگران تورم زا نیست
  • حجاب مسئله ای نیست که بتوان با فشار آن را حل کرد
  • چاقوی نمایندگان با آرای بالای مردم تیز می شود
  • محکومیت ۲ میلیارد و ۴۷۸ میلیون دلاری گروهک تروریستی تندر
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.