مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان:
372000 دسی مترمربع بازرسی آلتراسونیك خطوط لوله انتقال نفت انجام شد
اهواز - شبنم قجاوند: مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان از انجام 372000 دسی مترمربع بازرسی آلتراسونیک و ضخامت سنجی خطوط لوله انتقال نفت این شرکت طی بازهی زمانی 6 ماهه دوم سال جاری خبر داد. مهندس علیرضا هیهاوند که در جلسه پیشبینی بهرهدهی چاههای نفت، تولید، توزیع و تزریق گاز شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان در نیمه نخست سال 1403 و در جمع مدیرعامل و مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و مدیران و کارشناسان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان صحبت میکرد افزود: این مقدار شامل 7850 نقطه محل بوده که از این تعداد 42 نقطه معیوب یافت شد. وی ادامه داد: در بازه زمانی عنوانشده اقدامات مؤثر بسیاری توسط همکاران بخشهای فنی و عملیات به جهت نگاهداشت تولید و تحقق برنامههای تولید انجامشده که ازجمله آنها میتوان به انجام اصلاحیههای لازم بر روی خطوط لوله انتقال نفت، جمعآوری و احداث خطوط لوله مازاد و موردنیاز اشاره کرد.
برگزاری جلسه پیشبینی بهرهدهی چاههای نفت شركت نفت و گاز مسجدسلیمان
جلسه پیشبینی بهرهدهی چاههای نفت، تولید، توزیع و تزریق گاز شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان در نیمه نخست سال 1403 برگزار شد. این جلسه با حضور مهندس علیرضا دانشی مدیرعامل و سایر مدیران و کارشناسان فنی/ عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مهندس علیرضا هیهاوند مدیرعامل و سایر مدیران و کارشناسان فنی/عملیاتی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان به صورت حضوری و برای کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به صورت ویدئو اجلاس برگزار شد. در این جلسه که بیش از 4 ساعت به طول انجامید، ضمن بررسی وضعیت پیشبینی تولید چاهها در 6 ماهه دوم سال جاری با بحث و تبادلنظر مدیران و کارشناسان مربوطه در خصوص وضعیت مخازن و چاههای نفت و گاز و پیشبینی بهرهدهی آنها در نیمه نخست سال 1403 تصمیمگیری به عمل آمد. بیان چالشها، تنگناها، موانع و الزامات نگاهداشت تولید و همچنین بررسی راهکارهای قانونی جهت حل و کاهش آسیبهای وارده از این نواحی به امر تولید از دیگر موارد طرح و بحث شده در این جلسه بود. لازم به توضیح است شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان یکی از 5 شرکت بهرهبردار تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که بر اساس برنامه ابلاغی از سوی مراجع بالادستی به تولید صیانتی از میدانها و مخازن نفتی واقع در گسترهای به وسعت 22000 کیلومترمربع فعالیت مینماید.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان:
شرکت گاز استان اصفهان پرچمدار اشتغال در کشور است
اصفهان - منصوره عزیز: مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به اهمیت اشتغال در بیانات رهبر انقلاب گفت: شرکت گاز استان اصفهان پرچمدار اجرای فرمایش رهبر انقلاب در تولید اشتغال استان و کشور است. ابوالقاسم عسکری در جام رسانهای امید که به صورت ابتکاری و برای اولین بار به همت بسیج رسانه استان و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر ترجمانها برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ایامالله دهه فجر و گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: رهبر انقلاب شعار سال را مهار تورم و رشد تولید بیان کردند و در این راستا نقش گاز در توسعه کشور قابلتوجه است. وی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین در کلام رهبر انقلاب افزود: گاز استان اصفهان، رتبه اول گازرسانی به شهرهای کشور با ۱۱۴ شهر گازرسانی شده را دارد، همچنین به بیش هزار و ۵۰۰ روستا و مکان مزرعه گازرسانی شده است. وی گفت: طبق آمار آژانس بینالمللی انرژی در سال 2020 در کل دنیا ۱۸۱ میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت میشود که در بخش فراوردههای نفتی ۹۰ میلیارد یارانه داده میشود که ۵.۵ درصد یارانه انرژی سوخت دنیا از ایران پرداخت میشود در بخش گاز نیز ۳۵ میلیارد دلار یارانه انرژی گاز بیش از ۲۰۰ کشور توزیع میشود که ۳۵ درصد از آن را تنها نظام مقدس جمهوری اسلامی توزیع و پرداخت میکند و این نشان از مردمدوست بودن این نظام مقدس است. عسکری بیان کرد: ۲۵ درصد یارانه انرژی برق دنیا را نظام جمهوری اسلامی ایران میدهد و دلیل بالا بودن این یارانه آن است که گاز ارزان و مناسب در اختیار نیروگاهها توسط شرکت ملی گاز قرار میگیرد.
آغاز توزیع برق فاز اول عظیمیه در شهر قزوین
ایسنا/قزوین جانشین مدیرعامل برق استان قزوین گفت: هم اکنون تسریع در انتقال برق به روستاهای استان با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی در دست اقدام قرار گرفته و توزیع برق فاز اول عظیمیه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان آغاز شده است. داوود عیوضزاده در نشست خبری مدیران عامل صنعت آب و برق استان قزوین با اصحاب رسانه که امروز ۲۴ بهمن برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با دهه فجر ۲۵۲ طرح در قالب توسعه، احداث و اصلاح خطوط برقی با اعتباری بالغ بر ۱۷۷ میلیارد تومان در قزوین به بهرهبرداری رسید. وی افزود: از پروژههایی که افتتاح شد ۶۳ پروژه در قزوین، ۶۷ پروژه در تاکستان، ۲۳ پروژه در آبیک، ۲۱ پروژه در آوج، ۱۸ پروژه در البرز، ۴۰ پروژه در بوئین زهرا و ۳۷ پروژه در محمدیه بود که این موارد در راستای برخورداری بهتر مردم انجام شد.