سالروز انتشار نشريه دانشگاهي
اواخر ژانويه در سال ۱۸۷۸ دانشگاه آمريكايي «ييل» نخستين نشريه دانشگاهي به نام «ييل نيوز» را منتشر ساخت و دانشگاههاي ديگر از آن اقتباس كردند. ديوان عالي آمريكا حكم داده است: از آنجا كه نشريات دانشگاهي با كمك هزينه دولت انتشار مي يابند، حق گرفتن اگهي تجاري و تكفروشي ندارند.
الیزابت دوم ملکه انگلستان شد
جورج ششم پادشاه انگلستان درگذشت و دختر 25 ساله اش اليزابت به نام اليزابت دوم برجاي او نشست. اليزابت هنگام مرگ پدر در کنيا و در يک شکارگاه بود که به لندن بازگشت. اليزابت دوم متولد 21 اپريل 1926 از آن زمان ملکه انگلستان و 15 کشور ديگر عضو جامعه مشترک المنافع است. اين جامعه مرکب از مستعمرات و مهاجرنشينان سابق دولت لندن داراي 54 عضو است. حکومت انگلستان پارلماني است و نخست وزير (برگزيده مجلس) بر کشور حکومت مي کند. عکس مقابل در سال 1952 از اليزابت دوم برداشته شده است.
برکناری ۱۴۵ افسر ارتش به حکم صادق خلخالی
طبق حکم صادق خلخالی قاضی شرع دادگاه انقلاب، از هفدهم بهمن ماه ۱۳۵۸ (ششم فوریه ۱۹۸۰) ۱۴۵ افسر ارتش ایران (نیروهای زمینی، هوایی و دریایی) برکنار و ممنوع الخروج از کشور شدند. یکی از برکنار شدگان یک ارتشبد بود و بقیه از سروان تا سپهبد. بیشتر این شمار، درجه سرتیپی داشتند.خبرنگاران به نقل از خلخالی نوشته بودند که برکنارشدگان با انقلاب موافق نبودند و از تبلیغ علیه انقلاب خودداری نمی کردند. به علاوه، طبق اطلاعات به دست آمده برخی از آنان قبلا مرتکب سوء استفاده از مقام شده بودند که نیاز به رسیدگی بیشتر دارد.
تغيير نظر مجلس شوراي ملي در هفت روز!
مروري بر رويدادهاي سياسي نيمه دوم بهمن ماه 1321 (فوريه 1943 ) ايران، يك تغيير نظر 180 درجه اي مجلس شوراي ملي را نشان مي دهد كه در كشورهاي ديگر كمتر سابقه دارد.پارلمان ايران در پي كنارگيري ده وزير كابينه قوام السلطنه نخست وزير وقت، هفدهم بهمن ماه 1321 در يك راي گيري وي را در سمت نخست وزيري تثبيت كرد تا کابینه تازه تشکیل دهد. همين مجلس يك هفته بعد، در حالي كه قوام هنوز نخست وزير بود، در يك راي گيري ديگر ابراز تمايل به نخست وزيري علي سهيلي كرد كه جاي قوام را گرفت و سه روز بعد وزيران خود را معرفي كرد!. در هر دو كابينه الهيار صالح وزير دارايي بود كه دو ماه بعد بر اثر اختلاف با دكتر ميلسپو مستشار آمريكايي ماليه كناره گيري كرد.
خاطرات هاشمی رفسنجانی
17 بهمن سال 1377: دكتر [علیاکبر] ولايتى، [مشاور رهبری در امور بینالمللی] آمد و مسأله گنجاندن چند نامزد از ليست [جامعه] روحانيت [مبارز]، در ليست [حزب] كارگزاران و بالعكس را پيگيرى كرد. عصر آقای [علی] آقامحمدى، [رییسکمیته عراق و معاون سیاسی سازمان صداوسیما] آمد. نوشتهاى از جفرىكمپ آمريكايى، [معاونت اسبق رییسجمهور در امور امنیتملی]، در مورد روابط ايران و آمريكا آورد و مشكلات قانونى دادن گذرنامه به عراقىهاى موجود در ايران را گفت و دربارة مصاحبهام صحبت شد. مصاحبهاى راديو تلويزيونى دربارة دوران مبارزه و پيروزى و مسایل مهم انقلاب [با برنامه راه طیشده در افق فردا] داشتم؛ حدود دو ساعت طول كشيد.بعد از نماز مغرب، دكتر [حسن] حبيبى، [معاون اول رییسجمهور] آمد. عازم سفر به كوبا، ونزوئلا، كلمبيا و سنگال است.