درک مستقل بوهای جهان توسط هر سوراخ بینی
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که هر یک از سوراخهای بینی ما بوی جهان را به شکلی منحصر به فرد استشمام میکنند. ما به لطف مغز باهوش خود متوجه این نمیشویم که دو سوراخ بینی ما در واقع به نوعی مستقل از هم کار میکنند، چرا که به نظر میرسد حس بویایی جداگانهی خود را دارند. پژوهشگران در مقاله منتشر شده خود آوردهاند: با وجود کار گسترده بر روی واکنشها به رایحه و بو در سیستم بویایی انسان، اطلاعات نسبتا کمی در مورد نحوه ادغام و تمایز اطلاعات دو سوراخ بینی در سیستم بویایی انسان در دست است.
خمیردندانی برای درمان آلرژی به بادام زمینی
دانشمندان خمیر دندانی را اختراع کردهاند که میتواند آلرژی به بادام زمینی را درمان کند و در آزمایشهای انجام شده نیز هیچ عارضه جانبی قابل توجهی حاصل از استفاده از آن گزارش نشده است.به گزارش ایسنا، آلرژی به بادام زمینی نوعی عدم تحمل غذایی است که میتواند باعث واکنشهای جدی و بالقوه تهدید کننده زندگی شود. آنها زمانی اتفاق میافتند که سیستم ایمنی به اشتباه پروتئینهای موجود در بادام زمینی را مضر تشخیص میدهد و باعث ایجاد یک حمله آلرژیک میشود.بادام زمینی یکی از رایجترین آلرژنهای غذایی است و آلرژی به بادام زمینی در بزرگسالی بیشتر از آلرژی به سایر غذاها باقی میماند.
اتمام دادههای جهان برای تغذیه هوش مصنوعی
کارشناسان هشدار میدهند که دادههای جهان برای تغذیه هوش مصنوعی در حال اتمام است. در حالی که هوش مصنوعی این روزها به اوج محبوبیت خود میرسد، پژوهشگران هشدار دادهاند که این صنعت ممکن است با کمبود دادههای آموزشی روبرو شود.دادهها به مانند سوختی هستند که سیستمهای هوش مصنوعی قدرتمند را نیرو میدهند و این مشکل میتواند رشد مدلهای هوش مصنوعی، به ویژه مدلهای زبانی بزرگ را کاهش دهد و حتی ممکن است مسیر انقلاب هوش مصنوعی را تغییر دهد.اما چرا کمبود بالقوه داده با توجه به میزان موجود در شبکه جهانی وب یک مشکل است و اینکه آیا راهی برای مقابله با این خطر وجود دارد؟