لوگو
1404 چهارشنبه 14 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/04/28 - شماره 2076
نسخه چاپی

دیدار مدیرعامل نفت و گاز مارون با مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان

اهواز - شبنم قجاوند: مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون و هیئت همراه، با مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌زیست استان خوزستان دیدار و انتصاب وی را تبریک گفت.
مهندس قباد ناصری با تأکید بر اینکه کلیه فرآیندها و پروژه‌های شرکت بر مبنای استانداردهای زیست‌محیطی راهبری می‌شوند، اظهار داشت: در پی رشد جهانی فناوری، اجرای ایده‌های نوآورانه کارکنان شرکت و تعامل سازنده با شرکت‌های دانش بنیان می‌توان گفت که صنعت نفت، دیگر به عنوان یک صنعت آلاینده حداقل در کشورمان شناخته نمی‌شود. وی افزود: به‌عنوان‌مثال، تقریباً همه پساب‌های نمک‌زدایی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون به چاه‌های دفعی تزریق می‌شود، 92 درصد گازهای مشعل آن جمع‌آوری گردیده و میزان نفت‌سوزی در گودال‌های سوخت این شرکت به صفر رسیده است که در نوع خود، با توجه به اینکه در شرایط تحریمی قرار داشته و تولید حداکثری را در دستور کارداریم، بی‌نظیر است. مهندس ناصری ابراز امیدواری کرد که با تداوم تعامل با کارشناسان سازمان حفاظت محیط‌زیست، ریسک‌های مرتبط با مسائل زیست‌محیطی در استان به ویژه گستره عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون کاملاً مرتفع گردند. دکتر داوود میرشکار، مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌زیست استان خوزستان نیز با تقدیر از تعهد مثال‌زدنی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون نسبت به مسائل زیست‌محیطی، بر همکاری و مشارکت صنعت نفت جنوب در کاهش تأثیر تغییرات اقلیمی و ارتقاء سطح توانمندی استان در توسعه زیرساخت‌های زیست‌محیطی تأکید کرد.

نفت و گاز مارون حدود 12 هزار نفر ساعت آموزش ایمنی را در بهار 1402 ارائه داد
اهواز - شبنم قجاوند- سرپرست مدیریت منابع انسانی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون از برگزاری 11 هزار و 848 نفر ساعت آموزش در قالب 6 دوره الزامی جهت تمدید یا اخذ مجوز صدور درخواست کار (permit) خبر داد که با همکاری مراکز آموزش فنون اهواز و آموزش و توسعه مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، سید ابراهیم صالحین برگزاری این مجموعه آموزش‌ها را پیرو تأکید مدیرعامل این شرکت دال بر صیانت از سرمایه‌های انسانی سازمان، هم‌جواران واحدهای عملیاتی و تأسیسات فرایندی برشمرد و گفت: داشتن پرمیت یکی از الزامات راهبری فرایند تولید به ویژه در زمان انجام تعمیرات اساسی یا موردی در واحدهای عملیاتی است که بر پایداری تولید تأثیر مستقیم دارد، بنابراین طی یک برنامه جامع، 6 دوره تخصصی برای 134 نفر از مسئولین یا سرپرستان واحدها (670 نفر/دوره) در فصل بهار سال جاری برگزار شد که در نوع خود کم‌سابقه است.
نجم مقدم دوست، رئیس آموزش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون نیز در همین راستا یادآور شد که دوره‌های HSE عمومی، اصول و مبانی پدافند غیرعامل عمومی، ایمنی کار در ارتفاع و حفاظت از سقوط، ایمنی در گودبرداری، دستگاه‌های آزمایش گاز و انواع ماسک‌های تنفسی و دستگاه کار (PTW) عناوین 6 دوره ارائه‌شده می‌باشند؛ وی همچنین از کلیه متصدیان برگزاری این مجموعه آموزش‌ها تقدیر کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ۳۰۸ هزار کدملی با واریزی ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان
  • واردات 241 خودرو تا پایان خرداد
  • شاخص بورس سبز شد
  • دیدار مدیرعامل نفت و گاز مارون با مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.