لوگو
1404 يکشنبه 18 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/04/03 - شماره 2057
نسخه چاپی

امروز با تاریخ

تحصن طلاب در حرم حضرت عبدالعظیم 
3 تیر 1286:صدها تن از روحانیان و طلبه های علوم دینی به منظور رد مشروطه منهای مشروعه به رهبری آیت الله شیخ فضل الله نوری در حرم حضرت عبدالعظیم تحصن كردند. آنان انقلاب مشروطه بدون مشروعه را خلاف اسلام می دانستند.

قتل مدیر روزنامه صور اسرافیل
3 تیر 1287:میرزا جهانگیرخان شیرازی مدیر روزنامه صور اسرافیل و از مبارزان مشروطه در جریان به توپ بستن مجلس شورای ملی، به وسیله نیروهای قزاق به قتل رسید. وی پس از آن كه قزاق ها مجلس را اشغال كردند با به همراه گروهی از یارانش به دستور محمدعلی شاه قاجار دستگیر شده بود.

فرار عین الدوله از تبریز
3 تیر 1299:شیخ محمد خیابانی كه از مجاهدان عصر مشروطه به شمار می رفت، موفق شد با قیام خود خانواده سلطنتی را از تبریز اخراج كند. در همین روز عین الدوله والی شهر نیز از تبریز گریخت.

قیام علیه رضاخان
3 تیر 1305:سربازان پادگان مراوه تپه در تركمن صحرا به رهبری سالار جنگ علیه رضاخان قیام كردند. این قیام اما پس از گذشت سه هفته به وسیله رضاخان سركوب شد.
انتخابات ریاست جمهوری  با پیروزی احمدی نژاد
3 تیر 1384دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نهم در كشور برگزار شد. در نتیجه این انتخابات محمود احمدی نژاد برای چهار سال ریاست جمهوری ایران را بر عهده گرفت.

خاطرات هاشمی رفسنجانی
3تیر سال 1377: شكايت [آقای ریچارد باتلر]، مسئول بازرسان بين‌المللى در عراق، از دولت عراق در خصوص داشتن سلاح شيميايى وى ايكس [= عامل اعصاب] و بحث در شوراى امنيت [سازمان ملل] و نیز وتوى قانون جديد كنگره آمريكا عليه ايران و روسيه، توسط [بیل کلینتون]، ریيس‌جمهور، مورد توجه است. مصاحبه‌اى با سيما در مورد فاجعه هفتم تير و مسأله احزاب و حزب جمهورى اسلامى و شهيد بهشتى و مخالفت‌ها با نظام داشتم. شب هفتم تير پخش مي‌شود.آقاى [علی‌اکبر] رحمانى، ریيس سازمان ثبت احوال آمد. گزارش‌كار داد و از كمك‌هاى فراوان من، براى تقويت سازمان قدردانى‌كرد و نمونه‌هاى طراحى‌شده كارت‌ملى را آورد؛ در زمان مسئوليت من تصويب شد، ولى اين روزها با عدم همكارى سازمان برنامه و بودجه، متوقف شده است؛ براى رفع موانع، استمداد كرد و گزارش مذاكرات شوراى معاونان وزارت كشور، قبل و بعد از استيضاح آقاى [عبدالله] نورى را داد و براى جلوگيرى از آمدن يك وزير تندرو استمداد كرد؛ خودش هم نامزد است، همراه با چندين نامزد ديگر.عصر به انجام كارها گذشت. شب به خانه آمدم. فاطى و مريم، [همسر یاسر]، غذا تهيه كرده بودند و تعدادي از بچه‌ها جمع بودند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • جزئیات استیضاح وزیر کشور
  • درگیری مسلحانه دو گروه مخالف ایران در سلیمانیه عراق
  • سید حسن خمینی: حکمرانی با انتخابات
  • اخبار شهرستان
  • اخبار شهرستان
  • امروز با تاریخ
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.