لوگو
1405 يکشنبه 12 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/07/11 - شماره 2840
نسخه چاپی

ناطق نوری می‌تواند جایگزین شهید لاریجانی شود

مراسم ترحیم مرحوم احمد ناطق نوری روز پنج‌شنبه در تهران برگزار شد. این مراسم در نوع خود، هم به لحاظ  تعداد جمعیت بی‌نظیر بود و  هم ازنظر تنوع شرکت‌کنندگان جلب‌توجه می‌کرد.  از آقای پزشکیان تا  حسن روحانی، وزرای دولت‌ها، آقای سید حسن خمینی، نمایندگان کنونی و ادوار پیشین مجلس و حتی چهره‌هایی مانند مهدی کروبی در این مراسم حضور یافتند.  به نظر می‌رسد آقای ناطق نوری از معدود شخصیت‌های ارشد کشور است که توانسته محبوبیت خود رابین اعضای گروه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب و معتدل  حفظ کند. یعنی او  منش و روشی اتحاد کرده که پایه آن جذب حداکثری است.

انصاف و اعتدال 
وی در سال 1376 که رقیب آقای خاتمی بود، حتی پیش از پایان اعلام رسمی نتایج انتخابات، به او تبریک گفت و سپس در جریان معرفی کابینه، چنان مجلس را مدیریت کرد و به همدلی رساند که همه وزرای معرفی‌شده بدون استثنا روی اعتماد گرفتند به‌طوری‌که برای اصلاح‌طلبان وقت، شگفت‌انگیز و غیرقابل‌انتظار بود. او حتی  آن هنگام که تندروهای اصلاح‌طلب به او و مجلس و جناح اصولگرا حمله می‌کردند در میانه ایستاد و انصاف را رعایت کرد. مشی خاص او برگرفته از درک صحیح سیاسی برای حفظ انقلاب و نظام بود. او در دوران بازرسی دفتر مقام معظم رهبری شهید نیز پناه گروه‌های مختلف و بعضی معارض با یکدیگر قرار می‌گرفت.

انسجام 
ناطق در این راه کم‌هزینه نداد و از سال 1384 به بعد تحت‌فشار سیاسی قرار گرفت به‌طوری‌که سال‌ها از فعالیت سیاسی آشکار فاصله گرفت اما بازهم در لابی‌های قدرت نقش ایفا کرد. در مراسم ختم برادر وی چهره‌هایی حضور داشتند که سال‌ها سراغی از یکدیگر نمی‌گرفتند. این مراسم نشان داد هنوز افرادی در کشور هستند که می‌توانند محور انسجام باشند و سلیقه‌ها و نظرات را در کنار هم قرار دهند. این کار حتی اگر به هم‌عقیده شدن افراد نینجامد، دست‌کم رویارویی آن‌ها را به حداقل می‌رساند. این روزها  و در بحبوحه جنگ و محاصره اقتصادی  و دعواهای سیاسی بر سر مذاکره یا درگیری نظامی، ناطق نوری یک فرصت ارزشمند است. این نقش را حتی شهید دکتر لاریجانی با همه شرح صدری که داشت شاید به‌اندازه ناطق نوری نمی‌توانست بر عهده گیرد. این فرصتی است که اگر درگذرد معلوم نیست به‌سادگی به دست آید. امید که آقای نوری با حمایت بزرگان نظام، واسطه خیر شود.


جانشین فرمانده‌کل سپاه: غافلگیری‌های فناورانه برای دشمنان داریم
جانشین فرمانده‌ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نیروهای مسلح از انواع فناوری‌ها استفاده می‌کنند که برخی از آن‌ها در صحنه مورد استفاده قرار گرفته شده و برخی دیگر نیز در آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت. سرلشکر ایزدی افزود: دشمن که به دنبال سرنگونی نظام، تجزیه کشور و سلطه بر منابع انرژی و پیشرفت‌های علمی ما بود و حتی از کشتن زن و بچه مردم و دانشمندان بزرگ ما نیز دریغ نکرد، در نهایت به هیچ‌یک از اهداف خود نرسید. دشمن نه توانست قدرت موشکی ما را مهار کند و نه توانست مقابل جبهه مقاومت بایستد؛ کاری که امروز جبهه مقاومت انجام داده، یک اقدام شگفت‌انگیز جهانی است. رزم عاشورایی رزمندگان حزب‌الله و قدرت‌نمایی انصارالله یمن در گرفتن تنگه باب‌المندب، نمونه‌هایی از این اقتدار است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • توییت رضایی
  • اقدام تروریستی در سیستان
  • برپاداشتن نماز، ثمره و نشانه حکومت صالحان است
  • عملیات ایذایی علیه ایران
  • ناطق نوری می‌تواند جایگزین شهید لاریجانی شود
  • دوراهی صلح و جنگ
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.