لوگو
1405 يکشنبه 5 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/07/05 - شماره 2836
نسخه چاپی

خدمتی از جنس تعهد

کاهش ۷۷ درصدی مصرف انرژی روشنایی منازل پتاوه 
مدیر منطقه ۲ عملیات انتقال گاز از اجرای طرح بهینه‌سازی سیستم روشنایی منازل پتاوه خبر داد و گفت: با جایگزینی ۳۲ دستگاه چراغ و پروژکتور پرمصرف با تجهیزات کم‌مصرف SMD، توان مصرفی این بخش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ وات به ۲ هزار و ۹۶۰ وات کاهش یافت و صرفه‌جویی ۷۷ درصدی در مصرف انرژی محقق شد.
اسدالله مهری با اشاره به رویکرد این منطقه در اجرای طرح‌های بهره‌وری انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی اظهار کرد: پروژه بهینه‌سازی روشنایی منازل پتاوه پس از اخذ تأییدیه فنی TSR از واحد مهندسی و خدمات فنی و تأمین تجهیزات موردنیاز توسط خدمات کالا به مرحله اجرا رسید.
وی افزود: در این طرح، ۲۰ دستگاه چراغ خیابانی قدیمی ۴۰۰ وات بخار جیوه با چراغ‌های جدید ۱۰۰ وات SMD و ۱۲ دستگاه پروژکتور خیابانی ۴۰۰ وات بخار سدیم با پروژکتورهای ۸۰ وات SMD جایگزین شد که علاوه بر کاهش چشمگیر مصرف برق، به بهبود کیفیت روشنایی و کاهش هزینه‌های نگهداری تجهیزات نیز کمک خواهد کرد.
مدیر منطقه دو عملیات انتقال گاز تصریح کرد: کاهش توان مصرفی از ۱۲ هزار و ۸۰۰ وات به ۲ هزار و ۹۶۰ وات، بیانگر صرفه‌جویی حدود ۷۷ درصدی در مصرف انرژی است که این دستاورد در راستای سیاست‌های مدیریت مصرف، افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از منابع حاصل شده است.
مهری همچنین با اشاره به اجرای طرح مکمل روشنایی خاطرنشان کرد: استفاده از چیپ‌های آماده SMD (ماژول‌های نوری SMD) با توان مشابه و نصب آن‌ها در قاب چراغ‌های موجود، به‌جای خرید کامل تجهیزات روشنایی، راهکاری اقتصادی برای کاهش هزینه‌ها و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت تجهیزات موجود است که در صورت توسعه، می‌تواند صرفه‌جویی قابل‌توجهی در هزینه‌های تأمین تجهیزات ایجاد کند.
وی در پایان، تأکید کرد: منطقه ۲ عملیات انتقال گاز، اجرای طرح‌های فنی، اقتصادی و کم‌هزینه در حوزه مدیریت انرژی را با هدف صیانت از منابع، کاهش هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری در دستور کار قرار داده است.

در حاشیه سومین رویداد ملی «محکم‌تر از فولاد» مطرح شد:
روایت‌های کوچک، تصویری بزرگ از فولاد مبارکه می‌سازند
مهدی زارع، نویسنده و شاعر، در حاشیه سومین رویداد ملی «محکم‌تر از فولاد»، فولاد مبارکه را فراتر از یک صنعت و واجد ویژگی‌های یک «جامعه مدنی» دانست. به اعتقاد او، شکل‌گیری فرهنگ و مدنیت ویژه در این مجموعه، آن را به الگویی متمایز تبدیل کرده که ثبت دقیق روایت‌های روزمره و جزئیات زندگی کاری در آن، می‌تواند کلید انتقال این تجربه موفق به سایر صنایع کشور باشد.
مهدی زارع، نویسنده و شاعر، امروز دوم مهرماه در حاشیه سومین رویداد ملی محکم‌تر از فولاد بخش روایت، با اشاره به شکل‌گیری فرهنگ و هویت جمعی در فولاد مبارکه گفت: این مجموعه امروز فراتر از یک کارخانه است و می‌توان از شکل‌گیری نوعی «جامعه مدنی» با فرهنگ و مدنیت ویژه در آن سخن گفت که باید با جزئیات بیشتری روایت و ثبت شود.
وی با اشاره به مفاهیم جامعه‌شناختی مرتبط با شکل‌گیری گروه‌های اجتماعی اظهار کرد: گاهی افراد به واسطه یک اتفاق و احساس مشترک در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و گاهی نیز قوانین و چارچوب‌های مشخص، افراد را در قالب یک گروه مانند مدرسه، پادگان یا کارخانه گرد هم می‌آورد.
این نویسنده ادامه داد: زمانی که یک گروه صاحب هدف می‌شود، می‌توان از آن به‌عنوان جامعه یاد کرد؛ اما جامعه صرفاً به معنای جمع شدن تعدادی از افراد در کنار یکدیگر نیست. مفهومی به نام جامعه مدنی وجود دارد که در آن، جامعه علاوه بر برخورداری از احساس مشترک، قوانین و هدف، روش و سازوکار مشخصی نیز برای رسیدن به آن هدف دارد.
زارع با بیان اینکه جوامع مدنی در کشورهای مختلف می‌توانند شیوه‌های متفاوتی برای دستیابی به اهداف خود داشته باشند، گفت: به نظر من فولاد مبارکه با آنچه در این مجموعه مشاهده کردم، نوعی جامعه مدنی برای خود ایجاد کرده است و این جامعه مدنی نیازمند ثبت و روایت دقیق‌تر و جزئی‌تر است.
وی تأکید کرد: برای روایت یک مجموعه لزوماً نباید منتظر وقوع یک اتفاق بزرگ، یک فاجعه یا یک افتخار باشیم. اتفاقات روزمره و رفتارهایی که هر روز در یک سازمان رخ می‌دهد نیز می‌تواند موضوع روایت باشد.
زارع ادامه داد: مجموعه این روایت‌های کوچک و جزئی در نهایت به ما نشان خواهد داد که جامعه مدنی فولاد مبارکه چیست، چگونه شکل گرفته و در چه مسیری به وجود آمده است. این روایت‌ها همچنین می‌توانند به شناخت بهتر فرهنگی کمک کنند که در طول سال‌ها در این مجموعه شکل گرفته است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • هشدار سازمان بازرسی به بانک مرکزی
  • تقویت ظرفیت های تولید در ذوب آهن اصفهان
  • سردرگمی بازار
  • کاهش یک درصدی تورم
  • خدمتی از جنس تعهد
  • تکمیل مسیر توسعه فناوری در فولاد مبارکه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.