لوگو
1405 چهارشنبه 11 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/06/11 - شماره 2819
نسخه چاپی

جزییات تازه از حمله آمریکا به جنوب کشور

 انفجار در کنارک، چابهار، بندرعباس، سیریک و قشم 
گروه سیاسی: پنج هفته بود که ارامش در تنگه هرمز برقرار بود و تبادل آتش متوقف شده بود. اما حمله آمریکا به جزیره لارک و همینطور حمله ایران به پایگاه های آمریکا در امارات و اردن باعث شد تا جنگ تازه ای آغاز شود.
خبرگزاری صداوسیما نوشت: صدای بیش از ۵ انفجار  در قشم شنیده شد. سنتکام مدعی شد که به کنارک، چابهار، بندرعباس، سیریک و قشم شب گذشته حمله کرده است.
دونالد ترامپ، در شبکه تروث سوشال نوشت: «ایالات متحده، همین حالا که با شما صحبت می‌کنم، در حال حمله به اهداف ایرانی در نزدیکی تنگه هرمز است. این حملات گسترده و قدرتمند هستند و در واکنش به تلاش ایرانی‌ها برای کار گذاشتن مین‌های دریایی در تنگه هرمز انجام می‌شوند). 
ترامپ مدعی شد که حمله بزرگتر در راه است. 
سخنگوی سپاه پاسداران به حمله آمریکا واکنش نشان داد و گفت: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است، آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد.
هرچند هم اکنون جنگ دیگری بین ایران و آمریکا شکل گرفته است اما میانجی ها مثل قطر و پاکستان تلاش می کنند جنگ را متوقف و ایران و امریکا را به میز مذاکره برگردانند. اگر این اتفاق رخ دهد جنگ متوقف می شود و محاصره دریایی برداشته و تنگه هرمز هم باز می شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تنگه هرمز بین المللی بوده و هست/ مسیر جدید معبر امنی برای کشتی‌ها نخواهد بود
  • جزییات تازه از حمله آمریکا به جنوب کشور
  • پیام آمارها چیست؟
  • کودکان نسل موشک و موبایل
  • استراتژی جدید اعراب
  • بازگشت به تفاهم‌نامه یا جنگ؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.