لوگو
1405 دوشنبه 9 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/05/10 - شماره 2798
نسخه چاپی

حمله به دو نفتکش متخلف

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۵۷ اعلام کرد:
مردم غیور و تاریخ ساز ایران اسلامی در نیروی دریایی سپاه، ضمن استمرار اعمال مدیریت کامل بر تنگه هرمز، همچنان از امانت شما ملت مومن و بیدار ایران اسلامی پاسداری می‌کنند.
ساعات ابتدایی روز جمعه دو نفتکش متخلف تحت تاثیر اغواگریهای سنتکام به خیال اینکه میتوانند از مسیر غیر اعلامی تحت اسکورت هوایی ارتش کودک کش و تروریست امریکا بدون توجه به اخطارهای ما، در مسیر ناامن و غیرقانونی حرکت کرده و از تنگه هرمز عبور کنند، مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند و ۴ نفتکش دیگر به سرعت تغییر مسیر داده و به محل خود بازگشتند. شب جمعه در پاسخ به بیانیه کذب سنتکام به اطلاع همه مالکان شرکت‌های کشتیرانی و بیمه رساندیم که به اطلاعیه های سنتکام توجه نکنید و از کسانی که فریب خورده اند و دچار حادثه شده اند سوال کنید.
نیروی دریایی سپاه بار دیگر اخطار می‌کند، مداخلات و امر و نهی‌های غیرقانونی ارتش کودک‌کش آمریکا به شناورها در منطقه بی‌پاسخ نخواهد ماند.

خسارات ایران 
به تاسیسات حیاتی کویت
ارتش ایران صبح دیروز اعلام کرده بود در پاسخ به تجاوزات اخیر ارتش امریکا به ایران و حمله وحشیانه به یک منزل مسکونی در جزیره قشم، «آشیانه جنگنده‌ها»، «سامانه‌های ارتباطات ماهواره‌ای» و «انبار‌های تجهیزات» ارتش امریکا در پایگاه احمدالجابر کویت را با استفاده از پهپاد‌های انهدامی هدف قرار داده است.
به گزارش تسنیم، ارتش کویت اعلام کرد حملات پهپادی به تاسیسات حیاتی و نظامی این کشور را خنثی کرده است. به گزارش الجزیره، ارتش کویت در بیانیه‌ای اعلام کرد از بامداد امروز، پرواز پهپاد‌های دشمن را در داخل حریم هوایی کویت رصد کردیم که با آنها برخورد شد و پهپاد‌های متجاوز، منهدم شدند. این بیانیه می‌افزاید، تجاوزات ایران، تاسیسات حیاتی و نظامی کویت را هدف قرار داد و ما اهداف متجاوز را منهدم کردیم بدون آن که به کسی آسیب برسد. ارتش کویت افزود، سقوط قطعات پهپاد‌ها پس از انهدام آنها، خسارت‌های مادی برجا گذاشت ولی به کسی آسیب نرسید. ارتش ایران اعلام کرده بود در پاسخ به تجاوزات اخیر ارتش امریکا به ایران و حمله وحشیانه به یک منزل مسکونی در جزیره قشم، «آشیانه جنگنده‌ها»، «سامانه‌های ارتباطات ماهواره‌ای» و «انبار‌های تجهیزات» ارتش امریکا در پایگاه احمدالجابر کویت را با استفاده از پهپاد‌های انهدامی هدف قرار داده است.

آماده باش عربستان برای حمله به یمن
گاردین نوشت: عربستان سعودی بنا بر گزارش‌ها در حال آماده‌سازی یک عملیات نظامی گسترده علیه انصارالله است؛ عملیاتی که ممکن است هم شامل عملیات دریایی در دریای سرخ و هم یک حمله زمینی در مناطق مرکزی یمن باشد. یک رسانه با بیان اینکه عربستات در حال آماده‌سازی یک عملیات نظامی گسترده علیه انصارالله است افزود: این عملیات ممکن است هم شامل عملیات دریایی در دریای سرخ و هم یک حمله زمینی در مناطق مرکزی یمن باشد.  به گزارش انتخاب؛ عربستان سعودی بنا بر گزارش‌ها در حال آماده‌سازی یک عملیات نظامی گسترده علیه انصارالله است؛ عملیاتی که ممکن است هم شامل عملیات دریایی در دریای سرخ و هم یک حمله زمینی در مناطق مرکزی یمن باشد. گاردین نوشت:گفتنی است که پیش از این وزارت دفاع عربستان سعودی گفته بود که میزبان نشستی بین‌المللی برای بررسی ابتکار عربستان در زمینه تشکیل ائتلاف دفاعی دریایی چندملیتی بودیم.


 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دو برابر شدن فقر در دو دهه
  • اعلام جرم علیه حامیان محکومان دی‌
  • اقیانوس فرصت‌ها در کف جامعه
  • اقتصاد در دوراهی احیا یا رکود
  • موافقت حماس با خلع سلاح
  • حمله به دو نفتکش متخلف
  • بحران بستن تنگه‌ها
  • سود جنگ برای غول‌های نفتی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.