روز گذشته خیبر خرم آباد با هدایت مهدی رحمتی در حالی به مصاف استقلال رفت که میخواست روی دور برد به کارش ادامه دهد. آنها هفته پیش استقلال خوزستان را برده بودند و امروز هم سودای بردن استقلال دیگری را در سر داشتند. استقلالیها هم بعد از تساوی مقابل پرسپولیس و ملوان، به این بازی رسیده بودند و قصد داشتند یک تیر و دو نشان بزنند؛ این بازی را ببرند تا هم به صدر جدول بازگردند و هم برای بازی المحرق روحیه بگیرند. منتها هیچکدام این اتفاقات رخ نداد.
نیمه اول مسابقه کاملا جذاب و هجومی دنبال شد. شروع خوب استقلالیها باعث شد آنها در دقیقه دوم صاحب ضربه پنالتی شده و به گل برتری دست پیدا کنند اما عملکرد جسورانه خیبر در حمایت هواداران پرشور باعث شد تا فشار این تیم روی دروازه استقلال رفته رفته بیشتر شود. سرانجام با یک پنالتی برای میزبان کار به تساوی کشیده شد. البته خیبریها در نیمه اول، دو گل دیگر هم زدند اما هر دو بار بعد از بازبینی صحنه، داور گلها را مردود کرد. بازی در نیمه دوم با احتیاط بیشتری از سوی دو تیم دنبال شد و به همین خاطر شدت و دامنه حملات مثل نیمه اول دنبال نشد. در این نیمه خبری از رد و بدل شدن گل نبود و معدود فرصتهایی هم که خلق شد یا با کمدقتی مهاجمان راه به جایی نبرد و یا درخشش دروازهبانها باعث شد حمله وران ناکام بمانند.
با این نتیجه، خیبر با 14 بازی، 20 امتیازی و در رده ششم جدول باقی ماند، استقلال هم با 13 بازی و 22 امتیاز از بازگشت به صدر بازماند و به کارش در رتبه چهارم ادامه داد.
گزارش مهمترین اتفاقات و حواشی این بازی را در ادامه مرور کنید..
شرح گل (خیبر 0 - استقلال 1) یاسر آسانی
یاسر آسانی در دقیقه 8 پشت ضربه پنالتی ایستاد و با پای چپ ضربه غیرقابل مهار به نقطه بالای دروازه خیبر فرستاد تا استقلال خیلی زود در این بازی پیش بیفتد.
شرح گل (خیبر 1 - استقلال 1) مهرداد قنبری
مهرداد قنبری در دقیقه 28 کار را به تساوی کشاند. او پشت ضربه پنالتی ایستاد و در حالی که آنتونیو آدان به سمت چپ شیرجه زده بود، قنبری توپ را به وسط دروازه استقلال فرستاد تا حساب کار مساوی شود.