لوگو
1404 چهارشنبه 5 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/05 - شماره 2639
نسخه چاپی

تعیین جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا

امیر سرتیپ «حیدری» به‌عنوان جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) معرفی شد. پیش از این، امیر سرلشکر «حسین حسنی سعدی» جانشینی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) را بر عهده داشت. دفاع‌پرس: امیر سرتیپ «حیدری» به‌عنوان جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) معرفی شد. پیش از این، امیر سرلشکر «حسین حسنی سعدی» جانشینی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) را بر عهده داشت. امیر حیدری که فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌غرب نزاجا، معاونت هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش و جانشینی فرمانده نیروی زمینی ارتش را در کارنامه فعالیت‌های خود دارد، پیش‌تر در سِمت فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول فعالیت بود.

فروش محموله نفتکش ایرانی توقیف شده 
خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ خبر داد ابرنفتکش ایرانی آرمان ۱۱۴ که در سال ۲۰۲۳ هنگام تلاش برای انتقال نفت به یک نفتکش دیگر در آب‌های اندونزی توقیف شد، به همراه محموله نفتش به فروش گذاشته شده است. قیمت پایه حراج این نفتکش تحت تحریم آمریکا از سوی اندونزی، ۷۰ میلیون دلار اعلام شده است.   قیمت پایه حراج این نفتکش تحت تحریم آمریکا از سوی اندونزی، ۷۰ میلیون دلار اعلام شده است. آرمان ۱۱۴ حامل ۱۶۷ هزار تن نفت شیرین است و حراج آن توسط دفتر دادستان کل اندونزی نظارت می‌شود. طبق شرایط حراج، خریدار، هزینه نگهداری و امنیت کشتی را پرداخت خواهد کرد. برنده مناقصه موظف است ظرف ۳۰ روز پس از خرید، نفتکش را جابه جا کند. دلالان کشتی می‌گویند یک ابرنفتکش نو حدود ۱۲۶ میلیون دلار و یک کشتی ۱۵ ساله ۵۹ میلیون دلار فروخته می‌شود و معتقدند قیمت مناسب برای این ابرنفتکش، حدود ۱۶ میلیون دلار است. شرکت‌های تحلیلی ورتکسا و کپلر می‌گویند که کشتی آرمان ۱۱۴ پیش از توقیف، ظاهرا نفت ایران را حمل می‌کرده است.

دیدار پزشکیان و دارا خسروشاهی مدیرعامل شرکت اوبر 
مجله «آگاهی نو» از دیدار و گفت‌وگوی «مسعود پزشکیان» با «دارا خسروشاهی» مدیرعامل شرکت اوبر در جریان سفر به نیویورک در مهر ماه امسال خبر داد. خسروشاهی همان کسی است که ترامپ در دیدار با کارآفرینان آمریکایی گفته بود خوب است او را مسئول مذاکره با ایران کند.  آگاهی نو در معرفی خسروشاهی توضیح داد که او همان کسی است که ترامپ در دیدار با کارآفرینان آمریکایی گفته بود خوب است او را مسئول مذاکره با ایران کند! این نشریه اندیشه‌محور با تأکید بر اینکه دیدار پزشکیان با روشنفکران دینی و کارآفرینان ملی می‌تواند تحولی در مواجهه با ایرانیان خارج از کشور باشد، تصریح کرد: ظاهراً دولت در تدارک برنامه‌ای برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور به ایران است؛ چون همه آن‌ها در برابر تجاوز اسرائیل کنار وطن بودند.

براندازی؛ هدف مافیاهای اقتصادی 
روزنامه جمهوری اسلامی نسبت به بی‌عملی مسوولان در برخورد با مافیا انتقاد کرده است.روزنامه جمهوری اسلامی نسبت به بی‌عملی مسوولان در برخورد با مافیا  انتقاد کرده است. به گزارش جمهوری اسلامی، وجود مافیا در هر جامعه‌ای به ویژه جامعه‌ای که اگر گرفتار بحران اقتصادی باشد امری طبیعی است ولی بی‌عملی مسئولین در برابر مافیاها بسیار عجیب و غیرطبیعی است. فلسفه وجودی هیأت حاکمه که قدرت را در اختیار دارد اینست که با موانع رشد و رفاه و تعالی مردم برخورد کند و جامعه را به سوی سعادت و امنیت و سلامت به پیش ببرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اعلام جرم دوباره دادستانی تهران علیه یک نماینده پیشین مجلس
  • بیانیه سپاه در محکومیت ترور شهید هیثم علی طباطبایی
  • شکست فیلترینگ
  • اینترنت سفید؛ اینترنت سیاه!
  • تعیین جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.