لوگو
1404 شنبه 22 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/08/08 - شماره 2620
نسخه چاپی

وصیت محمدعلی‌ کلی به نوه‌اش

نوه محمدعلی (کلی) افسانه بوکس جهان، یک سال پیش از درگذشت پدربزرگش، در یک تماس ویدئویی سه توصیه ساده اما عمیق از او دریافت کرد: «تناسب اندام داشته باش، بدو و درست غذا بخور. » این بوکسور ۲۵ ساله که امروز چهارشنبه در پنجاهمین سالگرد مبارزه تاریخی پدربزرگش در فیلیپین به رینگ می‌رود، می‌گوید: «اگرچه از دویدن متنفرم، اما این نصیحت تبدیل به فلسفه زندگی من شده است. » به گزارش ایسنا، نیکو علی والش، نوه محمد علی، سه نصیحتی را که کمی قبل از فوت پدربزرگ افسانه‌ای‌اش از او دریافت کرده بود، به اشتراک گذاشته است؛ کلمات ساده‌ای که به رمز زندگی و ورزش او تبدیل شده‌اند.
آخرین مکالمه
یک سال قبل از مرگ علی در سال ۲۰۱۶، نیکو از طریق فیس‌تایم با او تماس گرفت؛ در یکی از روزهای نادری که قهرمان با وجود بیماری پارکینسون حالش خوب بود. نیکو به روزنامه سان گفت: او حال بسیار خوبی داشت و می‌توانست واضح صحبت کند. صدایش مثل مصاحبه‌های قدیمی‌اش بود و شوخی می‌کرد. بعد تصمیم گرفتم از او بپرسم: پدربزرگ، کمی نصیحتم کن. پاسخ اسطوره کوتاه و واضح بود: «تناسب اندام داشته باش. بدو و درست غذا بخور.»
کلمات ساده، معنای عظیم
امروز، این بوکسور ۲۵ ساله می‌گوید که این سه اصل او را در زندگی و ورزش هدایت می‌کنند. نیکو مانند پدربزرگش مسلمان است و نظم و انضباط دقیقی را رعایت می‌کند. نیکو اغلب گوشت سفید و میوه می‌خورد و مراقب تغذیه‌اش است.   تنها چیزی که او را از اسطوره جدا می‌کند؟ نیکو با لبخند اذعان می‌کند: «من از دویدن متنفرم، و او عاشقش بود اما این مهم‌ترین نصیحت او بود. دویدن برای یک بوکسور، همه چیز است.
در مسیر پدربزرگ
علی والش امروز چهارشنبه در فیلیپین به رینگ باز خواهد گشت تا پنجاهمین سالگرد مبارزه افسانه‌ای بین محمد علی و جو فریزر را جشن بگیرد. او در همان سالنی که با کیتیساک کلینسون تایلندی روبرو خواهد شد، جایی که نیم قرن پیش پدربزرگش فریزر را در سومین مسابقه از سه‌گانه نمادینشان شکست داد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تخریب داوطلبانه بنای غیرمجاز در حریم بسطام
  • وصیت محمدعلی‌ کلی به نوه‌اش
  • رژیم گروه خونی؛ واقعیت یا افسانه؟
  • خطر رژیم کتو
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.