لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/28 - شماره 2613
نسخه چاپی

مخالفان مشهور «ژولیوس سزار نارنجی»

جیمی کیمل، رابرت دنیرو، گلن کلوز و شماری از چهره‌های مشهور دیگر در مخالفت با ترامپ و در حمایت از جنبش «پادشاه نمی‌خواهیم» وارد میدان شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، معترضان ترامپ در دومین حرکت اعتراضی با عنوان «پادشاه نمی‌خواهیم» در شهرهای مختلف آمریکا راهپیمایی کردند و برای محکوم کردن دولت ترامپ وارد میدان شدند. هالیوود هم در حمایت از این تظاهرات کم نیاورد. روز شنبه، صدها هزار آمریکایی در همه ایالت‌های آمریکا برای اعتراض به دونالد ترامپ و دولت او به خیابان‌ها آمدند. مانند تظاهرات اول «پادشاه نمی‌خواهیم» که ماه ژوئن برگزار شد، ورود گارد ملی به مناطق بزرگ شهری و کاهش گسترده برنامه‌های فدرال از دغدغه‌های اصلی معترضان است. مارک رافالو یکی از هالیوودی‌های همیشه مخالف دولت ترامپ از جمله چهره‌هایی بود که به فریاد اعتراضات پیوست. وی نوشت: فوق‌العاده است. خیلی از مردمی که عاشق آمریکا هستند با اعتراض «پادشاه نمی‌خواهیم» همراه هستند. جیمی کیمل اینفوگرافیکی در اینستاگرام منتشر کرد که دربرگیرنده ده‌ها لقب تند و تیز برای ترامپ بود و پیشنهاد کرد معترضان با استفاده از این صفات رئیس جمهور را روی تابلوهای اعتراضی خود خطاب کنند. نمونه‌هایی از این القاب شامل سردسته دزدان، مک‌گلفی حریص، مار-آ-لاردو، ژولیوس سزار نارنجی و عمو کلاهبردار است. وی نوشت: وقتی پوسترهای «پادشاه نمی‌خواهیم» خود را می‌سازید، به یاد داشته باشید  دونالد ترامپ عاشق یک لقب خوب است.
چند روز جلوتر رابرت دنیرو در ویدیویی ظاهر شد تا مردم را به شرکت در تظاهرات «پادشاه نمی‌خواهیم» تشویق کند.
دنیرو گفت: اعتراض اصلی «پادشاه نمی‌خواهیم» ۲۵۰ سال پیش رخ داد و مردم آمریکا به این نتیجه رسیدند که دیگر نمی‌خواهند تحت حکومت شاه جورج سوم زندگی کنند. آنها استقلال خود را اعلام کردند و برای دموکراسی جنگ خونینی را آغاز کردند. از آن زمان تاکنون ۲ قرن و نیم دموکراسی داشته‌ایم. اغلب چالش‌برانگیز، گاهی آشفته اما همیشه ضروری.

جایزه ای برای آدام سندلر
آدام سندلر از جشنواره سانتا باربارا جایزه استاد مدرن را می‌گیرد
آدام سندلر در جشنواره فیلم سانتا باربارا با جایزه استاد مدرن تجلیل می‌شود. به گزارش ورایتی، آدام سندلر قرار است ۵ فوریه ۲۰۲۶ جایزه مدرن مستر جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا را دریافت کند. در این رویداد وی همچنین با همراهی لئونارد مالتین درباره کار و حرفه خود صحبت می‌کند و جدیدترین فیلم او «جی کلی» ساخته نوآ بامباک که در آن در نقش مدیر بازیگری با بازی جورج کلونی را بازی کرده، به نمایش درمی‌آید. سندلر در طول ۳ دهه دوران کاری‌اش به عنوان کمدین، بازیگر، نویسنده، تهیه‌کننده و نوازنده شناخته شده و «گیلمور خوشحال»، «فضانورد»، «عشق مست»، «کلاهبرداری»، «جواهرات تراش نخورده» و … از جمله فیلم های وی هستند. جایزه استاد مدرن که سال ۱۹۹۵ ایجاد شد هر سال در جشنواره سانتاباربارا برای تجلیل از چهره‌ای که با دستاوردهایش در صنعت سینما به غنی شدن فرهنگ کمک کرده، اهدا می‌شود. این جایزه از سال ۲۰۱۵ به افتخار مالتین منتقد و مجری قدیمی جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا، به نام جایزه استاد مدرن مالتین خوانده می‌شود. پیش از سندلر بازیگرانی چون آنجلینا جولی، جیمی لی کرتیس، نیکول کیدمن، خاویر باردم، رابرت داونی جونیور، دنزل واشنگتن، کیت بلانشت، جورج کلونی، کریستوفر پلامر و فیلمسازان تحسین‌شده‌ای مانند کریستوفر نولان، جیمز کامرون، کلینت ایستوود و پیتر جکسون این جایزه را دریافت کرده‌اند. در این جشنواره بیش از ۵۰ برنده و نامزد جایزه اسکار از جمله زویی سالدانا، کلمن دومینگو، رالف فاینس، آدرین برودی، گای پیرس، مونیکا باربارو، سلنا گومز، آریانا گرانده، کلارنس مک‌کلین، مایکی مدیسون، جان ماگارو، سباستین استن، فرناندا تورس، تیموتی شالامی و … تجلیل شده‌اند. جشنواره بین‌المللی فیلم سانتا باربارا از ۴ تا ۱۴ فوریه (۱۵ تا ۲۵ بهمن) برگزار می‌شود. چهل و یکمین دوره این جشنواره شامل نمایش فیلم، جلسه پرسش و پاسخ با فیلمسازان، میزگردهای تخصصی و تجلیل از چهره‌های سرشناس خواهد بود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پنجره‌ای برای نمایش آینده‌ای وجدآفرین
  • انیمیشن ایرانی برنده اژدهای طلایی
  • ابهام‌زدایی از زندگی شاعر «مرا ببوس»
  • تطور اندیشه عربی مدرن در مواجهه با غرب
  • هویت فرهنگی ایران و استقامت آن در فراز و نشیب تاریخ
  • مخالفان مشهور «ژولیوس سزار نارنجی»
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.