لوگو
1404 جمعه 13 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/04/11 - شماره 2540
نسخه چاپی

درگیری‌ها در استانبول بر سر انتشار یک کاریکاتور

در پی انتشار کاریکاتوری در مجله طنز «لمان» که تعبیری اهانت‌آمیز به پیامبر (ص) از آن شده است، درگیری‌هایی در استانبول رخ داد و دستور بازداشت چند تن از اعضای این مجله صادر شد. به گزارش ایسنا، پس از انتشار این کاریکاتور که به ادعای برخی، توهین به پیامبر بزرگ اسلام(ص) تلقی شده است، درگیری‌هایی میان نیروهای پلیس و معترضان رخ داد. پلیس برای متفرق کردن جمعیت از گلوله پلاستیکی و گاز اشک‌آور استفاده کرد.
این اتفاق پس از آن رخ داد که دادستان کل استانبول دستور بازداشت سردبیران مجله «لمان» را به دلیل «توهین علنی به ارزش‌های دینی» صادر کرد.
تونجای آکگون، سردبیر مجله، در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: «این کاریکاتور به هیچ‌وجه تصویری از پیامبر اسلام نیست. در این اثر، نام محمد برای یک شخصیت خیالی استفاده شده که در بمباران‌های اسرائیل کشته شده است. بیش از ۲۰۰ میلیون نفر در جهان اسلام نام محمد را دارند. این موضوع هیچ ربطی به پیامبر ندارد. ما هرگز چنین ریسکی نمی‌کنیم.»
هم‌زمان با انتشار این خبر، چند ده نفر از معترضان خشمگین به یک رستوران در مرکز استانبول که محل رفت‌وآمد برخی از کارکنان مجله لمان است، حمله کردند و درگیری‌هایی با پلیس رخ داد. به گفته خبرنگار خبرگزاری فرانسه، تعداد درگیرشدگان به سرعت به ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر افزایش یافت.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • آسیب به خانه بانوی بازیگر در جنگ
  • درگیری‌ها در استانبول بر سر انتشار یک کاریکاتور
  • عشق یا حقیقت
  • همسازی اجتماعی
  • وداع با مرتضی کاخی
  • ساخت «شیطان پرادا می‌پوشد»
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.