همکاری ۸۵۰ میلیون یورویی فولاد مبارکه و مپنا
سعید زرندی، مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: به لطف خداوند، امروز شاهد یک همکاری موفق میان یکی از بزرگترین مجموعههای صنعتی کشور و یک شرکت دانشبنیان هستیم. این همکاری که با ساخت و تحویل تعدادی از لوکوموتیوهای تعهدی به پایان رسیده، گامی مهم در جهت توسعه زیرساختهای حملونقل ریلی فولاد مبارکه است. فولاد مبارکه برای انجام فرآیند تولید خود نیازمند یک سیستم پشتیبانی قوی در حوزههای مختلف است. تاکنون در سه بخش با گروه مپنا همکاری داشتهایم؛ از جمله قرارداد نیروگاه حرارتی و نیروگاه خورشیدی که مجموعاً ۸۵۰ میلیون یورو ارزش دارد. برای دستیابی به تولید حداقل ۱۸ میلیون تن محصولات فولادی، نیازمند تامین ۳۰ میلیون تن مواد اولیه هستیم. در حال حاضر، ۶۰ درصد از ۱۵ میلیون تن مواد ورودی به مجتمع فولاد مبارکه به صورت ریلی حمل میشود. همچنین در سطح گروه فولاد مبارکه، ۲۵ میلیون تن جابهجایی بار داریم که ۵۰ درصد آن از طریق ریل انجام میشود. ما برنامه جدی برای سرمایهگذاری در حوزه ریلی داریم تا بتوانیم سهم بار ورودی و خروجی مجتمع را افزایش داده و از ترافیک و خطرات جادهای بکاهیم. در حال حاضر، هلدینگ حملونقل ریلی فولاد مبارکه (توکاریل) با ۵۰۰۰ واگن و ۸۰ دستگاه لوکوموتیو، ۴۰ درصد بار معدنی و ۲۱ درصد بار ریلی کشور را جابهجا میکند.
سیاست ساخت داخل، راهبرد کلان کشور است، اما باید توجه داشته باشیم که رقابتپذیری را از دست ندهیم. اگر محصولی که تولید میکنیم، توان رقابت در بازارهای منطقهای و بینالمللی را نداشته باشد، دچار انحصار خواهیم شد که برای اقتصاد کشور خطرناک است. ما آماده همکاری با گروه مپنا و سایر شرکتهای داخلی برای توسعه زیرساختهای ریلی و افزایش بهرهوری در حوزه حملونقل هستیم. امیدواریم این همکاریها به توسعه صنعت کشور و افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی منجر شود.
رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان:
طرح «بهتوان ۲۰»، گامی بلند در مسیر تامین مطالبات شهروندی است
رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان گفت: طرح «بهتوان ۲۰» که اخیرا از سوی این مرکز در قالب چندین پروژه اجرایی شده است، گامی بلند در مسیر تامین مطالبات شهروندی به شمار می رود.
محمدتقی رفیعی در آیین رونمایی از ۲۰ پروژه جدید مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان که روز 23 اسفندماه برگزار شد، اظهارکرد: مرکز ارتباطات مردمی از بدو راهاندازی در هر دورهای براساس ایدههایی ارزشمند دستخوش رشد و پیشرفت قرار گرفته و دوره ششم مدیریت شهری، دوره بلوغ و شکوفایی آن بهشمار میرود. وی با بیان اینکه طرح «بهتوان ۲۰» بهعنوان گامی در راستای تامین مطالبات شهروندان در ۵ حوزه و بر مبنای گفتمان «شهر زندگی» طراحی شده است، افزود: پیگیری ویژه مطالبات شهروندی، انتشار مطالبات عمومی در رسانهها و ارائه گزارش عملکرد واحدهای اجرایی شهرداری از رویکردهای این طرح بهشمار میرود. رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: ایجاد مسیر دسترسی جدید برای شهروندان به سامانه ۱۳۷، ترویج فرهنگ قدردانی از درخواستهای شهروندان و ارائه گزارش توصیفی مبتنی بر دادههای سامانه ۱۳۷ از دیگر رویکردهای پروژههای طرح بهتوان ۲۰ است.