یک چاپگر سه بعدی جدید که در چین ساخته شده است، از گرافن و هوش مصنوعی برای ساخت و پخت همزمان غذا استفاده میکند.
چاپگر سه بعدی غذا که توسط محققان هنگ کنگ ساخته شده است، از گرمایش امواج فروسرخ برای جلوگیری از تشکیل باکتریها و تضمین ایمنی مواد غذایی استفاده میکند، در حالی که تنها ۱۴ وات برق مصرف میکند.محققان دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ(HKUST) یک چاپگر سه بعدی جدید برای ساخت لایه به لایه مواد غذایی با استفاده از گرافن و هوش مصنوعی ابداع کردهاند.این چاپگر سه بعدی میتواند ساختارهای خوراکی پیچیدهای ایجاد کند و دارای گرمایش فروسرخ دقیق برای به حداکثر رساندن کیفیت و ایمنی محصول است.
درمان آسیب غیر قابل بازگشت قرنیه
یک کارآزمایی بالینی، موفقیت درمان با سلولهای بنیادی را در معکوس کردن آسیب قرنیه که میتواند منجر به نابینایی شود، نشان داده است. صدمات چشمی که به قرنیه آسیب میزنند، معمولا غیر قابل برگشت هستند و به نابینایی ختم میشوند، اما یک کارآزمایی بالینی جدید این آسیب را در بیماران، به لطف پیوند سلولهای بنیادی از چشم سالم آنها ترمیم کرده است.قرنیه لایه بیرونی چشم است که نور را به سمت شبکیه متمرکز میکند. از آنجایی که قرنیه در خط مقدم خطرات بالقوه دنیای بیرون قرار دارد، دارای جمعیتی از سلولهای بنیادی اپیتلیال لیمبال(limbal epithelial) است که آسیبهای جزئی را ترمیم میکند.
کمک به زنبورها با کامپیوتر
پژوهشگران آمریکایی یک سیستم رایانهای ابداع کردهاند تا به زنبورداران در تحلیل سلامتی کندوهای خود و انجام دادن اقدامات اصلاحی برای جلوگیری از فروپاشی کندوها کمک کنند.زنبورهای عسل یک سوم از آنچه مردم میخورند و مینوشند را تامین میکنند اما جمعیت آنها به دلیل آبوهوای ناملایم، آفتکشها و انگلها رو به کاهش است.پژوهشگران سیستمی را ابداع کردهاند که به زنبورداران کمک میکند تا بر سلامتی کندوهای خود نظارت داشته باشند و زمانی که بیشتر زنبورهای کارگر کندو و ملکه آن را رها میکنند، اقدامات اصلاحی را برای جلوگیری از فروپاشی انجام دهند.