غلامرضا زارع: اسحاق فیروز زارع معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری هشتگرد با اعلام خبر بازگشایی پردیس سینمایی ۹ دی از برنامههای متنوع این مجتمع در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز خبر داد .
وی گفت :باهمت کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر و تدبیر شهردار هشتگرد پردیس سینمایی نهم دی کار خود را آغاز و این مجتمع برای حضور شهروندان مهیا گردید.
وی گفت : اکران فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و برنامههای ویژه کودکان و نوجوانان که از روزهای ابتدایی افتتاح آغاز موقعیتی مناسب برای پر نمودن اوقات فراغت دانش آموزان و خانوادهها در ایام نوروز فراهم گردید طی ماه های آتی نیز برنامههای دیگر آن تدوین و اعلام خواهدشد. فیروز زارع افزود: بیشک این مجتمع که طی سالیان اخیر صرفاً بخش کوچکی از پتانسیل آن مورداستفاده قرار میگرفته ازاینپس بهصورت دائم فعالیت نموده نمود و مرکزی برای برنامههای فرهنگی و اجتماعی خواهد بود .
وی در پایان از کلیه هنرمندان ، فرهنگیان و فرهنگ دوستان ، صاحبنظران ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان ، دانش آموزان و فرهیختگان دعوت نمود تا طرحها، برنامهها و ایدههای خود را در هرچه پربارتر شدن برنامههای این پردیس سینمایی به معاونت فرهنگی شهرداری ارائه نمایند.
جایگزینی كلیدهای برق نسل جدید بدون توقف تولید در نفت و گاز مارون
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون از جایگزینی موفقیتآمیز 10 دستگاه کلید هوایی (Vacuum circuit breaker) با کلیدهای نسل جدید ABB مجهز به فنّاوریهای حفاظتی نوین باهدف نگهداشت توليد و جلوگيري از توقفهای ناشي از عملكرد كليدهاي معيوب و قديمي برق ورودي اصلي واحدهاي بهرهبرداری شماره 4 و 5 این شرکت خبر داد.
مهندس قباد ناصری انجام عمليات بر روي سيستم تابلو برق و كارخانه در حال توليد را امری شایسته تقدیر خواند و گفت: کارشناسان واحد مهندسي برق اداره نگهداری و تعمیرات این شرکت با بهرهمندی از تجربه، دانش و همافزایی با ساير واحدها، در كمتر از 12 روز و بدون حتي يك بشكه كاهش توليد، کلیدهای معیوب قدیمی را با رعایت الزامات ایمنی تعویض کردند. وی یادآور شد: با اجرای این پروژه، علاوه بر رفع مشکل توقفهای ناخواسته تولید در واحدهای بهرهبرداری، از کاهش تولید روزانه 100 هزار بشکه نفت( در صورت قطع برق براثر خرابی) جلوگیری به عمل آمد.
مديرعامل شرکت فولاد سفيددشت در دهمين رويداد ( پورتفو تکنوتور ) عنوان کرد
ارتباط شرکت فولاد سفيددشت با 170 شرکت دانشبنیان
به گزارش روابط عمومي شرکت فولاد سفيددشت، محمود محمدي فشارکي، مديرعامل شرکت فولاد سفيددشت در اين رويداد که روز سهشنبه ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳ ، در دانشگاه شهرکرد برگزار شد، بيان کرد: ظرفيت اسمي توليد فولاد در کشور حدود 50 ميليون تن در سال است؛ اما ميزان توليد فعلي 30 تا 35 ميليون تن است؛ بنابراين براي افزايش توليد و رفع نياز حال و آينده کشور به اين محصول، بايد ميان نخبگان دانشگاهي، شرکتهای دانشبنیان و صنايع و شرکتهای توليدي ارتباط مؤثري ايجاد کنيم. وي بابیان اينکه شرکت فولاد سفيددشت با 170 شرکت دانشبنیان ارتباط و با 70 شرکت قرارداد دارد، افزود: اميدواريم بتوانيم با شرکتهای پورتفو صندوق سرمایهگذاری خطرپذير فولاد مبارکه نيز همکاري کنيم. محمدي در ادامه افزود: بهواسطه ارتباط با گروه فولاد مبارکه و صندوق سرمایهگذاری آن، بايد بتوانيم ميزان وابستگي به ارز را کاهش دهيم و براي توليد فولادهاي خاص در آينده برنامهریزی کنيم. بنابراین گزارش، پس از برگزاري رويداد (پورتفو تکنوتور )، ميهمانان از شرکت فولاد سفيددشت بازديد کردند و طي آن سليماني، مدير بهرهبرداری شرکت، با ارائه گزارشي از فرايندهاي مرتبط با توليد محصول آهن اسفنجي و فنّاوریهای بهکاررفته در اين واحد به تشريح اقدامات صورت گرفته در حوزههای نوآوري و بومیسازی و تلاشهای صورت گرفته در جهت کاهش مصارف انرژي و آب پرداخت.
وي افزود: در حوزه توليد و فناوري، تلاش همهجانبه ما بر اميدآفريني و ايجاد فرصتهای مناسب براي رونق کسبوکار در جامعه متمرکزشده است. در اين مسير فرصتي که صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذير فولاد مبارکه میتوانند به دليل آشنايي با فضاي سرمایهگذاری و خطرپذيري قطعاً منجر به تسريع در تعامل و همکاري با پارکهای علم و فناوري و مراکز رشد در استانهای مختلف کشور خواهد شد.
جمشيد علي بابايي، مدير فنّاوری و توسعه شرکت نيز بيان داشت: بر اساس يک برنامهریزی مشخص، زیستبوم نوآوري و فناوري در فولاد سفيددشت تعریفشده و ما براي حوزههای نوآوري، فناوري، زنجيره تأمين، محصول و کسبوکار اين مجموعه برنامهریزی کردهایم. يکي ديگر از مأموریتهای ما اين است که مجموعه اقداماتي را انجام دهيم تا بتوانيم فنّاوریهای روز دنيا را به خدمت صنعت فولاد بگيريم.