در این جلسه ابتدا گزارشهای تحلیلی در حوزههای آیندهپژوهی، پایداری و هوش مصنوعی و همچنین تحلیلهای استراتژیک انجامشده در قالب نظام برنامهریزی استراتژیک شرکت ارائه شد و سپس معاونان مختلف ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و بیان فرصتها و چالشها، اهداف، شاخصها و ابتکارات استراتژیک مرتبط با حوزه فعالیت خود را ارائه دادند.
در ادامه، معاونین و مدیران مختلف، نظرات و پیشنهادات خود شامل بهینهسازی فرآیندهای تولید، ارتقای فناوریهای نوین و تقویت همکاریها با شرکای تجاری را مطرح کردند.
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در این جلسه با تأکید بر نگاه متفاوت و تحولآفرین به چشمانداز ۱۴۱۰ گفت: یکی از مهمترین موضوعات در تدوین اهداف گروه فولاد مبارکه، نگاه به فولاد آینده و «فولاد مبارکه آینده» است. لذا باید جایگاهمان را در بازارهای و تحولات جهانی ترسیم کنیم.
زرندی به ۳ رویکرد در آینده صنعت فولاد اشاره کرد و عنوان داشت: ما در شرکت فولاد مبارکه باید پیرامون ۳ موضوع که متناسب با تحولات آتی صنعت فولاد است، برنامهریزی کنیم. یکی موضوع تحول دیجیتال و هوش مصنوعی، دیگری فولاد سبز و استفاده از نوآوری و فناوری برای تحقق آن و سومین موضوع رقابتپذیری و حضور در بازارهای جهانی است.
کسب درآمدهای جدید، شفافیت در همه امور جاری، تولید محصولات خاص، شناسایی و جذب نخبگان ایرانی در تراز جهانی در فولاد مبارکه از دیگر نکاتی بود که مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این جلسه بر آن تأکید کرد.
گفتنی است این جلسه بهعنوان نقطه عطفی در مسیر توسعه پایدار گروه فولاد مبارکه تلقی میشود که با اجرای اهداف تعیینشده، جایگاه شرکت و گروه فولاد مبارکه در صنعت فولاد کشور و منطقه بیشازپیش تقویت خواهد شد.
نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی :
مدیریت جدید ذوب آهن اصفهان ، اقدامات خوبی را برای حل مشكلات این صنعت آغاز كرده است
دکتر پولادی نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی با حضور در جلسه هیئتمدیره ذوب آهن اصفهان بابیان اینکه اعضای هیئتمدیره این شرکت ، از بدنه این مجتمع عظیم صنعتی و بومی استان هستند گفت: امیدواری بسیاری وجود دارد که این عزیزان بتوانند شکوفایی این صنعت را رقم بزنند و در حل مشکلات منطقه نیز یاریرسان باشند . وی در خصوص اقدامات مدیریت جدید ذوب آهن اصفهان تصریح نمود: خوشبختانه مهندس افضلی مدیرعامل این شرکت، اقدامات خوبی را برای حل مشکلات این مجتمع آغاز کرده که میتواند شرایط زیست محیطی و همچنین وضعیت تولید و سودآوری آن را بهبود بخشد . نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی ، افزایش و بهبود تعاملات ذوب آهن با منطقه را بسیار ضروری دانست و گفت : برای حل مشکلات این مجتمع صنعتی نیز آمادگی همکاری داریم و از جمله برای حل مسائل مربوط به صندوق بازنشستگی فولاد ، جلسات خوبی با مسئولین تامین اجتماعی برگزارشده است . در این جلسه مهندس منصور یزدی زاده رئیس هیئتمدیره ذوب آهن اصفهان نیز گفت: این مجتمع عظیم صنعتی اقدامات زیست محیطی برای کاهش آلایندگی را وظیفه اخلاقی خود میداند و با تمام توان در این زمینه گام می بردارد چراکه کارکنان این مجتمع نیز در همین محیط کار می کنند. وی افزود: اخیراً اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته که از جمله آنها میتوان به راهاندازی کارگاه pci اشاره کرد .
منطقه آزاد اینچهبرون گلستان، دروازه ورود به بازارهای آسیای میانه
استاندار گلستان گفت: یکی از راههای توسعه این استان منطقه آزاد اینچهبرون است و اگر بتوانیم منطقه آزاد را در حوزههای ریلی، جادهای، دریایی، هوایی و فرودگاهی مستمر توسعه دهیم، به اهداف تعریفشده برای مناطق آزاد در مسیر توسعه استان خواهیم رسید.علیاصغر طهماسبی در جلسهای با حضور نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور در مرز اینچهبرون اظهار داشت: مدیران و نماینده مجلس برای دلسوزی مردم منطقه و استان سخن میگویند و انتظار حمایتهای دولت چهاردهم را که از گذشته بوده، انتظار استمرار دارند.وی بیان کرد: از شما به عنوان نماینده رییس جمهور میخواهیم ندای این مردم را در جلساتی که در دولت و با شخص رییس جمهور دارید، برسانید.استاندار گلستان خاطرنشان کرد: دفاع معنوی و مادی شما از استان سبب توسعه گلستان سرسبز، اما محروم از دلارهای هفت تومانی و کمتر توسعهیافته خواهد شد.طهماسبی گفت: تمام نگاه رییس جمهور توسعه استانهای کشور است و در همین رابطه تمام دغدغهشان، افزایش دادن اختیارات استانداران و دور کردن تمرکز از تهران است.وی افزود: بعد از منطقه آزاد، گردشگری ظرفیت دیگر توسعه استان است که در همین منطقه آزاد هم میتوان در این زمینه کارکرد.استاندار گلستان ادامه داد: اگر قانون جامع ماده ۶۵ اعمال شود، شاهد مدیریت یکپارچه در استان خواهیم بود که این کار سبب سرمایهگذاری یک فاینانس ۵۰۰ میلیون یورویی از کشور چین در این منطقه خواهد شد. طهماسبی اضافه کرد: گلستان پس از ۲۷ سال انتزاع از مازندران همچنان یک سری عقبماندگی تاریخی دارد این مهم باید با کار و تلاش و کوشش مدیران نمایندگان در مجلس شورای اسلامی جبران و منجر به برداشتن گامهای بلند در مسیر توسعه شود.وی یادآور شد: البته لازم است در این مسیر برخی از دستگاهها ممانعت و مخالفت نکنند.