مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: وعده سحری از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند.
احمد اسماعیلزاده با اشاره به همزمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تأکید و توصیه کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروههای غذایی، از جمله پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود.
وی درخصوص اصول تغذیهای در ایام روزهداری ماه مبارک رمضان اظهار کرد: با توجه به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری در سال جاری و دید و بازدیدهای ایام عید، بسیاری از افراد احتمالاً تا سحر بیدار میمانند. بنابراین، وعده سحری باید بهطور کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزهداری تأمین شود.
وی افزود: وعده سحری از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند. افرادی که بدون صرف سحری روزه میگیرند، اشتباه میکنند، زیرا این کار میتواند منجر به کمبود انرژی و مواد مغذی شده و در طول روز آسیبهایی به بدن وارد کند. بنابراین، مصرف یک سحری کامل و متعادل برای حفظ سلامت و تأمین انرژی ضروری است. اسماعیلزاده در ادامه تصریح کرد: توصیه میشود که وعده سحری مانند وعده ناهار در روزهای عادی باشد. همانطور که ناهار را به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف میکنیم، سحری نیز باید شامل تمامی گروههای غذایی ضروری بوده و بهطور متعادل و مقوی تهیه شود تا انرژی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: برخی افراد عنوان میکنند که نمیتوانند برای سحری بیدار شوند. امسال، با توجه به فاصله کوتاه بین افطار و سحر و دید و بازدیدهایی که معمولاً تا سحر ادامه دارد، بسیاری از افراد ممکن است تا آن زمان بیدار بمانند. در صورتی که قصد دارید برای سحری بیدار نشوید، توصیه میشود وعده سحری را در پایان شب و پیش از خواب میل کنید. این وعده باید کامل بوده و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا در طول روز دچار کمبود انرژی و مواد مغذی نشوید. وی افزود: با توجه به محدودیت زمانی دریافت غذا در ماه رمضان، بسیاری از افراد مصرف میوه و لبنیات را فراموش میکنند که این امر میتواند نیازهای تغذیهای بدن را تأمین نکرده و مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین، توصیه میشود پس از صرف سحری، حتماً یک عدد میوه میل کرده و سبزیجات را در کنار وعدههای افطار و سحری بگنجانید. همچنین، نوشیدن آب کافی برای حفظ سلامت و جلوگیری از کمآبی بسیار ضروری است. اسماعیلزاده درباره مصرف چای در وعده سحری گفت: نوشیدن یک لیوان چای مشکلی ایجاد نمیکند، اما مصرف بیش از حد آن، بهویژه در این وعده، توصیه نمیشود. برای پیشگیری از تشنگی در طول روز، بهتر است در سحر از مصرف نمک پرهیز کنیم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرد: وعده سحری باید مشابه وعده ناهار باشد و شامل برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و مواد پروتئینی شود. همچنین، مصرف یک وعده میوه در سحر توصیه میشود تا تعادل غذایی حفظ شود.
منبع: فرارو
هوش مصنوعی جدید آمازون
شرکت آمازون در رویدادی که شب گذشته برگزار کرد، از هوش مصنوعی خود موسوم به الکسا پلاس(+Alexa) پرده برداشت و اعلام کرد که در محیط وب قابل دسترسی خواهد بود. این شرکت همچنین در حال بازطراحی اپلیکیشن اختصاصی خود است. به گزارش ایسنا، شرکت آمازون(Amazon) به تازگی رویدادی را در شهر نیویورک برگزار کرد تا تغییرات مورد انتظار ربات گفتگوگر یا چتبات «الکسا» را فاش کند. این دستیار هوشمند که تازهسازی شده میتواند بسیاری از وظایف جدید را به لطف برخی از جادوگریهای هوش مصنوعی انجام دهد و چند راه مختلف برای دسترسی مصرفکنندگان به آن وجود دارد. در حالی که روش فعالسازی صوتی با دستگاههای اکو(Echo) هنوز میسر است، این شرکت همچنین یک پورتال وب اختصاصی برای «الکسا پلاس» ساخته است. این پورتال به مشتریان آمازون این امکان را میدهد که بدون نیاز به راهاندازی برنامه یا تعامل با یک بلندگوی هوشمند یا نمایشگر هوشمند با «الکسا پلاس» تعامل داشته باشند. این روش میتواند برای انجام تنظیمات در حین کار یا برای کسانی که احساس راحتی در نوشتن سوالات طولانی با صفحه کلید سنتی دارند، مفید باشد. مصرفکنندگان همچنین میتوانند به استفاده از این برنامه ادامه دهند، اما آمازون قول داده است که در آینده نزدیک، طراحی مجددی را برای تطبیق با ویژگیهای جدید ارائه شده توسط «الکسا پلاس» انجام دهد.