خاطرات هاشمی رفسنجانی
آقاي مسيح مهاجري، مشاور اجتماعی رییسجمهور و مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی آمد. از وضع دادگاه قتلهاي زنجيرهاي اظهار نگراني كرد و گفت، ضدانقلاب شايعهپراكني ميكند و اسرار نظام از طريق وكلاي نامحرم، به خارج رفته و عبدالكريم لاهيجي، نایبرییس فدراسیون بینالمللی نهادهای حقوقبشر، آنها را نوعاً دروغ پخش ميكند. سياستكجدار و مريز در برخورد با ضدانقلاب را نادرست ميداند. گفت، در جلسه دانشگاه تربيت مدرس، جمعي از دانشجويان ليبرالكه عكس دکتر محمد مصدق را حمل ميكردند، در سخنراني آقاي سیدمحمد خاتمي، اخلالكرده اند.
آقاي حميد آخوندي، تهیهکننده سینما و تلویزیون و همكارانشكه از دستاندركار توليد سريال انقلاب تنها هستند، براي مصاحبه دربارة نكات مهم تاريخ انقلاب آمدند. بيشتر وقت، به صحبت درباره راهكار تهيه منابع ماليشان گذشت؛ به فكر استفاده از رانتهاي دولتي هستند. گفتم، مصلحتشان نيست. افطار، جمع زيادي از نوجوانان دختر و پسر تحتپوشش كميته امداد امام، میهمانمان بودند. آقاي سیدرضا نيري، سرپرست کمیته امداد امام خمینی گزارش داد و جمعي از دختر بچههاي مركز اطفال بيسرپرست سرود خواندند. من هم برايشان صحبتهاي اميدواركننده نمودم.
ورود اولین اتومبیل به ایران
در زمان مظفرالدین شاه قاجار
اولین اتومبیل وارد شده به ایران در سال ۱۲۷۹ بود که مظفرالدین شاه نخستین جفت اتومبیل های رنوی فرانسوی خریداری شده را در پاریس بوسیله راه آهن و کشتی و از طریق روسیه و دریای خزر به ایران فرستاد. گویا این دو رنو خریداری شده یکی در میانه راه به علت نقص فنی و مشکلات حمل آن برای همیشه می ماند و دیگری و در هنگام ترور نافرجام محمد علی شاه با نارنجک منفجر می شود ودر پایان بدون اینکه این اتفاق خسارت جانی بردارد محمد علی شاه با گالسکه به دربار بر میگردد. بعد از مظفرالدین شاه احمد شاه قاجار دومین شاه ایران می باشد که اتومبیلی خریداری می کند وسومین شاه ایران است که سوار شدن بر آن را تجربه نموداست. نقل است که ناصر الملک که مدت ها در انگلستان و فرانسه زندگی کرده بود هنگام انتصاب به مقام نیابت سلطنت برای احمد شاه خردسال یک دستگاه اتومبیل را به هزینه دولت ایران از اروپا خریداری کرد این اتومبیل ها راهی تهران شدند و مورد استفاده دربار قرار می گرفتند.
طغیان یونان
شنبه ششم دسامبر ۲۰۰۸ تیراندازی دو پلیس به یک نوجوان ۱۵ ساله یونانی در مرکز شهر آتن که منجر به مرگ این دانش آموز شد جرقه شورش، تظاهرات و اعتصاب هایی را در آن کشور زد که تا ۱۲ دسامبر ادامه داشت . این شورش که هردم گسترش بیشتری می یافت به برخی از کشورهای اروپایی سرایت کرد؛ زیراکه که بحران مالی، بیکاری، پیدایش فاصله طبقاتی از نوع قرن نوزدهم، عدم رضایت بیشتر مردم و بویژه نوجوانان از فساد اداری ناشی از انحراف دمکراسی که خلاف انتظار آنان بوده است اروپا و جوامع مشابه را دیرزمانی است که آماده طغیان کرده است. بنابراین مرگ الکساندروس گریگوروپولوس جرقه ای بود که آتش طغیان را روشن و شعله ور ساخته بود. برخی از اصحاب نظر گفته بودند به فرض هم که این طغیان فروکش کند؛ انگیزه باقی خواهد ماند و این انگیزه همانا نارضایتی عمومی از وضعیت روز است و بنابراین، فریادهایی که در جریان طغیان عمومی دسامبر ۲۰۰۸ یونان شنیده شد برای مدتی طولانی در سینهها محبوس نخواهد ماند.