ویروس کووید ۱۹ برای مبارزه با سرطان
یافتههای یک پژوهش جدید نشان میدهد ویروس کووید ۱۹ با کوچککردن تومورها در مبارزه با سرطان به بدن کمک میکند.
به گزارش نیویورک پُست، پژوهش جدید پژوهشگران دانشگاه نورثوِسترن آمریکا، ارتباط میان عفونت کووید ۱۹ و پسرفت سرطان را نشان داد.پزشکان هشدار دادند پژوهشها هنوز در مراحل اولیه است؛ اما امیدوارند که آزمایشهای بیشتر به کشف درمانهای جدید در آینده منجر شود. این گروه پژوهشی مشاهده کردند که آراِناِی ویروس سارس کووید ۲ (کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی ۲) ممکن است باعث رشد سلولهای ایمنی ضدسرطان شود. به نظر میرسد این سلولهای ایمنی میتوانند به سلولهای سرطانی حمله و فرصتهای جدیدی را برای درمان سرطان ایجاد کنند.
رباتها قرار است فکر کنند
محققان «کینگز کالج» لندن یک سامانه کنترل رباتیک فشار- پایه و بدون برق ابداع کردهاند که امکان عملکرد خودکار و پیشرفته هوش مصنوعی را فراهم میکند و راه را برای ساخت رباتهای همهکاره و انطباقپذیر مناسب برای محیطهای خاص و کار با انرژی پایین هموار میکند. مهندسان شیوهای ابداع کردهاند که بدون استفاده از برق میتوانند به رباتها دستورات پیچیده بدهند و این کار فضای بیشتری را در «مغز» ربات برای «فکر کردن» آزاد میکند. محققان کینگز کالج لندن با تقلید از نحوه کار بعضی از بخشهای بدن انسان، یک رشته از دستورات را با نوع جدیدی از مدار فشرده با استفاده از تفاوت در فشار از یک مایع درون آن به دستگاههایی منتقل کردهاند.
آزمایش موفق سرطان پستان
پژوهشگران واکسنی را آزمایش کردند که امیدی تازه به زنان مبتلا به سرطان تهاجمی و درمانناپذیر پستان میدهد.به گزارش ایرنا، به نظر میرسد این واکسن در برابر سرطان سهگانه منفی پستان، ایمن و مؤثر باشد. سرطان سهگانه منفی پستان نوعی سرطان پستان است که با هورموندرمانی درمانپذیر نیست؛ زیرا توسط هیچیک از سه هورمونی که معمولاً به سرطان پستان دامن میزنند، هدایت نمیشود. دادهها نشان میدهد نیمی از بیمارانی که برای درمان سرطان، فقط عمل میشوند، سه سال بدون سرطان زندگی میکنند. دکتر ویلیام گیلَندِرز گفت: این نتایج بهتر از انتظار ما بود.