بهترین زمان مصرف ویتامین ها و مکملها تا حد زیادی به ویتامینهایی که مصرف میکنید بستگی دارد. برخی از ویتامینها و مکملها را باید صبح همراه با غذا مصرف کرد تا جذب آنها به حداکثر برسد. برخی دیگر را نیز باید شب قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید.
به گزارش بهداشت نیوز، برخی از ویتامینها و مکملها را باید صبح همراه با غذا مصرف کرد تا جذب آنها به حداکثر برسد. برخی دیگر را نیز باید شب قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید.
همواره توصیه میشود که زنان باردار یا کسانی که دارو مصرف میکنند، قبل از مصرف مکملهای ویتامین یا مواد معدنی با یک متخصص مشورت کنند. ویتامینهای دوران بارداری مانند مولتیویتامینها بهتر است صبحها و به عنوان بخشی از برنامه روزانه مصرف شوند.
ویتامین D محلول در چربی است، به این معنی که در آب حل نمیشود، بنابراین برای اطمینان از جذب شدن این ویتامین، باید آن را با غذاهای پرچرب مصرف کنید. مهم است که ویتامین D را در برنامه روزانه خود، در کنار صبحانه یا شاید میان وعده قبل از خواب بگنجانید (تا زمانی که در خواب شما اختلال ایجاد نکند.)
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است، یعنی بهتر است با آب مصرف شود.
امگا ۳ عوارض جانبی مانند رفلاکس اسید دارد. برای مبارزه با این عارضه، میتوانید دوز روزانه را به دو نوبت کوچک تر تقسیم کنید و یکی را صبح و یکی را بعد از ظهر مصرف کنید.
باید در نظر داشته باشید که برای جذب حداکثری امگا ۳ باید آن را همراه با وعده غذایی که چربیهای خوب دارد مصرف کنید. این امر میتواند به شما در کاهش عوارض جانبی و همچنین افزایش اثربخشی مکمل کمک کند.
اسید فولیک نسخه مصنوعی ویتامین B۹ است و به بدن کمک میکند تا گلبولهای قرمز سالم ایجاد کند. قبل از بارداری و در آن، اسید فولیک برای حمایت از رشد مغز، جمجمه و نخاع کودک مهم است.
شما میتوانید اسید فولیک را در هر زمانی از روز مصرف کنید. اسید فولیک یک مکمل محلول در آب است به این معنی که بهتر است آن را با آب مصرف کنید.
منیزیم یک ماده مغذی ضروری است که بر بسیاری از عملکردهای بدن تأثیر میگذارد. منیزیم هم مانند بسیاری از مکملها، باید به بخشی از برنامه روزانه شما تبدیل شود تا اطمینان حاصل شود که همیشه سطح متعادل و کافی از آن در بدن وجود دارد.
مکملهای ویتامین E زمانی که با غذا در شب مصرف شوند بهترین عملکرد را دارند. ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که برای جذب به چربی طبیعی در وعدههای غذایی ما نیاز دارد.
روی به دلیل ویژگیهای تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته شده است. بهتر است این ماده را یک یا دو ساعت قبل از غذا، همراه با یک لیوان آب مصرف کنید.
سه خاصیت کرفس
کرفس را میتوان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت.
به گزارش همشهری آنلاین، کرفس را میتوان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:
۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی
کرفس منبع غنی از ویتامین K محسوب میشود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده میتواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.
۲. محافظت از قلب
کرفس جزو سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت میکند. این تاثیر بهدلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین میآورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از رودهها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون میشوند.
۳. ضدالتهاب طبیعی
آنتیاکسیدانهای کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همینرو، توصیه میشود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. بهعلاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافتهای همبند محافظت و آنها را تقویت میکنند.