لوگو
1404 دوشنبه 6 مرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/01/29 - شماره 2250
نسخه چاپی

سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری مایکروسافت در امارات

شرکت مایکروسافت از بزرگترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان به همراه شرکت هلدینگ «جی 42»، پیشرو در زمینه فناوری هوش مصنوعی در امارات متحده عربی، از سرمایه‌گذاری مشترک 1.5 میلیارد دلاری در این کشور خبر دادند.به گزارش اسکای نیوز، هدف از این سرمایه‌گذاری افزایش همکاری دو شرکت برای معرفی آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی و ابتکارات و خلاقیت‌های توسعه مهارت‌های مایکروسافت به امارات متحده عربی و سایر مناطق جهان عنوان شده است.«براد اسمیت»، نایب رئیس هیئت مدیره مایکروسافت در چارچوب این سرمایه‌گذاری و مشارکت گسترده، به هیئت مدیره «جی 42» (G42) خواهد پیوست.این شرکت‌ها ضمن تاکید بر تعهد خود به استانداردهای جهانی برای ایمنی و امنیت تصریح کردند، این همکاری گسترده، سازمان‌ها را قادر خواهد ساخت به هر اندازه که می‌توانند در بازارهای جدید از مزایای هوش مصنوعی و فناوری‌های ابری بهره‌‌برداری کنند.در همین حال مایکروسافت بر این باور است که با تکیه بر همکاری طولانی مدت بین دو شرکت در زمینه هوش مصنوعی و تحول دیجیتال، تعهد متقابل به این شراکت راهبردی عمیق‌تر خواهد شد.

مذاکرات عراق و امریکا درباره توانمندسازی مجدد بانک‌های عراقی تحریم شده
محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در واشنگتن میزبان والی ادییمو، معاون وزیر خزانه داری امریکا بود.براساس بیانیه نخست وزیری عراق، در این دیدار، زمینه های همکاری بین عراق و امریکا در حوزه های مالی، بانکی و اقتصادی و گام های دولت در اصلاح بخش مالی و بانکی بررسی شد.معاون وزیر خزانه داری امریکا، اقدامات دولت برای تحقق اصلاحات اقتصادی و تلاش‌ها برای سرمایه‌گذاری ایده‌آل در حوزه انرژی و همچنین اقدامات بانک مرکزی عراق به ویژه فعالسازی فعالیت بانک‌های عراقی و انجام حواله جات مالی از طریق بانک های کارگزار که 80 درصد از مجموع کل حواله‌جات مالی را انجام می‌دهند علاوه بر پایان فعالیت از طریق سکو و بانک فدرال در اواخر سال جاری را تحسین کرد.در این نشست بر تداوم همکاری در زمینه پرونده اصلاحات مالی و بانکی و امکان همکاری برای توانمندسازی مجدد بانک‌ها که از سوی وزارت خزانه‌داری تحریم شدند، با هدف رعایت استانداردهای بین المللی از طریق هماهنگی با بانک مرکزی عراق تاکید شد.

12 کشته و 5 مفقود در سیل امان
سلطان‌نشین امان شب گذشته از جان باختن12 نفر و جستجو برای یافتن 5 نفر از افراد مفقود شده در نتیجه بارشهای شدید و وقوع سیل در پی نوسانات استثنایی جوی خبر داد.به گزارش سی ان ان، یگان جستجو و نجات سامانه مدیریت اورژانس عمان در اطلاعیه ای اعلام کرد، شدت سیل به حدی بود که تعدادی از خودروها را با خود برد و سرنشینان آن را گرفتار کرد. در این حادثه  12 نفر  از جمله 9 دانش آموز و یک تبعه خارجی در منطقه «سمد الشان» جان باختند.در همین حال خبرگزاری عمان اعلام کرد جستجو برای یافتن 5 شهروند در منطقه المضیبی همچنان ادامه دارد.در همین رابطه، شورای وزیران عمان روز دوشنبه به خانواده‌های دانش‌ آموزانی که در استان الشرقیه شمالی بر اثر بارش شدید باران و طغیان رودخانه ها همراه با شرایط آب و هوایی استثنایی جان باختند، تسلیت گفت.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • هکرها اطلاعات حساس امنیتی اسرائیل را منتشر کردند
  • پیشنهاد تازه حماس برای آتش‌بس در غزه سختگیرانه‌تر شده است
  • احتمال ماجراجویی اسرائیل
  • پوتین در گفتگو با رئیسی: پاسخ ایران بهترین تنبیه متجاوز بود
  • خبرنامه
  • سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری مایکروسافت در امارات
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.