مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان خبر داد:
بیش از ۳۶ هزار میلیارد ریال پروژه آماده افتتاح برق منطقهای خوزستان در دهه فجر
اهواز - شبنم قجاوند: مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان از ۳۶ هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال پروژه آماده افتتاح این شرکت در دهه فجر خبر داد.
علی اسدی با گرامیداشت دهه مبارک فجر بیان کرد: این شرکت ۲۸ پروژه در بخش خطوط و پستهای برق باارزش سرمایهگذاری ۳۶ هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال آماده افتتاح در دهه فجر دارد.
وی بابیان اینکه این پروژهها توسعه شبکه انتقال و فوق توزیع خوزستان را به همراه داشته است، افزود: پروژههای مذکور که در شهرهای مختلف استان به ثمر نشستهاند، تقویت زیرساختهای برق استان و تأمین برق مشترکین چه در بخش خانگی و چه در بخش صنایع و نیز سایر بخشهای متقاضی را باعث شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: نصب ترانس ۲۳۰ به ۱۳۲ کیلوولت اهواز ۱ به ظرفیت ۱۲۵ مگاولت آمپر، تکمیل پست ۴۰۰ به ۱۳۲ کیلوولت هاشمی اهواز به ظرفیت ۳۱۵ مگاولت آمپر، احداث پست موبیل شادگان به ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر، نصب ترانس در پست سبز آب اندیمشک به ظرفیت ۱۷۵ مگاولت آمپر، تکمیل پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت GIS خزامی به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر، تعمیر و بازسازی ترانس ۴۰۰ به ۱۳۲ کیلوولت اصلی شوشتر به ظرفیت ۲۰۰ مگاولت آمپر، فاز اول تعویض هادی خط ۲۳۰ کیلوولت اهواز ۲ – سپیدار به طول ۱۲ کیلومتر، تعویض هادی خط ۲۳۰ کیلوولت اهواز ۲ – صنایع به طول ۱۲ کیلومتر و نصب شبکه فیبر نوری خط ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه بهبهان - ارجان به طول ۵۰ کیلومتر مدار، ازجمله ۲۸ پروژه آماده افتتاح است.
به گفته اسدی، هدف شرکت برق منطقهای خوزستان توسعه متوازن زیرساختهای برق در همه استان است و در مناطقی که مشترکین و تقاضاهای جدید شکل میگیرد، ظرفیت شبکه برق آن منطقه برای پاسخگویی به رشد بار، افزایش پیدا میکند.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
طرح تکمیلی پست برق GIS کارون وارد مدار میشود
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: فاز دوم پست برق GIS کارون در شهر اهواز به زودی وارد مدار خواهد شد.
علی اسدی در بیستمین جلسه کمیته پیگیری پروژههای حیاتی و ضروری این شرکت برای گذر از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۳، بیان کرد: طرح تکمیلی پست برق ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت GIS کارون در شهر اهواز به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر در مراحل تست نهایی تجهیزات است و به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بابیان اینکه این پروژه یکی از پروژههای حیاتی این شرکت برای گذر از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۳ است، تصریح کرد: از ویژگیهای پستهای GIS در دست ساخت شرکت برق منطقهای خوزستان، مقاومت در برابر گرد و غبار و آلودگیهای محیطی است و در فضای کوچکتری به صورت فشرده ساخته میشوند.
به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان، اتصالات خطوط ۲۳۰ کیلوولت پست برق سبز آب اندیمشک به پست GIS نیروگاه دوکوهه نیز ظرف هفتههای آینده انجام خواهد شد.
اسدی با اشاره به پروژههای حیاتی و ضروری این شرکت برای گذر از پیک مصرف تابستان پیشرو اضافه کرد: عملیات اجرایی این پروژهها فعال و به صورت مستمر در حال پیگیری هستند تا در موعد مقرر در صورت تأمین نقدینگی وارد مدار شوند.
وی افزود: علاوه بر تلاش برای وارد مدار کردن پروژههای جدید، بهینهسازی شبکه موجود نیز در حال انجام است تا شبکه آماده ورود به پیک مصرف شود.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
کشاورزان برای کشت پاییزه اصفهان:
زمانِ بازگشایی زایندهرود را مشخص کنید
عضو هیئتمدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: کشاورزان استان خواهان مشخص شدن و اعلام زمانِ بازگشایی رودخانه زایندهرود برای ادامه کشت پاییزه خود هستند.
حسین وحیدا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بالغ بر ۶۰۰ کشاورز استان امروز با حضور در مقابل ساختمان شرکت آب منطقهای اصفهان، بازگشایی زایندهرود را خواستار شدند.
وی اضافه کرد: بر همین اساس مقرر شد جلسهای روز شنبه هفته آینده با حضور مسئولان آب منطقهای، جهاد کشاورزی و صنف کشاورزی برگزار شود تا درنهایت زمان بازگشایی رودخانه را مشخص و اعلام کنند.
عضو هیئتمدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان ادامه داد: غیرازاین موضوع، مباحث مرتبط با نصب کنتور هوشمند بر روی چاههای مُجاز کشاورزی موردنقد و مُطالبه کشاورزان بود، زیرا هزینه نصب کنتور بر عهده کشاورزان گذاشتهشده و این خلاف قانون است. وحیدا تصریح کرد: از سوی دیگر تغذیه نشدن آبخوان و آبهای زیرزمینی سبب بروز بخشی از مشکلات در منطقه شده که این امر نیز مورد اعتراض کشاورزان است.
به گزارش ایرنا، رودخانه زایندهرود از بیستم آبان سال جاری به منظور انجام کشت پاییزه کشاورزان استان بازگشاییشده بود و جریان آن پس از تخصیص آب به مزارع دوباره قطع شد.