لوگو
1405 سه‌شنبه 10 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1399 سه‌شنبه 27 آبان
نسخه چاپی
تفسیر روز

آقای قالیباف آدرس صحیح کدام است؟

ستاره صبح-رئیس مجلس و اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم به نظر می‌رسد هنوز از فضای فعالیت انتخاباتی خود خارج نشده‌اند. قالیباف بعضا فکر می‌کند پشت میز مناظره نشسته و با حسن روحانی بحث می‌کند. او امروز به عنوان یکی از سران سه قوه مسئولیت اداره کشور را برعهده دارد و هر نیک و بد یا گشایش و رنجی بر مردم وارد شود، او نیز به عنوان یک از سران قوا مسئول است. روحانی یک‌بار گفت آدرس مشکلات کشور واشنگتن دی سی کاخ سفید است. مقام معظم رهبری هم فرمودند که بخش بزرگی از مشکلات از سوءمدیریت‌هاست. پرسش این است که گرانی گوجه و پوشک چه ارتباطی به کاخ سفید دارد؟ مواد خام بسیاری از این محصولات در داخل کشور وجود دارد. مسئولان کشور باید دقت کنند که امروز فضای مجازی همه‌چیز را شیشه‌ای کرده و اجازه نمی‌دهد جامعه گمراه شود. وقتی تصاویر حیف‌ومیل شدن برخی محصولات در مرزهای ایران و عراق در فضای مجازی منتشر شد، ثابت کرد که سوءمدیریت‌ها باعث بسیاری از معضلات کشور است. البته مشکل فقط به دولت بازنمی‌گردد. نمایندگان طرح معیشت مردم را مصوب می‌کنند و به شورای نگهبان می‌فرستند، اما به نظر می‌رسد آن‌ها به دقت اصول قانون اساسی را نخوانده‌اند. نمایندگان تصویب کردند که به هر خانواده 120 هزار تومان پول بدهید، اما آیا آن‌ها اصل 75 قانون اساسی را خوانده‌اند؟ این اصل می‌گوید: «طرح‌های قانونی و پیشنهادها و اصلاحاتی که نمایندگان در خصوص لوایح قانونی عنوان می‌کنند و به تقلیل درآمد عمومی یا افزایش هزینه‌های عمومی می‌انجامد، در صورتی قابل طرح در مجلس است که در آن راه جبران کاهش درآمد یا تأمین هزینه جدید نیز معلوم شده باشد». معضل ما این است که وظایف خود را نمی‌شناسیم. ما امروز نهاد جدیدی به نام سران سه قوه داریم. سران سه قوه قیمت بنزین را به 3 هزار تومان افزایش داد که منجر به حوادث تلخ آبان ماه 98 شد. این در حالی است که هر نوع هزینه و افزایش قیمتی باید توسط مجلس به تصویب برسد. درست است که تحریم‌ها فشار زیادی به اقتصاد کشور وارد کرده، اما سوءمدیریت مشکلات را دوچندان کرده است. برای نمونه یک نماینده در طبقه ششم مجلس تحصن می‌کند و می‌گوید باید نان مردم را تأمین کنید! در حالی که قانون می‌گوید وظیفه نمایندگان این است که طرحی برای تأمین مایحتاج مردم ارائه دهند؛ حال پرسش این است که آیا با گذشت نزدیک به شش ماه از مجلس یازدهم نمایندگان طرح‌هایی ارائه کرده‌اند که مشکلات را از روی دوش مردم بردارد یا خیر؟ به نظر می‌رسد برخی نمایندگان مجلس می‌پندارند مردم به آن‌ها وکالت داده‌اند تا دولت حسن روحانی را ساقط کنند. رهبری به مجلس اخطار داده و گفته است باید از توهین بپرهیزید و در مقابل رئیس مجلس می‌گوید ما ایرادات را در سینه‌مان حبس می‌کنیم. مجلس نباید رودرروی رئیس‌جمهور بایستد، بلکه باید در کنار او قرار گیرد. اشکال مجلس یازدهم یکدست بودن آن است. مجلس یکدست مجلسی یک‌سویه خواهد بود و نمی‌تواند گرهی از مشکلات اساسی کشور بگشاید.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email
سرویس خبری: سیاست
لینک کوتاه https://setaresobh.ir/news/83010
کلید واژه‌ها: #مجلس #نمایندگان #قالیباف #مناظره

خبرهای مرتبط

پیام تبریک قالیباف به مناسبت قهرمانی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۲۶
پیام تبریک قالیباف به مناسبت قهرمانی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۲۶
پزشکیان: اگر مشکلات مردم را حل نکنم، هیچ انگیزه‌ای ندارم/ می‌گویند حقوق کم است و مالیات را زیاد می‌گیرید؛ خب از کجا پول بیاورم که حقوق‌ها را بدهم؟
پزشکیان: اگر مشکلات مردم را حل نکنم، هیچ انگیزه‌ای ندارم/ می‌گویند حقوق کم است و مالیات را زیاد می‌گیرید؛ خب از کجا پول بیاورم که حقوق‌ها را بدهم؟
ثابتی: پای بابک زنجانی در رفع فیلتر تلگرام است/ زنجانی یک فرعون و قارون داخلی است!
ثابتی: پای بابک زنجانی در رفع فیلتر تلگرام است/ زنجانی یک فرعون و قارون داخلی است!
تکذیب قالیباف: توافق دولت با تلگرام کذب محض است
تکذیب قالیباف: توافق دولت با تلگرام کذب محض است
این جماعت مسئول وضعیت موجود کشور هستند
این جماعت مسئول وضعیت موجود کشور هستند
شعار «مرگ بر فریدون» برخی نمایندگان تندرو در صحن مجلس!
شعار «مرگ بر فریدون» برخی نمایندگان تندرو در صحن مجلس!

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

آخرین خبرها

  • انتشار تصویر شهید حمله تروریستی آمریکا به جزیره لارک
  • فارس: حمله مسلحانه عناصر پژاک به اهالی یک روستا در مریوان کردستان
  • آینده پیمان سه جانبه مکه
  • جنگ نظامی و اقتصادی برنده مطلق ندارد | به قلم سردبیر
  • قانون مقابله با نفوذ بیگانگان جرم‌زا است/ تهیه کنندگان قانون مقابله با نفوذ، با جامعه شناسی موضوع آشنایی ندارند
  • آخرین جزییات از تبادل آتش میان ایران و آمریکا
  • ادعای ترامپ: در پاسخ به حمله ایران به نیرو‌های آمریکایی در اردن ضربه سختی به آنها خواهیم زد
  • پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان از امشب (۹ شهریور)
  • استایل کردن با شکت چهارخونه؛ شکت چهارخونه را با چی بپوشیم؟
  • تهران خنک می‌شود | کاهش ۳ تا ۵ درجه‌ای از فردا
  • معاون وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به یک حفره امنیتی و اقتصادی برای کشور تبدیل شده‌اند
  • نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای دولت چهاردهم به روایت غلامرضا ظریفیان
  • دولت با طرح فعلی نفوذ مخالف است / باید صدای موافقان و مخالفان این طرح شنیده شود
  • قیمت لیر ترکیه و درهم امارات امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین نرخ ارزها
  • قیمت دام زنده امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ گوسفند و گوساله در کدام استان گران‌تر است؟
  • قیمت انواع گوشت مرغ امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ فیله و سینه مرغ چند شد؟
  • قیمت نیم سکه و ربع سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین نرخ‌ها اعلام شد
  • قیمت سکه امامی و بهار آزادی امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ بازار سکه در مدار نوسان
  • قیمت طلای دست دوم امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵+ آخرین قیمت لحظه‌ای
  • قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 9 شهریور | آخرین قیمت ۱۰۰ سوت تا یک گرم در بازار
  • قیمت دلار و تتر امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ دلار همچنان بالای 200 هزار تومان!
  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین نرخ طلای ۱۸ عیار
  • آگهی فراخوان شرکت فولاد مبارکه اصفهان
  • سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد | حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن
  • حمله دشمن آمریکایی به نقطه‌ای در لارک | 2 نفر به شهادت رسیدند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.