برخی از راه یافتگان به مجلس چنان به تندی لب به سخن گشوده و علیه گفتوگو کنندگان شوریده اند که جز تآسف چیزی نمیتوان گفت.اگر رد صلاحیتها ونظارت استصوابی در کار نبود صدای این گونه افراد از هیچ تریبونی شنیده نمیشد.شوربختانه مجلس جامعه ایرانی را نمایندگی نمیکندواین مقوله از دید کسی پنهان نیست .باید پرسید که :همین تندخویان بی منطق چند درصد آرای حوزه انتخابیه خودرا به دست آورده اند؟!این بیگانگی بین این گروه از مجلس نشینان با خواست اکثریت مردم چنان گسترده وبزرگ است که کسی از بی خبر نگه داشتن مجلس از گفتوگوها براساس ادعاهای انجام شده نگران نخواهد شد.مردم بارها خواست خود برای حل مشکل ایران وامریکا وکاهش تنش در مناسبات بینالمللی راخواستار شده اند.
واکنش های خوش بینانه به آغاز گفتوگوها را میتوان در واکنش بازارها وبهبود قدرت پول کشور به خوبی دید.
سالها مبارزه نفس گیر بین ایران وامریکا به مرحله خردورزی در دو کشور به صورت همزمان منجر شده واین امر بسیاری از معادلهها را برهم زده است ،بخش بزرگی ازدنیا نیز با این گفتوگوها با خوشروئی روبهرو شده است .
ایران در این مرحله تاریخی با هوشمندی وخردمندی ودرک درست واقعیتها گام مهمی برداشته است. درسال های گذشته این همزماتی برای کاهش تنش در دو کشور رقم نمیخورد .هر دوکشور خواستهها ونیازهای خود وطرف مقابل را به خوبی میشناسند.هردوکشور به نقش کارشکنیها از آگاهی کامل بر خوردارند.همه نهادهای کشور اعم از نظامی وسیاسی دراین تصمیم گیری همراه بوده واز آن پشتیبانی میکنند.درکنارکشورهایی همانند روسیه ،اروپا هم نگران است که بدون آنها ترامپ مدیریت حل مشکل با ایران را نشانه توانمندی خود وبرتری بر اروپا نشان دهد..
ترامپ نیز اراده سیاسی وکافی برای توافق را داشته وازپشتیبانی کنگره هم برخوردار است .
انتشار خبرهای نادرست وتحلیل های نا امید کننده وواکنش های بحث برانگیز برای برهم زدن مسیر گفتوگوها هشیاری بیشتر مردم را میطلبد. انتظار این است که مجلس نشینان از فرصتی که در اختیار آنها گذاشته شده است به بیان دیدگاه های نا هماهنگ با منافع ملی خودداری ورزیده وبا تندروی پیام نادرست به جامعه منتقل نکنند. به امید روزی که نمایندگان مجلس جامعه پویا وآگاه ایران را نمایندگی کند.