لوگو
1404 شنبه 3 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400 شنبه 25 ارديبهشت
نسخه چاپی
تفسیرروز

خطر جمعیتی شهروندان عرب برای اسرائیل در آینده

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران ، اولین بار در سال 2015 طی اظهارنظری گفتند که: «رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهد دید.» و تا آن زمان روحیه مبارز ، قهرمانانه و جهادی لحظه‌ای آرامش را برای صهیونیست‌ها باقی نخواهد گذاشت.” این سخنان در رابطه با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)  که در اوایل همان سال بین تهران و 1 + 5 امضا شد ، بیان گردید که ازنظر تئوری قرار بود در مدت‌زمان 25 سال منقضی شود.
25 سال از برخی جهات تبدیل به یک ترجیع‌بند و شعار شده است. موضوعی که در سال 2016 به‌طور رسمی در وب‌سایت آیت‌الله خامنه‌ای بازنشر شد و سرلشکر عبدالرحیم موسوی ، فرمانده کل ارتش ایران نیز، در سال 2017 طی مراسم بزرگداشت مبارزین جنگ ایران و عراق به آن اشاره کرد. همچنین  خبرگزاری‌های ایران به نقل از موسوی ، در مورد ناآرامی‌های فلسطین اشغالی گزارش دادند: “ نشانه‌های سقوط رژیم کودک کش و نامشروع صهیونیستی  بیش از گذشته آشکارشده است.”
بااین‌حال ، با توجه به اوضاع سیاسی فعلی بین اسرائیل و فلسطینیان ، با محوریت حمله و هتک حرمت به مسجدالاقصی و اخراج اجباری فلسطینی‌ها از شیخ جراح و درگیری که هرچه بیشتر به انتفاضه سوم (قیام) نزدیک می‌شود ، به نظر می‌رسد پیش‌بینی آیت‌الله خامنه‌ای تحقق یابد. درواقع ، رهبر ایران اولین کسی نخواهد بود که سقوط  دولت اسرائیل در آینده را پیشگویی می‌کند. هنری کیسینجر ، دولتمرد و پیشکسوت یک‌صد ساله آمریکایی ، که اصالتاً یهودی است در پیش‌بینی خود درباره سرنوشت کشور یهود پیش‌بینی کمتری داشت. وی در سال 2012 اظهار داشته بود که “10 سال دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت.” گرچه این موضوع حتی توسط هاآرتص نیز تأیید شد ، اما روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از یكی از كارمندان كیسینجر نوشت که وی منکر چنین صحبتی شده است. چنین ایده‌هایی در مورد توانایی بقای اسرائیل نزدیک‌تر از آن است که اسرائیل و حامیان آن باور داشته باشند. یووال دیسکین رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شین بت)، در اظهارنظری در نشریه یدیعوت  آهارونوت گفت که اسرائیل نمی‌خواهد برای نسل بعدی باقی بماند.  دیسکین توضیح داد ، “من در مورد تهدید هسته‌ای ، موشک‌های حزب‌الله یا بنیادگرای افراطی صحبت نمی‌کنم. من در مورد گرایش‌های جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی صحبت می‌کنم که از قبل باعث تغییر ماهیت دولت شده و قرار است در قالب یک نسل اسرائیل را به خطر بیندازد. “ وی نوشت: “در حدود 40 سال دیگر ، حدود نیمی از شهروندان این کشور ارتدکس های افراطی و عرب خواهند بود.” این‌یک نگرانی امنیتی آشکار برای دولت است ، خصوصاً اینکه هر دو از ارتش معاف هستند و همان‌طور که دیسکین اعتراف کرد ، “هر دو در گرایشات ضد صهیونیستی دست برتر رادارند.” نظریه بمب ساعتی جمعیتی در طول این سال‌ها موردبحث و بررسی قرارگرفته است ، به‌ویژه هنگامی‌که فردی در نظر دارد جمعیت ترکیبی غزه و کرانه باختری اشغالی را در کنار جمعیت عرب اسرائیلی  که 20 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد ، موردتوجه قرار دهد.  مایکل پترو روزنامه‌نگار ، در سال 2008 ، چنین استدلال کرد که اسرائیل نمی‌تواند با اکثریت یهودی باشد ، “که در اینصورت ، رویای صهیونیستی که اسرائیل بر آن بنا شده پایان می یابد.” آنچه سال‌ها موردبحث قرارگرفته است ، سیستم دفاعی معروف گنبد آهنین اسرائیل می‌باشد که در طول این درگیری نقطه‌ضعف آن روشن گردید. از اولین هفت موشک شلیک‌شده از غزه ، فقط یک موشک ره‌گیری شد. ایلان گلدنبرگ ، مدیر امنیت خاورمیانه در مرکز امنیت آمریکایی نوین CNAS مستقر در واشنگتن دی سی روز گذشته خاطرنشان کرد که “به نظر می‌رسد حماس نسبت به گذشته در عبور از گنبد آهنین موفقیت بیشتری داشته است.  بااین‌حال اگر معترضان عصبانی برای جلوگیری از ترمز در برابر صحبت کردن  کافی باشند، این مسئله سؤالات جدی در مورد آمادگی اسرائیل در کنترل موشک‌های حماس پیش می‌آورد، چه برسد به دشمنی قدرتمندتر و فراگیر در مرز شمالی - حزب‌الله که تاکنون درگیر آن نشده‌اند ، هرچند که این امر می‌تواند تغییر یابد. اعلامیه رهبر جنبش انصار الله ، عبدالمالک الحوثی ، مبنی بر اینکه آن‌ها “شانه‌به‌شانه” با فلسطینی‌ها در مبارزه ایستاده‌اند حکایت از اثبات بیشتر بر هماهنگی و همکاری محور مقاومت علیه اسرائیل دارد. 

تارنمای میدل ایست مانیتور
برگردان و کوتاه‌سازی علی‌اصغر شهدی
Asghar.shahdi@gmail.com
وزیر کشور: اختلافی با شورای نگهبان نداریم
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با حضور در ساختمان این وزارتخانه از ستاد انتخابات کل کشور و روند کار در سومین روز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بازدید کرد و سپس در نشست خبری کوتاهی با حضور نمایندگان رسانه‌ها حضور یافت و در پاسخ به یکی از پرسش‌ها درباره اختلاف مصوبه اخیر شورای نگهبان و ابلاغیه رئیس‌جمهور به وزارت کشور، گفت که بین این دو، ابهامی وجود ندارد و اختلافی بین وزارت کشور و شورای نگهبان نیست.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email
سرویس خبری: سیاست
لینک کوتاه https://setaresobh.ir/news/114033
کلید واژه‌ها: #اسرائیل #سیاسی #آیت‌الله_خامنه‌ای

خبرهای مرتبط

عالی می‌شود اگر بتوانیم با ایران به توافق صلح برسیم/ مشکلات اسرائیل از وقتی شروع شد که برجام امضا شد
عالی می‌شود اگر بتوانیم با ایران به توافق صلح برسیم/ مشکلات اسرائیل از وقتی شروع شد که برجام امضا شد
پوتین: رهبران اسرائیل پیام‌ داده اند که تل آویو دنبال درگیری با ایران نیست
پوتین: رهبران اسرائیل پیام‌ داده اند که تل آویو دنبال درگیری با ایران نیست
سخنان سخیف عضو شورای شهر رشت | اسرائیل یه لطفی بکن پزشکیان را هم مثل رئیسی شهید کن!
سخنان سخیف عضو شورای شهر رشت | اسرائیل یه لطفی بکن پزشکیان را هم مثل رئیسی شهید کن!
خبر فوری/ آکسیوس: اسرائیل به ایران حمله نظامی کرده است
خبر فوری/ آکسیوس: اسرائیل به ایران حمله نظامی کرده است
آمریکا می تواند تنش بین ایران و اسرائیل را کاهش دهد/ شاهد حملات اسرائیل خواهیم بود، باید مقابله کنیم
آمریکا می تواند تنش بین ایران و اسرائیل را کاهش دهد/ شاهد حملات اسرائیل خواهیم بود، باید مقابله کنیم
اقدام شجاعانه محمد دلاوری در ساخت مستندی به نام« متولد اورشلیم»
اقدام شجاعانه محمد دلاوری در ساخت مستندی به نام« متولد اورشلیم»

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

آخرین خبرها

  • برد پرسپولیس بعد از ۶۰ روز
  • بارندگی در وضعیت قرمز؛ ۲۱ استان بدون حتی یک قطره بارش
  • بازتاب ماجرای پژمان جمشیدی در رسانه خارجی
  • قیمت طلا امروز جمعه 2 آبان 1404
  • مبلغ عیدی کارگران سال 1404 جزئیات و نحوه محاسبه عیدی سال ۱۴۰4
  • انس جهانی طلا همچنان در مسیر نزولی
  • هشدار درباره میکروپلاستیک و کلر باقی‌مانده؛ تصفیه خانگی چه چیزی را همین حالا حذف می‌کند؟
  • شرکت‌های بزرگ نفتی دولتی چین بعد از تحریم‌های آمریکا، خرید نفت روسیه را متوقف کرده‌اند
  • صبا چناری دارنده مدال نقره جهانی درگذشت
  • پزشکیان: من از دشمن نمی‌ترسم، اما از اختلاف داخلی هراس دارم، نباید ظلم و ستمی به ملت شود که به ما پشت کنند
  • مهدیه اسفندیاری کیست و چرا بازداشت شد؟
  • واکنش علی انصاری، مال بانک آینده به انحلال این بانک + متن نامه
  • قیمت طلا در ساعات پایانی پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴
  • قیمت دلار ساعات پایانی پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴؛ دلار چند شد؟
  • توضیح صندوق اعتباری هنر درباره لغو مجوز بانک آینده و وضعیت هنرکارت
  • ابر میکروفون چیست و چرا اهمیت دارد
  • ترامپ: دیدارم با پوتین را لغو کردم چون احساس خوبی نداشتم / گفت‌وگوهای خوبی داریم، اما هیچ‌وقت به جایی نمی‌رسند
  • خصوصیت آیت الله نائینی «شاکله سازی» و «اندیشه سیاسی» ایشان است
  • یارانه مهرماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد
  • تمام سپرده‌گذاران بانک آینده از سوم آبان سپرده‌گذار بانک ملی می‌شوند
  • پزشکیان: به‌سادگی نمی‌توان در قیمت بنزین مداخله کرد
  • قیمت دستگاه های آزمایشگاه تشخیص طبی
  • قیمت طلای دست دوم امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
  • قیمت سکه امامی امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴؛ سکه ریخت
  • قیمت سکه بهارآزادی امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.