شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش یک فیلم موافقت کرد.به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلم «کت چرمی» به تهیهکنندگی سیدمحسن حجازی دهاقانی و کارگردانی حسین میرزامحمدی موافقت کرد. حجازی تهیهکننده «کت چرمی» دو سال قبل با «مرد بازنده» در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و محمدحسین مهدویان به عنوان مشاور کارگردان این پروژه را همراهی کرده و قصه «کت چرمی» توسط مسعود هاشمینژاد به نگارش درآمده است. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «گاهی وقتها باید بین موندن و رفتن، مردن رو انتخاب کرد...» جواد عزتی، صابر ابر، گلاره عباسی، با هنرمندی پانتهآ پناهیها، ستاره پسیانی، عباس جمشیدیفر، مائده طهماسبی، بهزاد خلج، امین میری، محمد صدیقی مهر، آیدا ماهیانی، با معرفی سارا حاتمی و با حضور افتخاری رویا تیموریان و سیامک احصایی گروه بازیگران «کت چرمی» را تشکیل میدهند.
تفاوت تماشای گالریهای حضوری و مجازی
هنر مجازی تاثیر بسیار مثبتی بر روحیه و سلامت روان دارد.به نقل از ارث، هنر از گذشته به عنوان منبع قدرتمندی برای تأثیرات عاطفی و روانی بر زندگی ما در نظر گرفته شده اما در عصر دیجیتال، با توجه به اینکه دسترسی به هنر محدود به فضاهای فیزیکی مانند موزهها نیست، آیا تجربیات مجازی هنر میتواند تأثیر مشابهی بر روحیه و سلامت افراد داشته باشد؟ گروهی از محققان بینالمللی از دانشگاه وین اتریش و موسسه روانشناسی ماکسپلانک هلند این بررسی را انجام دادند.شرکتکنندگان در مورد جنبههای مختلف تجربه خود از جمله وضعیت ذهنی خود، لذتی که هنگام مشاهده نقاشیها احساس میکردند و اینکه چقدر این تجربه را معنادار یافتند، گزارش دادند.نتایج نشان داد که تنها چند دقیقه تماشای هنر مجازی منجر به بهبود قابل توجهی در سطح خلقوخوی و اضطراب شرکتکنندگان شد. مککنزی تروپ، نویسنده اول این مطالعه، ظرفیت هنر دیجیتال را به عنوان ابزار رفاهی برجسته و بیان کرد که مشاهده هنرهای آنلاین منبعی بکر برای حمایت از سلامتی است.محققان همچنین دریافتند که علاوه بر مزایای کلی تماشای هنر مجازی، برخی از شرکتکنندگان بیشتر از دیگران پذیرای هنر بودند و در نتیجه مزایای بیشتری را تجربه کردند. این تحقیق برای کسانی که ممکن است نتوانند شخصا از موزهها یا گالریهای هنری بازدید کنند، مانند افرادی که مشکلات سلامتی دارند، پیامدهای مهمی دارد. یافتههای این بررسی در نشریه Computers in Human Behavior ارائه شده است.
کشف مجسمههای یک تمدن مرموز
باستانشناسان مجسمههای سنگی را در اسپانیا کشف کردهاند که تصویرگر مردم یک تمدن ناشناخته است. باستانشناسانی که در اسپانیا مشغول کاوش بودند پنج مجسمه سنگی را کشف کردهاند که چهره انسانهای تمدن «تارتسیان» (Tartessian) متعلق به قرن هشتم تا چهارم پیش از میلاد را به تصویر میکشند. به گزارش ایسنا، دو مورد از کاملترین این آثار تاریخی زنانی را آراسته به جواهرات به تصویر میکشد. این جزئیات و مهارتی که برای خلق این مجسمهها به کار رفته است، باعث مطرح شدن این فرضیه شد که شاید این مجسمهها تصویرگر الهههای معبد «تارتسیان»ها باشند. همچنین این احتمال وجود دارد که شاید این زنها شخصیتهای برجستهای در جامعه «تارتسیان» ها باشند. گمان میرود یکی از مجسمههای کشفشده نیز تصویرگر یک جنگجو باشد. مردم تمدن «تارتسوس» (Tartessos) در جنوب «شبهجزیره ایبریا» ساکن بودند و اطلاعاتی که امروزه از آنها داریم صرفا از طریق اکتشافهای باستانشناسی حاصل شده است. این تمدن حدود ۲۵۰۰ سال پیش ناپدید شد. پیشتر گمان میرفت که در این تمدن، الههها در قالب حیوانات یا گیاهان به تصویر کشیده میشدند، اما این اکتشاف جدید میتواند نگرش مورخان درباره این تمدن را تغییر دهد.باستانشناسان این مجسمهها را در یک محوطه باستانی متعلق به عصر آهن واقع در استان «باداخوس» کشف کردند.