لوگو
1404 جمعه 24 بهمن
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/12/10 - شماره 1994
نسخه چاپی

خبرنامه

دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در ژنو
به گزارش ایلنا، در انتهای یک روز پرکار دیپلماتیک، شامگاه دوشنبه ۸ اسفند ماه، دیدار امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در مقر اروپائی این سازمان در ژنو انجام شد. در این دیدار موضوعات مورد اهتمام در حوزه مسائل حقوق بشر مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.وزیر امور خارجه کشورمان مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسئله حقوق بشر را تبیین کرد‌ و به برخی نکات و ملاحظات کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در این زمینه پاسخ داد.در همین راستا برخی ابعاد نقض حقوق بشر ملت ایران توسط آمریکا از طریق اعمال تحریم های ظالمانه و غیرانسانی را مورد اشاره قرار داد. طرفین نسبت به استمرار گفتگو، تبادل نظر و همکاری در زمینه حقوق بشر تاکید کردند.

سفر الی کوهن به آلمان برای رایزنی درباره ایران
به گزارش ایلنا، روزنامه عبری‌زبان «جروزالم‌پست» طی گزارشی از سفر قریب‌الوقوع «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به آلمان با محوریت رایزنی درباره ایران خبر داد.بر اساس این گزارش، رایزنی درباره تلاش‌ها برای قرار دادن سپاه پاسدران در فهرست موسوم به تروریسم و گزارش‌های ادعایی در خصوص افزایش درجه غنی‌سازی اورانیوم ایران تا ۸۴ درصد، محور اصلی این سفر است. کوهن با تکرار برخی ادعاها درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران، گفته است که این سفر استراتژیک در چارچوب تلاش‌ها برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای صورت می‌گیرد.

مخبر: علاقمندیم روابط را با زیمباوه گسترش دهیم
معاون اول رئیس جمهور در دیدار با همتای زیمباوه‌ای خود گفت: تهران علاقه مند است روابط و مناسبات دوجانبه خود را با هراره بیش از پیش تعمیق و گسترش دهد.معاون اول رییس جمهور زیمبابوه که مسئولیت وزارت بهداشت این کشور را هم بر عهده دارد در این دیدار با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از برخی شرکت های دانش بنیان و نمایشگاههای پزشکی، خواستار استفاده از توانمندی ها و تجربیات ایران در بخش های مختلف اقتصادی شد و گفت: هراره از حضور بخش خصوصی و شرکت های ایرانی برای فعالیت در زیمبابوه استقبال می کند.

واکنش معصومه ابتکار، به مسمومیت دختران دانش‌آموز
معصومه ابتکار در واکنش به مسمومیت سریالی دانش آموزان نوشت: یک ماه است که جنایت مسموم کردن دختران تکرار می‌شود. همه منتظرند بخش‌های انتظامی و قضایی فورا اقدام کنند.چرا اینهمه تعلل؟ نکند مثل اسیدپاشان اصفهان شود! آیا نسبتی بین عدم تصویب قوانین نفی خشونت علیه زنان و این وقایع وجود دارد؟ یک بار برای همیشه حجت را بر متحجران ضد زن تمام کنید.ظاهرا گزارش‌ها حاکی از وقوع جنایت مسمومیت بین دختران دانش آموز از حدود سه ماه قبل است. بدینوسیله اصلاح می‌شود.

واکنش آیت‌الله علوی بروجردی به مسمومیت‌های سریالی
آیت‌الله علوی بروجردی درباره مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان دختر گفت: دادستان می‌گوید عمدی است، نماینده می‌گوید بزرگنمایی شده. شما را به خدا اگر نمی‌توانید اصلا حرف نزنید! این تفاوت حرف‌های شما بی‌اعتمادی به بار می‌آورد. او گفت: خانواده‌ها ترسیده‌اند و می‌گویند دخترمان را به مدرسه نمی‌فرستیم. هدف آنها که این کار را کردند هم همین بود.

رونمایی از تونل‌های زیرزمینی سامانه‌های پدافند هوایی ارتش و سپاه
تسنیم: با انتشار تصویر خروج سامانه پدافندی سوم خرداد در جریان رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱،‌ تونل‌های زیرزمینی سامانه‌های موشکی پدافند هوایی رونمایی شد.در جریان رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 1401 تصویری از خروج سامانه پدافند هوایی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد.به این ترتیب برای نخستین مرتبه تونل‌ها و آشیانه‌های زیرزمینی سامانه‌های پدافند هوایی کشور رونمایی شد.امیر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور نیز روز گذشته گفته بود: «در این رزمایش گوشه‌ای از لایه پنهان پدافند هوایی که برای عدم‌کشف در تونل‌های زیرزمینی قرار گرفته‌اند و در زمان نیاز از زیر زمین خارج می‌شوند و بعد از عملیات به زیر زمین می‌روند؛ به نمایش گذاشته خواهد شد.»ساخت پایگاه‌های زیرزمینی در نیروهای مسلح کشورمان قدمتی چنددهه‌ای دارد و شاید بتوان ساخت نخستین پایگاه‌ها یا شهرهای زیرزمینی را مربوط به یگان‌های موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست.اما رفته رفته این موضوع به شیوه‌ای مرسوم در سایر یگان‌های نیرو‌های مسلح بدل شد و پس از نیروی هوافضا که تاکنون چندین شهر زیرزمینی برای یگان‌های موشکی خود ساخته است، نیروی دریایی سپاه نیز از شهر موشکی برای حفاظت و به‌کارگیری موشک‌های کروز ضدکشتی رونمایی کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پیشرفت را باید مردم حس کنند و ببینند
  • آمریکا: هیچ پیامی از طریق عراق برای ایران نفرستاده‌ایم
  • اشتباهات در روابط خارجی باعث ایجاد بحران ها شده است
  • بیانیه مشترک جمعی از کشورها علیه تهران که شورای حقوق بشر سازمان ملل قرائت شد
  • امروز با تاریخ
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.