لوگو
1404 چهارشنبه 24 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/11/02 - شماره 1969
نسخه چاپی

یک شرکت هواپیمایی عربستانی به دنبال تبدیل شدن به بزرگترین شرکت ارزان قیمت خاورمیانه

 شرکت هواپیمایی ارزان قیمت فلای ناس عربستان به دنبال گسترش حضور جهانی خود با افتتاح واحدهای جدید در دو کشور است.بلومبرگ با استناد به بیانیه شرکت گزارش داد، اقدام این شرکت هواپیمایی در راستای هدف آن برای تبدیل شدن به بزرگترین شرکت هواپیمایی ارزان قیمت خاورمیانه و یکی از پنج شرکت بزرگ در سطح جهان است.بلومبرگ نوشت: شرکت هواپیمایی ارزان قیمت فلای ناس عربستان به دنبال گسترش حضور جهانی خود با افتتاح واحدهای جدید در دو کشور است. بلومبرگ با استناد به بیانیه شرکت گزارش داد، اقدام این شرکت هواپیمایی در راستای هدف آن برای تبدیل شدن به بزرگترین شرکت هواپیمایی ارزان قیمت خاورمیانه و یکی از پنج شرکت بزرگ در سطح جهان است.در ادامه این مطلب آمده است: عربستان به منظور تنوع بخشیدن به درآمد خود مطابق با اهداف ذکر شده در سند چشم انداز 2030 این کشور، میلیاردها دلار به بخش هوانوردی تزریق می کند، زیرا گردشگری قرار است یکی از ستون های اصلی اقتصاد ریاض در آینده باشد. این برنامه ها شامل ایجاد یک فرودگاه جدید در ریاض و یک خط هوایی جدید متعلق به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی (PIF؛ صندوق الإستثمارات العامة) به عنوان صندوق ثروت دولتی عربستان سعودی است که دارایی‌هایی به ارزش 607 میلیارد دلار تحت مدیریت دارد.شرکت هواپیمایی فلای ناس مستقر در ریاض به دنبال افزایش ناوگان موجود خود به 250 فروند و همچنین اضافه کردن مدل های پهن پیکر مانند بوئینگ 787 و ایرباس SE A350 است. در اوایل ژانویه، flynas فاش کرد که رشد سالانه عملکرد خود را در طول سال 2022 دوبرابر کرده است. تعداد مسافران با 91 درصد افزایش به 8.7 میلیون نفر و تعداد پروازها با 45 درصد افزایش به 66000 پرواز رسیده و تعداد صندلی ها نیز 46 درصد افزایش یافته است.استراتژی بخش هوانوردی ملی عربستان افزایش مسیر‌های حمل‌و‌نقل هوایی به ۲۵۰ مقصد و افزایش ظرفیت مسافران به ۳۳۰ میلیون نفر و افزایش دوبرابری ظرفیت بار به 4.5 میلیون تن تا سال 2030 است.فلای ناس که پرواز خود را با نام ناس ایر در سال 2007 آغاز کرد، تحت مالکیت شرکت Kingdom Holding، متعلق به شاهزاده ولید بن طلال میلیاردر عربستان است.

ترکیه سال 2023 را سال مولانا نام‌گذاری کرد
بخش‌نامه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در خصوص نام‌گذاری سال 2023 به عنوان «سال مولانا» در روزنامه رسمی کشور منتشر شد.در این بخش‌نامه آمده است: مولانا با مثنوی که آمیزه‌ای از علم و خرد است، شعور و آگاهی را در سرزمین آناتولی احیا کرد. در همین راستا، در هفتصدوچهل‌ونهمین سالگرد وفات مولانا، به منظور بزرگداشت این شخصیت ارزنده به عنوان «سال مولانا» نام‌گذاری شد.از این رو با هماهنگی وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه و نهادها و سازمان‌های دولتی ذیربط مراسم متعددی در طول سال در داخل و خارج از کشور برگزار می‌شود.

طالبان: طی یک هفته 78 نفر بر اثر سرمای شدید جان باختند
به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، شفیع الله رحیمی، سخنگوی وزارت مبارزه با حوادث افغانستان تحت اداره طالبان اعلام کرد که طی یک هفته اخیر بر اثر شدت سرمای زمستانی 78 نفر جان خود را از دست دادند.وی افزود: همچنین در پی سرمای شدید در سراسر کشور بیش از 75 هزار راس دام تلف شده‌اند.او ادامه داد: تلاش‌ها برای کمک به خانوده‌ها آسیب دیده ادامه دارد.عبدالله محمدی، رئیس مرکز عملیات اضطراری وزارت مبارزه با حوادث دولت موقت طالبان شب گذشته اعلام کرد که بر اساس اطلاعات اولیه، 70 تن در بادغیس، غزنی، نیمروز، پکتیکا، هرات، قندهار و فاریاب بر اثر بارش برف و سرمای هوا جان باختند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ایران برای آتش‌بس در اوکراین تلاش می‌کند
  • آمریکا: کره شمالی هنوز به روسیه مهمات می‌فروشد
  • همکاری بی سابقه دفاعی ایران-روسیه
  • نگرانی از حضور عناصر «پ.ک.ک»؛ مانع بازگشت آوارگان به سنجار عراق
  • خبرنامه
  • یک شرکت هواپیمایی عربستانی به دنبال تبدیل شدن به بزرگترین شرکت ارزان قیمت خاورمیانه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.