برنامه رادان برای معماری فراجای آینده
به گزارش ایسنا، مراسم معارفه و تکریم فرمانده کل انتظامی کشور با حضور شماری از مسئولان لشکری و کشوری در محل ستاد مرکزی فراجا برگزار شد.
سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح، امیر موسوی فرمانده کل ارتش، احمد وحیدی وزیرکشور، سرلشکر رحیم صفوی دستیار فرمانده معظم کل قوا، سردار اشتری فرمانده پیشین فراجا، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده اسبق فراجا، حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات و... در این مراسم حضور داشتند
فرماندهی انتظامی استانهای سراسر کشور در قالب ارتباط ویدئوکنفرانسی در این مراسم حضور داشتند.
سردار احمدرضا رادان فرمانده جدید فراجا امروز در حاشیه مراسم معارفه خود به عنوان فرمانده کل انتظامی کشور با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: تشکر میکنم از همه افرادی که در این مراسم حاضر شدند و امیدوارم که با کمک هم بتوانیم کارها را پیشببریم. وی ادامه داد: مبنای من برای جهش در کار فراجا، معماری فراجای آینده است. این مجموعه بخشهای متفاوت و غنی و سرشار از نظرات نخبگان در حوزههای مختلف دارد و با اطلاع از وضع موجود و مطالعاتی که در مرکز مطالعات صورت گرفته بر این باوریم که با همکاری پرسنل جهش های خوبی در امر هوشمندسازی در بعد سنگین و حساس را داشته باشیم. رادان گفت: باید جهت خدمت به این مردم که شایسته هستند قدم هایی توام با اقتدار و آرامش برداریم. رییس پلیس کشور بر این موضوع نیز تاکید کرد که باید عقب ماندگی که درفرماندهی انتظامی مخصوصا در حوزه معیشت پرسنل وجود دارد را به نحو احسن با همکاری دولت و مجلس پیش ببریم.
علت قطع همکاری با ۲ استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران درباره قطع همکاری با دو نفر از اساتید این دانشکده و علت این تصمیم توضیحاتی را ارائه کرد.
غلامرضا جمشیدیها، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص اخبار مربوط به قطع همکاری این دانشکده با دو نفر از اساتید و علت این تصمیم توضیح داد: بهطورکلی قطع همکاری که امری طبیعی است؛ ممکن است استادی مراحلی از کار را طی کند و در این مدت دانشگاه به این نتیجه برسد به دلایل مختلف میتواند با این استاد قطع همکاری کند. وی تصریح کرد: برخی اساتید درزمانی که استخدام شدند، در دولت قبل، بدون مراحل گزینش، برایشان حکم صادر کردهاند. ممکن است در مراحل گزینش که صلاحیت عمومی مدنظر است، دانشگاه به این نتیجه رسیده باشد که قطع همکاری با استادی داشته باشد، اما باز در این صورت هم استاد میتواند به دانشگاه اعتراض کند.
جمشیدیها تأکید کرد: در برخی موارد گزینش اولیه در مورد برخی اساتید در وضعیت بیقانونی انجامشده و در آن زمان قواعد استخدام را رعایت نکردهاند و حالا میخواهند این کار را کنند. او افزود: هر استادی یک صلاحیت علمی دارد و یک صلاحیت عمومی. این گزینش برای همه اساتید هست و وقتی کسی میخواهد هیئتعلمی شود چندین بار بررسی و گزینش میشود و صلاحیت علمی و عمومی او بارها موردنظر قرار میگیرد. او ادامه داد: البته حکم این اساتیدی که به عنوان قطع همکاریشان مطرحشده، هنوز لغو نشده است و ۱۵ بهمن لغو میشود و اینکه میگویند سامانه استاد بستهشده هم درست نیست و سامانه آنها باز است. به نظر میرسد بیشتر خودشان و دانشجویان اخبار مربوط به این موضوع را به این شکل منتشر کردهاند.