سازمان شهرداریها و دهیاریها حامی توسعه گلف، مینی گلف و وودبال در فضاهای عمومی کشور شد
الهام اکبری- [email protected]: احمدرضا دلیران فیروز رئیس انجمن مینی گلف فدراسیون گلف در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ستاره صبح با اعلام این خبر افزود: برای اولین بار طی تفاهمنامهای که در تاریخ ۸ تیر ۱۴۰۱ با حضور دکتر جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و دکتر عزیزی رئیس فدراسیون گلف در محل فدراسیون گلف به امضاء طرفین رسید، سازمان شهرداریها و دهیاریها حامی توسعه رشتههای گلف، مینی گلف، وودبال، کروکت و بهکاپ در فضاهای عمومی کشور شد. دلیران فیروز مشاور رئیس فدراسیون گلف در ادامه گفت: سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور بزرگترین دستگاه اجرایی ایران است و طبق تفاهمنامه امضاءشده از این پس حامی توسعه رشتههای گلف، مینی گلف، وودبال، کروکت و بهکاپ در فضاهای عمومی کشور خواهد بود. رئیس انجمن مینی گلف فدراسیون گلف در پایان افزود: این تفاهمنامه با حضور دکتر همتی مشاور رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها، مهرداد جمشیدی دبیر کل فدراسیون گلف و احمدرضا دلیران فیروز رئیس انجمن مینی گلف فدراسیون گلف در محل فدراسیون گلف به امضاء طرفین رسید.
طی تفاهمنامهای بزرگترین دستگاه اجرایی
ایران حامی توسعه گلف و مینی گلف در فضاهای عمومی کشور شد
طی تفاهمنامهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی ایران حامی توسعه گلف، مینی گلف، کروکت و بهکاپ در فضاهای عمومی شهرها و روستاها شد.
این تفاهمنامه میان دکتر جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری و دهیاریها و دکتر عزیزی رئیس فدراسیون گلف و با حضور مهرداد جمشیدی دبیر کل فدراسیون گلف و احمدرضا دلیران فیروز رئیس انجمن مینی گلف و دکتر همتی مشاور سازمان شهرداریها و دهیاریهای در محل فدراسیون گلف امضاء شد.
تولید کود کمپوست در کارخانه بازیافت شهرکرد
شهرکرد-ف.برخورداریان
[email protected]، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد گفت: از ۲ ماه گذشته خط تولید کود کمپوست به کارخانه بازیافت شهرکرد اضافهشده است. داوود مؤمنی گفت: کارخانه بازیافت در سطحی معادل ۱۰ هکتار در رحمتیِ شهرکرد راهاندازی شده و یک سالی است که کار تفکیک و دفن زبالههای شهری را انجام میدهد و از ۲ ماه گذشته خط تولید کود کمپوست نیز به این مجموعه اضافهشده است. رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد بابیان اینکه با راهاندازی کارخانه پسماند ۵۵ درصد زبالههای شهرکرد بازیافت میشوند، افزود: روزانه ۱۳۲ تن زباله در شهرکرد تولید میشود که تنها ۵۵ درصد آن بازیافت میشود. مؤمنی اظهار داشت: جوابهای عالی از آزمایشهای کود کمپوست نشانه تأیید این خط است که کارهای تبلیغاتی برای تقویت خط تولیدی انجامشده است تا علاوه بر اثرات زیستمحیطی در اشتغالزایی نیز اثرگذار باشیم. وی ادامه داد: این کارخانه ظرفیت بازیافت ۲۵۰ تن زباله را دارد که میتواند زبالههای روستاها و شهرهای اطراف را نیز مورداستفاده قرار دهد. مؤمنی ادامه داد: دفن زبالهها اکنون سلولی است که میتوان از روش مهندسی نیز برای دفن استفاده کرد اما لازمه این کار داشتن زمین بزرگتری است که درخواست کردهایم اما تاکنون به نتیجه نرسیده است. رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد بیان کرد: برنامهای به منظور توسعه کارخانه تحویل شهرداری شده تا به دفن زباله در بیابانها و شهرهای دیگر خاتمه دهیم و همه زبالههای شهرهای اطراف را نیز بتوانیم با همین روش سازماندهی کنیم. وی بابیان اینکه خط تولید مواد صنایع جانبی و تولید انرژی دو خط تکمیلی از کارخانههای بازیافت است، ادامه داد: تاکنون در اولین خط کارخانه بازیافت برای ۳۰ نفر اشتغالزایی شده است که اگر خطهای دیگر راهاندازی شود قابلیت افزایش اشتغالزایی برای ۵۰ نفر وجود دارد.
چالشهای شهرداری شهرکرد در جمعآوری سگهای ولگرد
شهرکرد-ف.برخورداریان: کارشناس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد گفت: اسلحه و دارت به منظور بیهوشی سگها فراهمشده اما در تهیه دارو و تیر این اسلحه با مشکل مواجه هستیم.
احمد یوسفی گفت: کمپی با مساحت ۸۰۰ متر با دو سالن، محوطه سرپوشیده و فنسکشی شده به منظور نگهداری از سگهای ولگرد ساختهشده و پیمانکاری با قرارداد یکساله در حال فعالیت در این کمپ است. کارشناس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد افزود: در سال گذشته ۲۵۰ قلاده سگ ولگرد از شهرکرد زنده گیری شد و مواردی از قبیل درمان، واکسیناسیون، انگلزدایی و عقیمسازی بر روی آنها انجام شد. یوسفی بیان کرد: شهرداری اسلحهای به منظور بیهوشی سگها و دارت بیهوشی برای این کار فراهم کرده اما در تهیه دارو و تیر این اسلحه با مشکل مواجه است و تهران به ما قول ۵۰ تیر بیهوشی داده که تنها برای یک روز کفایت میکند. وی ادامه داد: ازآنجاییکه کشتن سگها با توجه به ابلاغیه وزارتخانه ممنوع است لذا علیرغم همه این مشکلات کارمندان شهرداری و پیمانکاران ۳ الی ۴ نفر با دست و یا تور زنده گیری سگ را در سطح خیابانها انجام میدهند که مشکلاتی از قبیل گازگرفتگی و بستری در بیمارستان برای آنها ایجاد میشود.