مدیرعامل سابق ایرانخودرو به دادسرا احضار شد
بازرسی کل استان فارس در نامهای به دادستان این استان درخواست کرده است پرونده شرکت ایرانخودرو فارس به اتهام احتکار و نگهداری غیرموجه بیش از ۳ هزار خودرو در انبارهای این مجموعه به صورت خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد.
خبرگزاری میزان - بر اساس بازرسی موردی انجامشده توسط دادگستری استان فارس با موضوع عملکرد شرکت ایرانخودرو فارس در خصوص نحوه توزیع خودروهای تولیدی، مشخصشده است این شرکت ۳ هزار و ۳۴۳ دستگاه انواع خودروی پژو را در انبارهای خود نگهداری میکند.
همین طور بررسیهای بیشتر نشان داده است، ۲ هزار و ۱۴۴ دستگاه از این خودروها صرفاً به علت نداشتن یک یا چند قطعه که غالباً قطعات ایرانی و در برخی موارد قطعات خارجیای هستند که امکان تأمین آنها نیز وجود دارد در پارکینگ نگهداری میشوند.
بر اساس گزارش سازمان بازرسی، این شرکت همچنین هزار و ۱۹۹ خودرو تجاری شده (آماده فروش) را در پارکینگ پیرامونی شرکت انبار کرده که این موارد از مصادیق احتکار منجر به اخلال در نظام اقتصادی محسوب میشوند.
بازرسی کل استان فارس در این نامه از دادستان استان فارس درخواست کرده است تا به استناد ماده ۶ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور این پرونده خارج از نوبت رسیدگی شود.
بر همین اساس دادستانی استان فارس مدیرعامل سابق شرکت ایرانخودرو و مدیر این مجموعه در استان فارس را برای رسیدگی به اتهامات وارده احضار کرده است.
گفتنی است مدیرعامل ایرانخودرو اخیراً تغییر کرده است و طبیعتاً مسئولیت اتهامات فعلی متوجه مدیرعامل سابق است.
فراوانی «اضطراب» و «افسردگی» در بین مردان جدی است
یک روانشناس بابیان اینکه در حال حاضر فراوانی اضطراب و افسردگی در بین بزرگسالان و ازجمله مردان جدی است، درباره اینکه چرا مردان تمایلی به صحبت درباره «سلامت روان» خود ندارند، گفت: حفظ حرمت برای مردان مهمتر از این است که بابیان مشکلات خود برخی افراد به آنها برچسب "اختلال روانی" بزنند. ازاینرو در صورت نیاز هم باید کریمانه و به صورت غیرمستقیم غربالگری بهداشت روان برای مردان انجام شود.
دکتر غلامعلی افروز در گفتوگو با ایسنا، همزمان با دومین روز از هفته ملی "سلامت مردان" که با عنوان " پاندمی کووید ۱۹ و سلامت روان مردان" نامگذاری شده است، بابیان اینکه سلامت روان مردان از موضوعات مهم جهانی است، درباره چرایی بیتمایلی مردان به صحبت درباره سلامت روان خود، اظهار کرد: در غربالگری بهداشت روان باید حرمت و کرامت تمام افراد ازجمله مردان حفظ شود. مردان برای خود کرامتی قائلاند، احساس خود ارزشمندی دارند و این خدمات روانشناختی برای آنها باید کریمانه و مشفقانه و شفیقانِ ارائه شود.وی خاطرنشان کرد: نباید مردانی که درباره سلامت روان خود صحبت میکنند را افراد "مشکلدار" تلقی کرد چراکه تکریم مردان در خانواده مهم است و در صورت نیاز هم باید کریمانه و غیرمستقیم غربالگری بهداشت روانی انجام شود. درواقع حفظ حرمت برای مردان مهمتر از این است که بابیان مشکلاتی نظیر بیخوابی شبانه و... برخی افراد به آنها برچسب "اختلال روانی" بزنند و در این امر باید خیلی دقت کرد.این روانشناس درباره وضعیت بهداشت روان مردان، ادامه داد: در حال حاضر اضطراب، افسردگی، ضعف حافظه، آلزایمر و برخی اختلالات زیستی و فیزیولوژیکی مانند ضعف بینایی، ضعف شنوایی و مشکلات قلبی و عروقی بیشترین اختلالاتی هستند که مردان با آن مواجهاند. متأسفانه فراوانی اضطراب و افسردگی در بین بزرگسالان کشور یعنی هم زنان و هم مردان جدی است. بدون تردید سلامت تمام اقشار برایمان مهم است اما سلامت سنگربانان حیات خانواده یعنی مردان مهمتر است چراکه خانواده همانند باغ پرطراوتی است که مادرها باغ بان و پدرها سنگربان امنیت و آرامش آن هستند.
این استاد ممتاز روانشناسی، با تأکید بر اینکه پدران به عنوان سنگربان خانواده باید از خانه آرامش گرفته و در محل کار پویا باشند که درعینحال لازمه این پویایی سلامت زیستی، روانی، شناختی، اجتماعی و اقتصادی مردان است، تصریح کرد: گستره سن مردان وزنان به نسبت ۵۰ سال گذشته افزایش پیداکرده که ازجمله پیامدهای این افزایش گستره سن که پربرکت، مفید و ارزشمند نیز است، مواجهشدن زنان و به ویژه مردان با برخی نارساییهای زیستی نظیر نارساییهای قلبی، تنفسی، سکتههای مغزی، فلجهای حرکتی، ضعف حافظه و ابتلا به اختلال آلزایمر و... است. ازاینرو در این شرایط اختلالات روانشناختی، زیستی و ارتباطی برای همگان جدی است و همگان و به خصوص مردان بزرگسال نیازمند دریافت خدمات و مداخلات روانشناختی برای پیشگیری از این نارساییهای زیستی هستند.